Az normalis, hogy 105-115 folyamat fut a laptop-omon alapjaraton? (feladatkezelobol tudom) 1,75 Gb RAM van hasznalva minimum es semmit nem csinalok meg. A CPU az rendben, csak par % akkor.
Sony VAIO-m van, Windows 7-tel, 64 bites. Nem kapkod tulsagosan, gondolom sok ez a folyamat. + amikor scan-elem a problemakat nap vegen a VAIO CARE-rel, akkor mindig ilyen 1000 korulit talal. Ez normalis?
Azert gondolom hogy ez sok, mert az asztali gepemen kb 36-40 folyamat van, csak ott XP
Hát maga a folyamatmennyiség nem olyan sok, gondolom sok program van feltelepítve a gépedre, amik folyamatosan futnak. A7 1,75 Gb RAM az viszont borasztóan sok!!
Tedd fel vagy a Ccleaner-t vagy az Ashampoo Win Optimizert vagy az AVG Tuneup 2011-et (én speciel az AVG-t ajánlom, nekem nagyon bejött)
Ha az AVG-t teszed föl, van benne egy olyan opció, hogy a gép megkeresi azokat a dolgokat, amik fölöslegesen szívják le a RAM-odat, és te szépen kiveszegeted őket. Nekem 30%-al csökkent a RAM felhasználás. Valamint azért eszik annyi RAM-ot a gép, mert bejelntkezéskor rengeteg program elindul, amire nincsen mindig szükség (Daemon Tools, Codec Pack-ok...) ezeket is szépen le lehet tiltani, és nem fog neked elindulni, csak ha te akarod hogy elinduljon.
Mielőtt elkezdenéd nézdd meg, hogy mennyi a RAM felhasználtság, majd utánna is. Tuti hogy le fog esni 1 GB alá.
Nekem pl 160 folyamat megy kb, és csak 1,1-et esznek el.
Jó szórakozást, remélem tudtam segíteni
ah koszonom szepen, ezt le is toltom :)
Amugy igen, sok program indul el a bekapcsolas utan, ezert is tart 3-4 percig, mig teljesen felall a rendszer. Lefuttattam rajta ezt a kulon erre a markara gyartott ellenorzo programot es az is irta hogy rengeteg program elindul. A baj csak az, hogy nem tudom mit szabad letiltani es mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!