Egy félrelépés volt, most zsarolnak?
Egy munkahelyi buli után történt. Ittam de nem voltam részeg, valahogy a helyzet hozta, nem is értem. De megtörtént egy kollégával, aki azóta zsarol, hogy szól a férjemnek ha nem teszem még meg..
Tudom, hibáztam, de hogyan lehetne egy ilyen alakot leállítani? A párom elhagyna, mert konzervatív családból való..de én szeretem őt. 29L
én is úgy gondolom, hogy mondd el neki. elmesélek valamit. én még nem vagyok férjnél, de jövőre fogunk összeházasodni. nemrég azt álmodtam, hogy megcsaltam. Biztos nektek is volt már olyan álmotok, hogy igaznak tűnt. Nem hiszed el, de sírva keltem fel. Egy percig azt hittem, hogy tényleg megtettem, és sírva fakadtam. A párom nem tudta mi a baj. Annyira rohadtul éreztem magam, hogy ilyen dolgot tettem, rosszul éreztem magam, nyomta a lelkem, nem bírtam a vőlegényemre nézni, még álmomban sem.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem ítéllek el, én is úgy gondolom, hogy mindenki hibázhat és szerintem is mondd el a párodnak, mert ez nagy teher a lelkednek. Bár én nem hiszem, hogy meg tudnék bocsájtani, de kívánom, hogy ne így legyen.
viszont tényleg érdekes, ha ezt egy pasi írta volna, tuti mindenki elküldte volna a pi.ba, hogy egy mocsok szörny...
sok sikert, és kérlek, írd le, mi lett az eredmény
Az egészet annyival elintézed, hogy hiba volt...
A pároddal szemben, viszont BŰN volt!!
Csak egy kérdés:
Hogyan tudsz naponta a munkahelyeden a szemébe nézi az ex-szeretődnek?
Este meg hozzábújni a párodhoz, mintha mi sem történt volna?!
18:18...
Ha elolvastad a válaszaimat, tudod, hogy rohadtul érzem magam. Szeretnék munkahelyet váltani, de nem könnyű munkát találni.
Félek és bánt az egész, de NEM TUDOM semmissé tenni. Irigyelem azokat, akik soha nem hibáznak de ettől nekem még nem lesz könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!