Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy félrelépés volt, most...

Egy félrelépés volt, most zsarolnak?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyi buli után történt. Ittam de nem voltam részeg, valahogy a helyzet hozta, nem is értem. De megtörtént egy kollégával, aki azóta zsarol, hogy szól a férjemnek ha nem teszem még meg..

Tudom, hibáztam, de hogyan lehetne egy ilyen alakot leállítani? A párom elhagyna, mert konzervatív családból való..de én szeretem őt. 29L

2011. dec. 19. 16:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 A kérdező kommentje:

#90.

Ezt mindössze azért nem írom ide le, mert szép számmal voltak és vannak itt olyan válaszadók, akiknek az emberi érték a tettemmel megszűnik. Őket szeretném ebből kihagyni. Mivel nem tudom te melyik tábor voltál, ugye nem haragszol?

2011. dec. 21. 08:54
 92/111 anonim ***** válasza:
szia! Ha gondolod írj, privátot, láthatod, hogy én is válaszoltam a kérdésedre, a nevem is kint van. De érdekelne, hogy mit gondolt a férjed... már ha ide nem szeretnéd kiírni. De mondjuk legalább annyit, hogy most együtt maradtok-e, vagy meglepődött-e, vagy egyáltalán nagyvonalakban.
2011. dec. 21. 10:51
 93/111 A kérdező kommentje:
Kira1, elküldtem. És neked is köszönöm a válaszodat.
2011. dec. 21. 11:35
 94/111 anonim ***** válasza:
40%

Egy kicsit offolok:

Annak a nőnek üzenem, aki nagypofával leírta, hogy ő megcsalta a férjét, de esze ágában sincs tönkretenni az életét azért, mert félrelépett, hogy ennél önzőbb nem is lehet! Szerencsére az élet mindig visszaadja a pofonokat! Kívánok neki is egy jó nagyot!

A kérdezőnek pedig csak annyit írnék, hogy jól tette, hogy elmondta a férjének! Szerintem joga van tudni, ahogy gondolom te is szeretnéd tudni, ha ő lépne félre!

2011. dec. 21. 11:46
 95/111 anonim ***** válasza:
81%
És ha önző vagyok, akkor mi van? Mert te soha nem voltál az? Ugyan, kit akarsz megetetni ezzel a dumával? Sarat dobálni tudsz, közben meg a hozzád hasonlóak élnek a legnagyobb hazugságokban és önzésben. Én tudom milyen a másik oldalon lenni, sőt, mindkét oldalon lenni, így soha nem fogok másokat leugatni a hibáikért. Még te is kerülhetsz ám ide. Tapasztalataim szerint az kapja a legnagyobb pofonokat, aki ítélkezik mások felett. Majd te is megkapod a magadét és nem lesz ilyen nagy szád.
2011. dec. 21. 14:11
 96/111 anonim ***** válasza:
#41-es vagyok, nekem is megírhatnád, hogy mi volt. Ha nem akarod, természetesen azt is megértem. Remélem azért rendbejön minden!
2011. dec. 21. 14:30
 97/111 A kérdező kommentje:
Igen, ítélkezni nagyon könnyű. Nem tudom miért jó az valakinek, ha otromba módon nyilvánít véleményt. Ezt sosem értettem. Nem azzal van a baj, hogy más a véleménye, esetleg kedvezőtlen a kérdezőre (nem vagyunk egyformák gondolkodásban)nézve, hanem az a mód, ahogy ezt teszik. Miért kell bántani a másikat? Miért jó az, ha leugathatom, ha ordenáré módon megalázom? (És most itt nem csak rólam van szó)....mindegy. Annak örülök, hogy voltak olyanok, akik elmondták azt, hogy mit gondolnak, akár rossz akár jó rám nézve, de kulturáltan. Ezúton köszönöm!
2011. dec. 21. 14:43
 98/111 A kérdező kommentje:
#41! Megírtam! Köszönöm!
2011. dec. 21. 14:52
 99/111 anonim ***** válasza:
64%

Ahogy a véleményünk, úgy a stílusunk is eltér.

Egyébként köszönöm az aggodalmat, de én nem élek hazugságban.. :) Nem is vagyok önámítós típus, tehát nem félek, hogy abban fogok élni! Hibáztam már természetesen, viszont nem olyanban, amit egész életemben szégyellhetek! Ha pedig te/ti nem szégyellitek ezt a "hibát", az már pusztán a ti bajotok. Én örülök, hogy engem úgy neveltek, ahogy és itt most nem a megcsalásról van szó, hanem arról, hogy amikor ilyet tesz az ember nem lapítani kell, mint szar a fűben, hanem vállalni a tettei következményét!

2011. dec. 21. 23:25
 100/111 anonim ***** válasza:
szia!ha van még türelmed akkor engem is érdekelne hogy mi van veletek.nem haragudott h idegen emberek tudnak a problémáitokról,ráadásul hamarabb mint ő?
2011. dec. 22. 12:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!