Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális folyamat? Mindig is szerény voltam, visszahúzódó, de úgy 2 éve beleszerettem az osztálytársamba.
Emiatt próbáltam tetszeni neki, teljesen megakartam változni----> nyitottabb lettem (valamennyire) külsőmön is rengeteget változtattam és 2.5 évig foglalkoztam ezzel. Sajnos nem értem el a célomat, de viszont 3 vagy 4 csaj is szerelmes lett belém az osztályból)
És mivel nem értem el a célomat(a kiszemelt csajt) és már nem sok kedvem is van be menni az osztályterembe a hódolok miatt (akik egyáltalán nem az én eseteim)lassan visszaváltoztam , mint amilyen voltam.most újra visszahúzódó lettem. És már teljesen nem érdekelnek a csajok(az a 4 eddig se érdekelt)
Ez normális?
persze hogy normális...csalódtál magadban és a lányban is.
velem is ez volt csak én lány vagyok, de én túlléptem rajta egy bizonyos idő után, de a megváltozás nyomot hagyott azért bennem.és ez nem baj mert ebből is okulok/okultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!