Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nyilvánvaló csacskaságo...

Milyen nyilvánvaló csacskaságot /butaságot/ mondott mostabában, vagy régebben a férjed /feleséged/, gyermeked, barátod, barátnőd, esetleg munkatársad?

Figyelt kérdés
Néha nem gondolkodunk a kimondott szavak előtt és egész aranyos kis badarságokat mondunk. Ilyenekre lennék kíváncsi. Az én tarsolyomban is van hirtelen kettő.
2009. júl. 28. 14:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Férjem nem szokta meg, hogy segít a házimunkában. Első felesége mellett /nagyon régen meghalt/ a kisujját sem dugta a vízbe. Én azonban másképp gondolom, ezért próbáltam egy kicsit aktivizálni.Az volt a válasza, hogy a férfi dolga a fajfenntartás, a halászat, vadászat, gyűjtögetés... Felszólítottam, hogy másnap induljon el vadászni /abból lesz az ebéd/, harmadnap horgászni /abból lesz az ebéd/, majd irány az erdő a gyűjtögetésre. Abból lesz a legközelebbi étkezés... A fajfenntartás meg már nem aktuális, lekéste...
2009. júl. 28. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ilyesmire gondoltál-e, de én elsőre erre asszociáltam a saját életemből:

Az én műszaki és gasztronómiai analfabéta drága férjem eljött elém kb. másfél éve a munkahelyemre. Hamarabb ért oda, és mondtam neki, hogy menjen már be a boltba grízért, mert megkívántam a tejbegrízt. El is ment. közben én mondtam valamit a munkatársnőmnek, hogy milyen indokkal nem vesz a párom grízt a boltban mégsem. Igazam lett, ugyanis visszajött a párom, és mondta hogy a nagy Intersparban NINCS gríz... ő minden félét látott, rétesliszt, sima liszt, kukoricadara... . Hát igen. Mikor mondtam neki(amit a munkatársnőmnek is), hogy ugyan látott-e búzadarát...Jah, igen, igen -jött a válasz...

Ennyit az elékenyzetett férfiakról :D:D! 16 éves voltam mikor összejöttünk, szinte azóta együtt is lakunk, most én 22 ő 26 éves. Mindig kiszolgáltam, ha ilyen tipikus női dolgokról van szó mint főzés, mosás vásárlás... . De ezzel együtt szerettem meg!

2009. júl. 28. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ez nem csacskaság csak eszembe jutott mennyire el van varázsolva az én férjem is. Tegnap történt, megálltunk az út melletti dinnyésnél. Mondja vegyek már egy dinnyét, mire én: szállj ki te mindig én vásárolok, most menj te!

Visszajön, mondom mennyi volt, ő: 800Ft. Hány kilós? -Nem néztem, Mennyi volt kiloja? Nem kérdeztem. Hova valósi a dinnye? Nem kérdeztem.... ÁÁÁÁÁÁÁ

2009. júl. 28. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Kotrik a havat, ezt én mondtam.
2009. júl. 28. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Thaliföldön voltunk nászúton. Vettem egy tipikusan csak ott kapható tisztaselyem nadrágot, ami olyasmi, mint egy nadrágszoknya. Két lapból áll és meg kell kötni elől egyiket, hátul a másikat. Születésnapján ebédelni készültünk és éppen ezt szerettem voolna felvenni egy fehér csipke tunikával. Megkérdeztem a szokásos módon: Na, így megfelelek? Mire ő: ezt inkább a Balatonra kellene felvenned, mert a tengerparton vettük... Ránéztem és csak annyit mondtam: akkor váltsd le az ingedet, mert ami rajtad van, azt is Thaiföldön, a tengerparton vettük... /csodaszép ing egyébként, nem valami safaris, nyári izé/
2009. júl. 28. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!