Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félrelépés lehet vagy csak...

Félrelépés lehet vagy csak rémeket látok?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a párommal tudtommal nem csalt meg. De ma véletlen kihallgattam egy telefonbeszélgetést. Mentem haza munkából, amikor hallottam, hogy telefonon beszél valakivel, és mondja: Akkor ma nem találkozunk? Pedig úgy terveztem a napomat. Mitől vagy megfáradva? Aztán észrevett, lerakta, és állítja, hogy haverjával beszélt. Telefonját megnéztem, hívtam vissza a számot, ami a haverja nevén van elmentve, de már nem vette fel a telefont. Tudniillik, és ma este megyek koleszba, mert messze lakok a sulitól, és csak szombat este jönnék haza. Mondta, ha nem hiszem maradjak otthon. De holnap semmiféleképp nem leszek otthon. Kicsit felidegesítettem magam, nem tudom ma menjek vagy holnap suliba. Azt mondta, csak rémeket látok és fejezzem be a hisztit.
2011. szept. 15. 18:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Fáradtság.
2011. szept. 15. 20:11
 22/40 anonim ***** válasza:

*Mondjuk ez a fáradtság azért nem áll meg, mert a férjemmel közös barátunkat pont ma hívta fel a férjem, hogy üljenek be egy sörre, de a srác inkább szombatot mondott, fáradtságra hivatkozva.

Később más ügyben én is beszéltem vele és nekem is arra panaszkodott, hogy mennyire le van fáradva.

Jó de gondolom a férjed nem rakja le egyből a telefont, ha meglát téged!

2011. szept. 15. 20:15
 23/40 anonim ***** válasza:
jól írtad:)
2011. szept. 15. 20:17
 24/40 anonim ***** válasza:
49%
Fáradtság, ha valaki fizikailag fáradt, fáradság, ha nem fizikailag fáradt, hanem csak annyit mond, hogy nekem nem fáradság segítenem. Szóval mindössze ennyi különbség van a kettő között.
2011. szept. 15. 20:19
 25/40 anonim ***** válasza:
49%
igen, a fáradság "t" nélkül annyit tesz: fáradozás, fáradozni
2011. szept. 15. 21:00
 26/40 anonim ***** válasza:
6%
A párod helyébe már rég kidobtalak volna. Hisztis p*csa. Mi az hogy egy férfi nem lehet fáradt vagy nem lehet rosszul ez csak a nők kiváltsága lenne?
2011. szept. 15. 23:00
 27/40 anonim ***** válasza:
88%
Miért kell vkit le"hülyep.csázni", amikor csak aggódik? És ha valóban megcsalja a párja? Akkor ki a hülye p.csa?!
2011. szept. 16. 10:42
 28/40 A kérdező kommentje:
Tegnap este elmentem a koliba, de hiába mentem be órára, csak pörgött az agyam. Most értem haza, drága párom sehol, telefon kikapcsolva, hívtam haverjait, egyik sem tud semmit, majd azt a számot, akivel tegnap beszélt, és szintén kikapcsolva. Jah, és valaki feküdt is az én helyemen éjszaka. Már összepakoltam mindenem, de megvárom, hogy hazaérjen, és visszaköltözök anyuékhoz. Aki pedig le hülyepics@zott, annak kívánom ugyanezt!!!!
2011. szept. 16. 18:57
 29/40 anonim ***** válasza:

tegnap 19:40 vagyok

Sajnálom, hogy ez történt. Nem is kéne megvárnod a párod...csak úgy otthagyni.Én ezt tenném,ha pedig keresne,megmondanám neki mit gondolok..nem örülne..

Fel a fejjel,jobbat érdemelsz!

2011. szept. 16. 19:53
 30/40 anonim ***** válasza:
ne várd meg!!!! nem érdemli meg ez a kis szemétláda
2011. szept. 16. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!