Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy félrelépés volt, most...

Egy félrelépés volt, most zsarolnak?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyi buli után történt. Ittam de nem voltam részeg, valahogy a helyzet hozta, nem is értem. De megtörtént egy kollégával, aki azóta zsarol, hogy szól a férjemnek ha nem teszem még meg..

Tudom, hibáztam, de hogyan lehetne egy ilyen alakot leállítani? A párom elhagyna, mert konzervatív családból való..de én szeretem őt. 29L

2011. dec. 19. 16:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/111 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudok tanácsot adni, minden ember más. Nem tudom mit tennék a helyedben, mert tudom, hogy a párom soha nem bocsátana meg egy esetleges félrelépést, de azt is tudom, hogy nem bírnék a lelkiismeretemmel (ami önző dolog, mert magamnak tennék inkább jót, nem a páromnak, de sajnos én ilyen "őszinte" vagyok). Mindenesetre írd majd meg, hogy hogy döntöttél, és hogy ha elmondod, akkor hogy reagált rá. Szorítok neked!
2011. dec. 19. 21:00
 42/111 anonim ***** válasza:
63%

Te nem is szereted igazán a férjed.

1, Nem piálok. 2, ha szeretem a párom még eszméletlen állapotomban sem érhet hozzám senki. 3, Oda nem sza.ok ahol eszem.

Milyen lehet bemenni a melóba hisz tuti más is tudja.

A pasi 1000% elugatta.

Ha mégis egy pár évig a férjeddel akarsz maradni, jobb ha nem mondod el neki. Azért egy pár évet írtam mert tuti, hogy jön a másik eset is előbb vagy utóbb neked.

Akik meg hazugságra biztattak u.o. undorító csalók a magán életükben mint amire téged akartak rávenni.

A legjobb ha semmit nem mondasz a férjednek,(felesleges hazugságokat kitálalnod) viszont a szenya kollégád meg fenyegesd be.

2011. dec. 19. 21:18
 43/111 A kérdező kommentje:

Nem piálok. Egy munkahelyi buli volt, az vesse rám az első követ, aki ilyenkor nem iszik meg egy pohárral vagy kettővel.

Szeretem a férjemet, de ezt hiába is mondom, nem hinnéd. Ezt nem is kérem, és meggyőzni sem akarlak.

Köszönöm a hozzászólásod mégha olyannak is állít be, csak én tudom, hogy nem vagyok "olyan". Mint írtam irigylem azokat, akik nem hibáznak semmilyen téren, amivel esetleg másoknak fájdalmat okoznak. Nekem ez volt az első botlásom. Nem vagyok tökéletes, de szemét sem. Nem csak két véglet létezik az életben.

2011. dec. 19. 21:29
 44/111 anonim ***** válasza:
29%

Ok. Akkor pedig légy mostantól oroszlán és harcolj a boldogságodért. Nem szabad a férjednek megtudni. Ez a tetű nem meri elmondani ha befenyegeted, hogy elvereted mint a lovat, mert vannak haverjaid.

Vagy feljelented a rendőrségen ha nem hagy békén.

A beszélgetésre betehetnél a zsebedbe egy diktafont.

Elmondod neki, hogy soha nem volt hozzá semmi közöd és ha továbbra is zaklat feljelented. A beszélgetés csak azt tartalmazza, hogy te mondod, hogy nem volt köztetek soha semmi ehhez kell tartanod magad keményen. És ő meg zsarol.

Ezt felveszed. És valóban mostantól töröljön a mamód és nem volt semmi ezt annyit mondogasd, hogy a végén te is elhidd!!!!NEM VOLT SEMMI!! EZ A TETŰ ZAKLAT!!!!

Próbálj puhatolózni a melóban ki mit tudhat az esetről.

Ott is találhatsz szövetségest.

2011. dec. 19. 21:40
 45/111 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot!
2011. dec. 19. 21:46
 46/111 anonim ***** válasza:
68%
Ez az, hazudjál csak, ahogy belefér, az meg nem történté teszi a dolgokat és boldogan élhetsz a szerető férjed mellett.
2011. dec. 19. 21:57
 47/111 A kérdező kommentje:
Hazudj,ahogy belefér? Nem szoktam hazudozni, de most túl sokat veszíthetnék és mérlegelni kell. Az hogy megköszöntem valaki tanácsát az pedig teljesen normális. A tiédet is köszönöm!
2011. dec. 19. 22:03
 48/111 anonim ***** válasza:
94%

Nekem volt egy haverom, akinek hasonló ribanc volt a nője. A különbség persze a mértékben van, mert őt a nője fűvel-fával csalta, a kérdező meg állítása szerint egyelőre csak egyszer. No persze ez a csaj sem tartotta magát olyannak, mert mégis ki tartaná magát annak. Ellenben mi, a srác legjobb barátai azon voltunk, hogy lebuktassuk a csajt. Nem csak azért, mert fűvel fával csalta, hanem azért is, mert rabszolgaként és pénzeszsákként kezelte. Egy nagyon szerény, visszahúzódó srácról van szó. Lebuktattuk, 2 hétig utána ránk haragudott inkább, majd végül szakított a csajjal. Fél év múlva újra összejöttek, azóta úgy tudom már össze is házasodtak. Persze nyilván nem változott a csaj semmit, csak a haver ebben a fél évben, mint korábban is, nem tudott becsajozni, mert jellemzően a csendes, visszafogott férfiak nem vonzóak a nők körében. Kivéve persze, aki láncon tartaná, miközben fűvel fával csalná.

Ezt a sztorit csak azért mondom el, mert a srác olyan, aki illúzióban szeret élni, és fél év szenvedést okoztunk neki azzal, hogy leromboltuk ezt. Egyébként addig is volt oka gyanakvásra, de nyilvánvaló helyzetekben sem hitte volna el, a bizonyítéknak ezért kellett 100%-osnak lennie. Azóta megígérte neki a nője, hogy megváltozik, és ezt elhiszi. Persze nem változik semmit, ami karika, az gurul is. Ja és ami lényeges, a csaj tényleg szereti őt. Szereti őt úgy, mint más a kutyáját, vagy a macskáját. Na, annak ellenére, hogy neked még csak az első félrelépésed volt, ugyanezt gondolom rólad is. Én például bármilyen sokat is igyak, nem csalnám meg a barátnőmet. És tudod miért nem? Mert az alkohol nem változtatja meg az alapvető gondolkodást, csak a gátlásokat oldja. Nálam nem gátlás az, hogy nem csalom meg a barátnőmet. Mert szeretem. És mindezt úgy mondom, hogy nyilván vonzanak a szép nők, mint minden férfit.

2011. dec. 19. 22:10
 49/111 anonim ***** válasza:
90%
Ja, és még valami. Te már lélekben rég elhagytad őt, csak ő nem tud róla.
2011. dec. 19. 22:12
 50/111 anonim ***** válasza:

óóó, a sok erkölcscsősz! ha ezt elmondod neki örülhetsz, ha nem pakol el egy életre. ennyit egy hiba nem ér.

én nem csaltam meg a párom, de ha megtenném kussolnék, mint szar a fűben aztán max azt mondanám, hogy a kollégám őrült. úgysem hinne neki senki, bizonyítéka nincs.

ezek a nagy bevallások semmire sem jók, csak azok mondják, akiknek még nem kellett megtenni. ne aggódj, nem lenne ekkora mellényük. ha most kussolsz még lehet a férjeddel jó életed és bánhatod a bűnöd, de ha elmondod vagy elhagy, de minimum örökre tönkremegy köztetek valami. tapasztalat.

2011. dec. 19. 22:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!