Egy félrelépés volt, most zsarolnak?
Egy munkahelyi buli után történt. Ittam de nem voltam részeg, valahogy a helyzet hozta, nem is értem. De megtörtént egy kollégával, aki azóta zsarol, hogy szól a férjemnek ha nem teszem még meg..
Tudom, hibáztam, de hogyan lehetne egy ilyen alakot leállítani? A párom elhagyna, mert konzervatív családból való..de én szeretem őt. 29L
#90.
Ezt mindössze azért nem írom ide le, mert szép számmal voltak és vannak itt olyan válaszadók, akiknek az emberi érték a tettemmel megszűnik. Őket szeretném ebből kihagyni. Mivel nem tudom te melyik tábor voltál, ugye nem haragszol?
Egy kicsit offolok:
Annak a nőnek üzenem, aki nagypofával leírta, hogy ő megcsalta a férjét, de esze ágában sincs tönkretenni az életét azért, mert félrelépett, hogy ennél önzőbb nem is lehet! Szerencsére az élet mindig visszaadja a pofonokat! Kívánok neki is egy jó nagyot!
A kérdezőnek pedig csak annyit írnék, hogy jól tette, hogy elmondta a férjének! Szerintem joga van tudni, ahogy gondolom te is szeretnéd tudni, ha ő lépne félre!
Ahogy a véleményünk, úgy a stílusunk is eltér.
Egyébként köszönöm az aggodalmat, de én nem élek hazugságban.. :) Nem is vagyok önámítós típus, tehát nem félek, hogy abban fogok élni! Hibáztam már természetesen, viszont nem olyanban, amit egész életemben szégyellhetek! Ha pedig te/ti nem szégyellitek ezt a "hibát", az már pusztán a ti bajotok. Én örülök, hogy engem úgy neveltek, ahogy és itt most nem a megcsalásról van szó, hanem arról, hogy amikor ilyet tesz az ember nem lapítani kell, mint szar a fűben, hanem vállalni a tettei következményét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!