Beleszerettem a férjembe? Megijedtem ettől! Hülyeség, ugye? Nyugtassatok meg, hogy így normális.
Úgy mentem a férjemhez, hogy lesz, ami lesz, ha elválunk, hát jobb elváltnak lenni, mint hajadon anyának (volt már egy gyerekem előtte). Ő szeretett mindig. Aztán én nagyon sokszor kiadtam az útját, különmentünk, de mindig harcolt értem, kitartott mondván hogy szeret.
Most viszont úgy érzem sok év után beleszerettem! Rosszul érzem magam, ha nincs velem! Nem tudom megállni, hogy ne csípjek a fenekébe, simogassam meg minden percben, ha velem van. :)
Rengeteget csalódtam korábban, és ezért is rettegek szerelmesnek lenni, mert ha odavagyok egy férfiért, már nem küzd, nem értékel és előbb-utóbb vége a dolognak.
Kérdés, hogy ő mit szól a viselkedésed változásához.. Ha neki az tetszett leginkább benned, hogy ostromol és harcol érted, akkor vigyázz kicsit, ne mutassad ki annyira, hogy "beleszerettél".
Ha ő is örül ennek, akkor most nagy boldogság van :)
Egyébként az idővel sokminden változik és kialakulhat, nálad is ez volt, ez normálisnak mondható: beleszerettél, mert láttad folyamatosan, hogy kitart melletted, szeret és mindent megtesz érted. Nincs ezzel baj!
Becsüld meg Őt !!!!!
A legjobb dolog ami történhetett veled! Becsüld meg, és szeresd őt örökké!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!