Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy félrelépés után újra...

Egy félrelépés után újra beleszerettem a férjembe?!

Figyelt kérdés

nem vagyok rá büszke, ez van félreléptem,..

az a helyzet hogy akivel ez történt abba a pasiba borzasztóan belezúgtam ez a viszony tartott 6 hónapig de aztán durva dolgok miatt teljesen kiábrándultam belőle kiderült a megcsalás és választanom kellett a férjem és közte

akkor én már úgy éreztem hogy nem szeretem a férjemet

de mégis mellette döntöttem

és utólag visszagondolva HELYES DÖNTÉS VOLT.

már 8 hónapja vége annak az afférnak, és azóta nagyon boldog vagyok a férjemmel.

és ami a legfurcsább

ÚJRA BELESZERETTEM tiszta szívemből.

a kérdésem: hogy lehet az hogy abba a pasiba is belezúgtam de egyik napról a másikra meggyűlöltem,

majd több hónap után újra beleszerettem a férjembe?

lehet hogy csak a félrelépés egy NAGY FELLÁNGOLÁS volt a részemről?

de ha az volt hogy lehet hogy most újra szerelmes vagyok több hónap után?

tényleg igaz hogy a szerelem átcsaphat gyűlöletbe?

de ennyire?

bocsi lehet hogy zavaros a történet de én már nem tudom mi van..

vagyis tudom SZERETEM A FÉRJEMET :)

2011. aug. 13. 19:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

hát azért az túlzás hogy én ilyen vagyok

10 éve vagyunk együtt első szerelem első házasság

lehet azért történt ez-

de tanul az ember a hibájából jó lecke volt az élettől.

és nem lesz harmadik mert ha lesz, akkor tényleg válunk !

2011. aug. 13. 19:21
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Én megértelek, valószínűleg csak éltetek egymás mellett, de nem egymással. Találkoztál valakivel, aki mélyen megbántott és visszamentél a biztonságba, amire most úgy érzed, hogy megint beleszerettél. " lehetőség van, az egyik, hogy tényleg észbe kaptatok és változtattok, vagy egy idő után, megint kifelé kacsingatsz.
2011. aug. 13. 19:22
 13/20 anonim ***** válasza:
95%

Én megértelek. Ugyanígy voltam. Ezt nem érti, aki nem élte át, szembe megy az általánosan elfogadott vélekedéssel.

De a szívnek nem lehet megparancsolni, hogy kit szeressen. A szerelem jön-megy, kevesen vannak, akik a házasságkötésük utáni évtizedekben nem lángolnak fel más iránt. Talán nincs is ilyen ember. Persze ettől még nem dicséretes dolog, hogy megcsaltad a férjed, de talán ez rádöbbentett arra, hogy mégiscsak ő a neked való férfi. Legközelebb ha fellángolnál valaki iránt, gondolj erre az esetre, ha tanulsz belőle, akkor segíteni fog azt a helyzetet kezelni.

2011. aug. 13. 19:23
 14/20 A kérdező kommentje:

Ha már a harmadik is uncsi akkor jön újabb.

nem azért dobtam a pasit, mert meguntam

hanem azért mert durva dolgokat tett velem olyanokat amiket normális ember nem tesz és ezt nem testileg értem

teljesen meggyűlöltem annyira hogy nem is hittem hogy embert ennyire lehet gyűlölni

2011. aug. 13. 19:24
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Tanácsot nem adok mert még csak 18 vagyok, de ha megcsaltad akkor biztosan volt rá okod és nem kellene ismeretlen helyzet alapján ítélkezni. Egy tökéletes jól működő kapcsolatban egyik félnek sem jut eszébe a félrelépés szóval ne ítélkezzetek más felett, mert minden bűnnek és minden tettnek van oka.
2011. aug. 13. 19:59
 16/20 anonim ***** válasza:
95%

Azért a férjed is hibás volt ebben a folyamatban, írtad hogy elhanyagolt. Ezt nem szabadott volna neki, neked meg szólnod kellett volna, de már végül is mindegy. Szerintem így utólag rájöttél, hogy mennyivel jobb a férjed, és mekkora csalódás volt ez a pasi.

Rájöttél, hogy a férjed az igazi társ! Más nem jut eszebe-

29N

2011. aug. 13. 20:05
 17/20 anonim ***** válasza:
87%

Én is így voltam! Pont, mint Te.Még a bunkó szerető is stimmel! :D

Most meg nagyon boldog vagyok a Párommal,akihez visszamentem. :)Tenyerén hordoz,nagyon szeret,és én is őt! Biztonságban vagyok mellette. Kell a francnak olyan pasi,aki bár szenvedélyt nyújt,közben úgy megsebez,hogy majdnem beledöglesz...:SSS

Inkább vagyok megszokott kapcsolatban,de szeretetben és békességben.Én nem bírok ki több ilyen drámát.

25/N

2011. aug. 14. 23:56
 18/20 anonim ***** válasza:

"és nem lesz harmadik mert ha lesz, akkor tényleg válunk !"

Miért vagy együtt a férjeddel? Tudod a választ?

Az idézett mondatod nonszensz. Ha együtt akarsz maradni a férjeddel, akkor valami jobb indokot is kell találnod rá, hogy ha jön az újabb szerető lehetősége, akkor tudj nemet mondani!

2011. aug. 15. 20:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a helyzet azóta?
2012. márc. 3. 16:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia! Eltelt több mint 10 év. Mi történt azóta? Együtt vagytok még?
2022. jan. 15. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!