Ha a pasik is tudnának (gyereket) szülni, akkor is ennyi megcsalás, félrelépés lenne -pasi fronton? Vajon tudnának uralkodni magukon a gyerek megszületése után?
Vajon mennyire fognák vissza magukat a saját magjuk elvetésében a bolygón?
Csajok! Örülnétek, ha a pasik is tudnának vállalni gyereket?
1. Nem gondoltál bele a helyzetbe pontosan. Egy viszonyhoz mindig két ember kell,tehát ugyanannyi nő van benne,mint férfi (már ha heterók).
2. Senki nem a magja elhintése céljából indul el csajozni vagy nem azért marad hűséges,mert fél a terhességtől. Annak a korszaknak hosszú ideje vége,kb mióta létezik óvszer és fogamzásgátló... bár előtte is ott voltak a természetes módszerek.
Én épp babát várok és semmi pénzért nem mondanék le az élményről, örülök,hogy én élhetem át :)Mondjuk szülésnél biztosan nem fogok kacagni :D Egy lelkiismeretes apuka pedig legalább annyira átéli a gyermekvállalást,mint mi. Sőt,neki ott van még az anyagi felelősség is,míg az anya nem tud dolgozni pl.
Baromira unom már ezt a pasik = megcsalás hisztit.
Valahogy a csalfa nőkről hihetetlen gyorsasággal tud megfeledkezni a közvélemény.
én örülnék neki.. viccböl szoktam is mondogatni neki, hogy a következöt ö szüli xD pokolian fáj, én emiatt mondtam, mert szeretne másodikat is. De amúgy ö is hasonló típusú mint a 22:13-as válaszoló. Kiveszi a részét mindenböl:)))
Nincs köze a megcsaláshoz szerintem.
22/L
Én szivesen átadnám a gyerekszülést a páromnak,mert lehet csodálatos érzés,de én azért félek h. nem fogom kibírni.
Amúgy szerintem nem emiatt csalnak a férfiak, hisz sok férfi még házasság és gyereknemzés előtt megcsalja a párját.Hogy milrt csalja meg nem tudom, erre még nem találtam választ.Igaz h. vannak nők is akik csalnak,de akiket ismerek,h.megcsalták a párjukat, ott tudom az okot, bár eléggé eloszlik.
Én elköttetném magam ha képes lennék szülni.
Ha nem tévedek az ősembereknél a férfi nem is vett részt a gyereknevelésben, ha megtermékenyített egy nőt, akkor továbbállt, hogy több helyen is elvesse a magvait. Az ösztönök meg még mindig megvannak.
Lehet nem kellett volna a monogámiát kitalálni:P
21F
Látogass el ide:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!