Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális folyamat? Mindig is szerény voltam, visszahúzódó, de úgy 2 éve beleszerettem az osztálytársamba.

Figyelt kérdés

Emiatt próbáltam tetszeni neki, teljesen megakartam változni----> nyitottabb lettem (valamennyire) külsőmön is rengeteget változtattam és 2.5 évig foglalkoztam ezzel. Sajnos nem értem el a célomat, de viszont 3 vagy 4 csaj is szerelmes lett belém az osztályból)

És mivel nem értem el a célomat(a kiszemelt csajt) és már nem sok kedvem is van be menni az osztályterembe a hódolok miatt (akik egyáltalán nem az én eseteim)lassan visszaváltoztam , mint amilyen voltam.most újra visszahúzódó lettem. És már teljesen nem érdekelnek a csajok(az a 4 eddig se érdekelt)

Ez normális?

2010. okt. 29. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
nyugodtan kezet foghatsz velem. ugyanígy vagyok! :(
2010. okt. 29. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:
ne legyél béna jóezígy, max leszarod őket
2010. okt. 29. 20:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen,normális.
2010. okt. 29. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:

persze hogy normális...csalódtál magadban és a lányban is.

velem is ez volt csak én lány vagyok, de én túlléptem rajta egy bizonyos idő után, de a megváltozás nyomot hagyott azért bennem.és ez nem baj mert ebből is okulok/okultam

2010. okt. 29. 21:05
 5/10 A kérdező kommentje:
az szormális hogy visszahúzódó lettem? Így nehéz lesz az élet
2010. okt. 29. 21:08
 6/10 A kérdező kommentje:
ez ellen mit tudnék tenni?
2010. okt. 29. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
normális.nem kell mindenkivel beszélni,csak azokkal, akik arra alkalmasak.Nekem pl. gyanús,ha valaki mindenkivel jóban van, és a társaság középpontja.Ne zavartasd magad,ha visszahúzódó vagy,ez jobb.
2010. okt. 29. 21:41
 8/10 A kérdező kommentje:
ha ilyen visszahúzódó maradok, biztos hogy nem lesz barátnőm...(később, most nem is tervezem)
2010. okt. 29. 22:32
 9/10 A kérdező kommentje:
tényleg jó ez?
2010. okt. 29. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, tényleg jó ez így! Ne stresszelj ezen! Én meg a kettő között vok: nem vok igazán visszahúzódó sem, de nem állok a társaság középpontjában sem. Szal, ha kell/kérdeznek beszélek,am meg elvok magamnak. Barátom is csak kevés van, fiúm pedig még nem is volt. 18/L
2010. okt. 30. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!