Egy félrelépés után újra beleszerettem a férjembe?!
nem vagyok rá büszke, ez van félreléptem,..
az a helyzet hogy akivel ez történt abba a pasiba borzasztóan belezúgtam ez a viszony tartott 6 hónapig de aztán durva dolgok miatt teljesen kiábrándultam belőle kiderült a megcsalás és választanom kellett a férjem és közte
akkor én már úgy éreztem hogy nem szeretem a férjemet
de mégis mellette döntöttem
és utólag visszagondolva HELYES DÖNTÉS VOLT.
már 8 hónapja vége annak az afférnak, és azóta nagyon boldog vagyok a férjemmel.
és ami a legfurcsább
ÚJRA BELESZERETTEM tiszta szívemből.
a kérdésem: hogy lehet az hogy abba a pasiba is belezúgtam de egyik napról a másikra meggyűlöltem,
majd több hónap után újra beleszerettem a férjembe?
lehet hogy csak a félrelépés egy NAGY FELLÁNGOLÁS volt a részemről?
de ha az volt hogy lehet hogy most újra szerelmes vagyok több hónap után?
tényleg igaz hogy a szerelem átcsaphat gyűlöletbe?
de ennyire?
bocsi lehet hogy zavaros a történet de én már nem tudom mi van..
vagyis tudom SZERETEM A FÉRJEMET :)
hát azért az túlzás hogy én ilyen vagyok
10 éve vagyunk együtt első szerelem első házasság
lehet azért történt ez-
de tanul az ember a hibájából jó lecke volt az élettől.
és nem lesz harmadik mert ha lesz, akkor tényleg válunk !
Én megértelek. Ugyanígy voltam. Ezt nem érti, aki nem élte át, szembe megy az általánosan elfogadott vélekedéssel.
De a szívnek nem lehet megparancsolni, hogy kit szeressen. A szerelem jön-megy, kevesen vannak, akik a házasságkötésük utáni évtizedekben nem lángolnak fel más iránt. Talán nincs is ilyen ember. Persze ettől még nem dicséretes dolog, hogy megcsaltad a férjed, de talán ez rádöbbentett arra, hogy mégiscsak ő a neked való férfi. Legközelebb ha fellángolnál valaki iránt, gondolj erre az esetre, ha tanulsz belőle, akkor segíteni fog azt a helyzetet kezelni.
Ha már a harmadik is uncsi akkor jön újabb.
nem azért dobtam a pasit, mert meguntam
hanem azért mert durva dolgokat tett velem olyanokat amiket normális ember nem tesz és ezt nem testileg értem
teljesen meggyűlöltem annyira hogy nem is hittem hogy embert ennyire lehet gyűlölni
Azért a férjed is hibás volt ebben a folyamatban, írtad hogy elhanyagolt. Ezt nem szabadott volna neki, neked meg szólnod kellett volna, de már végül is mindegy. Szerintem így utólag rájöttél, hogy mennyivel jobb a férjed, és mekkora csalódás volt ez a pasi.
Rájöttél, hogy a férjed az igazi társ! Más nem jut eszebe-
29N
Én is így voltam! Pont, mint Te.Még a bunkó szerető is stimmel! :D
Most meg nagyon boldog vagyok a Párommal,akihez visszamentem. :)Tenyerén hordoz,nagyon szeret,és én is őt! Biztonságban vagyok mellette. Kell a francnak olyan pasi,aki bár szenvedélyt nyújt,közben úgy megsebez,hogy majdnem beledöglesz...:SSS
Inkább vagyok megszokott kapcsolatban,de szeretetben és békességben.Én nem bírok ki több ilyen drámát.
25/N
"és nem lesz harmadik mert ha lesz, akkor tényleg válunk !"
Miért vagy együtt a férjeddel? Tudod a választ?
Az idézett mondatod nonszensz. Ha együtt akarsz maradni a férjeddel, akkor valami jobb indokot is kell találnod rá, hogy ha jön az újabb szerető lehetősége, akkor tudj nemet mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!