Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy félrelépés volt, most...

Egy félrelépés volt, most zsarolnak?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyi buli után történt. Ittam de nem voltam részeg, valahogy a helyzet hozta, nem is értem. De megtörtént egy kollégával, aki azóta zsarol, hogy szól a férjemnek ha nem teszem még meg..

Tudom, hibáztam, de hogyan lehetne egy ilyen alakot leállítani? A párom elhagyna, mert konzervatív családból való..de én szeretem őt. 29L

2011. dec. 19. 16:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/111 A kérdező kommentje:
Tudom. Egy életreszóló lecke. Köszönöm hogy nem hurrogtatok le, nem ítéltetek el. Holnap jön haza vidékről, de már most remegek és nagyon rosszul vagyok. Ha megmutatom neki, hogy ide is írtam, az jó ötlet lenne? Vagy nagyon gáz?
2011. dec. 19. 17:59
 22/111 anonim ***** válasza:
51%
Ha egy fiatalabb (még nem házas) nő ír ide, azt meg lehurrogjátok, hogy mekkora egy ribanc stb...Szerintem kérdező te is az vagy, bocsi. Ennyi erővel mindenkinek bocsássanak meg, aki ivott egy keveset és lefeküdt XY emberrel. Mond el a férjednek, legalább légy vele őszinte, ha már ilyen a fajtád. Remélem van esze és ott is hagy. Jöhetnek a minuszok, de én csak a véleményemet írtam le.
2011. dec. 19. 18:03
 23/111 A kérdező kommentje:
Én nem mínuszozok, és semmi gáz azzal, hogy neked mi a véleményed. Elolvastam és tudomásul vettem. Hibáztam, de ettől még nem vagyok "olyan". Mindenki követ el hibát, ha nem ilyet mint én akkor mástfélét. Örülök, hogy te még nem hibáztál olyat, amiért neheztelnél magadra. Ez ritka. De nagyon fontos.
2011. dec. 19. 18:06
 24/111 anonim ***** válasza:
100%

én is úgy gondolom, hogy mondd el neki. elmesélek valamit. én még nem vagyok férjnél, de jövőre fogunk összeházasodni. nemrég azt álmodtam, hogy megcsaltam. Biztos nektek is volt már olyan álmotok, hogy igaznak tűnt. Nem hiszed el, de sírva keltem fel. Egy percig azt hittem, hogy tényleg megtettem, és sírva fakadtam. A párom nem tudta mi a baj. Annyira rohadtul éreztem magam, hogy ilyen dolgot tettem, rosszul éreztem magam, nyomta a lelkem, nem bírtam a vőlegényemre nézni, még álmomban sem.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem ítéllek el, én is úgy gondolom, hogy mindenki hibázhat és szerintem is mondd el a párodnak, mert ez nagy teher a lelkednek. Bár én nem hiszem, hogy meg tudnék bocsájtani, de kívánom, hogy ne így legyen.

viszont tényleg érdekes, ha ezt egy pasi írta volna, tuti mindenki elküldte volna a pi.ba, hogy egy mocsok szörny...

sok sikert, és kérlek, írd le, mi lett az eredmény

2011. dec. 19. 18:13
 25/111 anonim ***** válasza:
33%
mond azt, hogy rohypnolt itatott veled. ha mindenféle képpen megakarod úszni a dolgot, akkor ez az egyetlen megoldás
2011. dec. 19. 18:17
 26/111 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem meg ne mondd el. En eloszor is magamnak bocsajtanek meg, aztan nyugodt lelkivilaggal elnek a ferjemmel tovabb, tudva, hogy senki sem tevedhetetlen. Az oszinteseg tud "aloszinteseg" is lenni, ami csak a lelked konnyitesere van, es onzo dolog. Ne okozz neki fajdalmat, es ne kockaztasd a kapcsolatotokat egy botlasert. Valami azt sugja, hogy utana megbanod. Azt viszont mondd meg neki, hogy a kollegad gyanusan viselkedik, vagy akar fenyegetozik. Igy leveded magad. A kollegad meg nem erdemli meg, hogy felvallald, vagy hogy komolyan vedd. azzal fizess meg neki es allitsd le, hogy semmibe veszed a fenyegetozeseit mint ahogyan az egyutt toltott idot is. Sot. Mondd egyenesen a szemebe, hogy koztetek nem tortent semmi, es kozben mosolyogjal nemtorodom modon. Ettol majd nevetsegesnek erzi magat, ahogy kell.
2011. dec. 19. 18:18
 27/111 anonim ***** válasza:
74%

Az egészet annyival elintézed, hogy hiba volt...

A pároddal szemben, viszont BŰN volt!!

Csak egy kérdés:

Hogyan tudsz naponta a munkahelyeden a szemébe nézi az ex-szeretődnek?

Este meg hozzábújni a párodhoz, mintha mi sem történt volna?!

28/111 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, tudom kétesélyes, de valahol bízok. Nem tudom, hogy meg tud-e majd még bízni bennem vagy nem. Úgy is nagyon rossz lenne élni, ha már a bizalom nem áll helyre. Mindenképp nagy árat fizetek...
 29/111 A kérdező kommentje:

18:18...

Ha elolvastad a válaszaimat, tudod, hogy rohadtul érzem magam. Szeretnék munkahelyet váltani, de nem könnyű munkát találni.

Félek és bánt az egész, de NEM TUDOM semmissé tenni. Irigyelem azokat, akik soha nem hibáznak de ettől nekem még nem lesz könnyebb.

2011. dec. 19. 18:26
 30/111 A kérdező kommentje:
A választ a 27. kommentre írtam.
2011. dec. 19. 18:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!