Milyen nyilvánvaló csacskaságot /butaságot/ mondott mostabában, vagy régebben a férjed /feleséged/, gyermeked, barátod, barátnőd, esetleg munkatársad?
Nem tudom, ilyesmire gondoltál-e, de én elsőre erre asszociáltam a saját életemből:
Az én műszaki és gasztronómiai analfabéta drága férjem eljött elém kb. másfél éve a munkahelyemre. Hamarabb ért oda, és mondtam neki, hogy menjen már be a boltba grízért, mert megkívántam a tejbegrízt. El is ment. közben én mondtam valamit a munkatársnőmnek, hogy milyen indokkal nem vesz a párom grízt a boltban mégsem. Igazam lett, ugyanis visszajött a párom, és mondta hogy a nagy Intersparban NINCS gríz... ő minden félét látott, rétesliszt, sima liszt, kukoricadara... . Hát igen. Mikor mondtam neki(amit a munkatársnőmnek is), hogy ugyan látott-e búzadarát...Jah, igen, igen -jött a válasz...
Ennyit az elékenyzetett férfiakról :D:D! 16 éves voltam mikor összejöttünk, szinte azóta együtt is lakunk, most én 22 ő 26 éves. Mindig kiszolgáltam, ha ilyen tipikus női dolgokról van szó mint főzés, mosás vásárlás... . De ezzel együtt szerettem meg!
Hát ez nem csacskaság csak eszembe jutott mennyire el van varázsolva az én férjem is. Tegnap történt, megálltunk az út melletti dinnyésnél. Mondja vegyek már egy dinnyét, mire én: szállj ki te mindig én vásárolok, most menj te!
Visszajön, mondom mennyi volt, ő: 800Ft. Hány kilós? -Nem néztem, Mennyi volt kiloja? Nem kérdeztem. Hova valósi a dinnye? Nem kérdeztem.... ÁÁÁÁÁÁÁ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!