Ha a pasik is tudnának (gyereket) szülni, akkor is ennyi megcsalás, félrelépés lenne -pasi fronton? Vajon tudnának uralkodni magukon a gyerek megszületése után?
Vajon mennyire fognák vissza magukat a saját magjuk elvetésében a bolygón?
Csajok! Örülnétek, ha a pasik is tudnának vállalni gyereket?
Nem csak a pasik csalják meg a párjukat,hanem nagyon sok nő is! Egyik kutya,másik eb.
A pasik nem azértz csalnak,mert nem tudnak gyereket szülni! Hanem azért,mert a gyerek megszületése után a nők már nem törődnek velük! Nekik csak a gyerek az életük egyetlen értelme.(Több esetben olvastam ilyent) Nem törődnek semmi mással,csak éjjel-nappal a gyerekükkel! Bebeszélik maguknak,hogy a gyereknek állandóan szüksége van az anyjára. Csoda ha az apa mellőzve érzi magát?
Oké, rendben!
De ha most csak a pasis megcsalásokat nézzük, akkor ha a pasik is tudnának gyereket vállalni (tehát a pocakjában növekedne) és császárra szülne, vajon benne is kialakulnának olyan ösztönök, amik a nőkben szülés után?
Vajon ebben az esetben a nő érezné magát "trón fosztottnak"?
És az apa a gyereknevelésbe hol van?
Nem mindig csak a nőnek kell a gyereket nevelni, tudod apára is szükség lenne.MI van elég csak úgy megcsinálni a agyereket, és a nevelését pedig a nőre hárítani? Azért foglalkozik sok időt inkább a gyerekkel sok nő szülés után.
Együtt nem lehet felnevelni? Mondjuk úgy, hogy közösen foglakoznak a gyerekkel? Akkore gyik fél sem érezné úgy, hogy elhanyagolják egymást! Mert az apa is bevonódna a gyereknevelésbe, közösen pedig nem hanyagolnák el egymást.
Sok pasi nem tudja elviselni és megszokni, hogy ha van gyerek akkor már nem ő az első a nő számára.
Csakhogy a nőnek az ezernyi feladat mellett a gyereknevelés is leginkább rá marad.
Szerintem ezért lépnek félre.
A nőnek úgy kell kialakítani az életüket, hogy a férfi is kivegye a részét a dolgokból és akkor kicsit több időt tud rá szánni.
Viszont sok pasit egyáltalán nem érdekel, hogy néha a nő is vágyik egy kis figyelmességre!
Hál'Istennek az én férjem kivétel!!! :)
23:13-as Ott az igazság!!! :)
Remélem még sok ilyen férfi futkos a világban!
Én egyet már megcsíptem ebből a típusból! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!