Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félrelépés lehet vagy csak...

Félrelépés lehet vagy csak rémeket látok?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a párommal tudtommal nem csalt meg. De ma véletlen kihallgattam egy telefonbeszélgetést. Mentem haza munkából, amikor hallottam, hogy telefonon beszél valakivel, és mondja: Akkor ma nem találkozunk? Pedig úgy terveztem a napomat. Mitől vagy megfáradva? Aztán észrevett, lerakta, és állítja, hogy haverjával beszélt. Telefonját megnéztem, hívtam vissza a számot, ami a haverja nevén van elmentve, de már nem vette fel a telefont. Tudniillik, és ma este megyek koleszba, mert messze lakok a sulitól, és csak szombat este jönnék haza. Mondta, ha nem hiszem maradjak otthon. De holnap semmiféleképp nem leszek otthon. Kicsit felidegesítettem magam, nem tudom ma menjek vagy holnap suliba. Azt mondta, csak rémeket látok és fejezzem be a hisztit.
2011. szept. 15. 18:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
32%
És ha a haverja heveredett az ágyra, most meg moziban vannak?
2011. szept. 16. 20:49
 32/40 anonim ***** válasza:
jah persze biztos .. hjajj ennyire nem hülyék a nők!!
2011. szept. 16. 21:12
 33/40 A kérdező kommentje:

Istenem... Kedves utolsó, ha nem tudsz értelmeset írni ne írj. Látom milyen, amikor valaki RÁfekszik az ágyra és milyen, amikor BENNE fekszik....

Nem vártam meg, még nincs otthon most sem.. egy levelet kapott, majd ha észhez tér eszébe jutok úgyis, csak késő bánat....ha beledöglök is.

2011. szept. 16. 21:13
 34/40 anonim ***** válasza:
50%
Ok, értelmeset írok. Ha a pasid így sunyizik, nem fog észbe kapni, hanem örül, hogy egy levéllel megszabadult tőled.
2011. szept. 16. 21:16
 35/40 anonim ***** válasza:

ma 20:49 nek

Azt ne mond nekem,hogy Te nem gyanakodnál,ha veled is ez megtörténne.

2011. szept. 16. 21:30
 36/40 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon kamu szaga van a dolognak vagy nem úgy mondod el a történetet ahogy valójában van.
2011. szept. 16. 22:09
 37/40 anonim ***** válasza:

:(

Reménykedtem benne, hogy nincs igazad, de azért én megvártam volna és elmondtam volna a véleményemet.

Keresett egyáltalán azóta? Próbált magyarázkódni?

2011. szept. 17. 13:16
 38/40 A kérdező kommentje:

Minek várjam meg? Magyarázkodásra nincs szükségem, és ezt lenyelni, megbocsájtani, nem fogom, ha a csillagokat hozná le az égről, akkor sem. Ha meg örül, akkor örüljön. Keresett, eljött, de ezzel kezdte: megmagyarázom. Nem vagyok kíváncsi a részletekre mit csináltak. Anyjával beszéltem, vele mindig is nagyon jóban volta és felhívott ma. Ő annyit mondott, nagyon megbánta, de tudja, hogy nem fogok megbocsájtani.

Aki szerint meg kamu, annak sem kell írni.Igen, történt valami 4 hete, amit nem fogok elmondani, de nem megcsalás, hanem egy más téma.Gondolom, az miatt is lépett félre. Bocs, de most elég bajom van azon kívül is, hogy egyesek vádaskodását olvasgassam, mert velük nem történt ilyen.

2011. szept. 17. 15:47
 39/40 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom.:( tegnap este mi a család előtt vesztünk össze, ill. én nem nagyon folytam bele, kb a családommal vesztek össze... és most iszonyat rossz...:( ma hazamegyek...nagyon sajnálom, aki történt Veled... Nem is keresett azóta?
2011. szept. 18. 08:40
 40/40 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodj le, és próbáld elfelejteni, mert nincs indok a megcsalásra, főleg, hogy nem is spontán dolog volt, hanem még készült is rá.
2011. szept. 18. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!