Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy órája derült ki, hogy a...

Egy órája derült ki, hogy a férjem fél éve szeretőt tart, bár nyílvánvaló a tény, hogy bebizonyosodott a félrelépés, mégis tagad, mit tehetek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 14:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom miben kérsz tanácsot. El akarod hagyni? Békülni akarsz vele? Vagy csak azt várod, hogy bevallja és utána átbeszélitek?

Megkérdezhetem mi az a nyilvánvaló dolog? Talán szükséges lenne egy kívülálló véleménye, mert könnyen lehet, hogy talán rosszul látod.

2011. jan. 16. 14:19
 2/13 anonim ***** válasza:

Egy óra alatt én még megemészteni se tudnám nemhogy egyből ideírjak. de ha ígyvan:

Ha eddig is tudtad vagy sejtetted akkor már lélekben készültél a dologra milessz most. Van aki a napot is lehazudja, ha ennyire egyértelmű nemszámít mit mond

neked kell döntened, akarod-e még vagy a bizalommal együtt ő is repüljön az ablakon. (én ezt tenném mondjuk.)

2011. jan. 16. 14:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
csapjad a fejének a serpenyőt !
2011. jan. 16. 14:20
 4/13 A kérdező kommentje:

Azt mondta elmegy autótmosni ,a barátnőm hívott telefonon,hogy most látta belépni egy családi házba ahol csókkal fogadták,aztán azt is hozzátette,hogy már fél évvel ezelőtt is hallott pletykákat a férjemről és a nőről és most látta beigazolódni.

Elküldtem a férjemet itthonról,nem tudom most mi legyen.

A gyerekek a nagyiéknál vannak,lehetett volna egy szép napunk.

2011. jan. 16. 14:22
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha te tudod, hogy megcsal és teljesen biztos vagy benne, akkor két dolgot tehetsz:

1. Vagy megpróbálod elfogadni a helyzetet és vársz arra, hogy hátha egyszer mégis csak visszatér hozzád

2. Kidobod és elválsz tőle.

2011. jan. 16. 14:36
 6/13 A kérdező kommentje:

KIdobtam,elment sértve,hogy én miket nem találok ki róla.

Gondolom a nőhőz mehetett.

MOndtam neki,hogy mivel teljesen biztos vagyok benne,hogy megcsalt részemről vége van,akármilyen nehéz is lesz,de én előre szóltam ,ha egyszer is elő fog fordulni ismerem magam,hogy képtelen leszek megbízni benne utánna.

2011. jan. 16. 14:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Azért én meghallgatnám a férjemet is. Elvégre ő az, akinek igent mondtam, akiben bíztam és örök hűséget esküdtem. Nem hinnék a barátnőmnek, nem egyszer voltam már kavarás szemtanúja, néhányan félrenéznek valamit és olyanokat terjesztenek utána, hogy szörnyű...szóval ne vedd még készpénznek.
2011. jan. 16. 14:42
 8/13 A kérdező kommentje:
Az,hogy látta amint belép egy családi házba és csókolózik valakivel,akiről már fél éve is hallotta,hogy van közte és a férjem között valami azt hiszem elég nyílvánvaló.
2011. jan. 16. 14:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Vagy nem mond igazat a barátnőd, vagy rosszul látta és nem a férjed volt. Gondolom kocsival ment a férjed, és a barátnődnek szerintem van telefonja. Nem igen van már olyan telefon, amivel nem lehet képet készíteni, simán lefényképezhette volna. Vagy tényleg az is lehet, hogy rosszul látta, az is lehet, hogy egy kollégája és a csókot látta rosszul. Ne mindig adj más szavára, szerintem tényleg hallgasd végig őt is. Ő a gyerekeid apja és az, akivel élsz, elvileg a nagy Ő, annyit biztosan megérdemel, hogy elmondja szerinte mi történt. Vagy akár most is elmehetsz megnézni, hogy a nőnél van-e.
2011. jan. 16. 14:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is leülnék megbeszélni vele a dolgot,főleg,hogy még gyerekek is vannak.Ha kiderül,hogy igaz a dolog,akkor beszéljetek meg egy mindkettőtöknek tetsző megoldást.

Lehet,hogy "csak"egy félreértés volt.És lehet,hogy az a férfi csak hasonlított a te párodra...stb

2011. jan. 16. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!