Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy félrelépés volt, most...

Egy félrelépés volt, most zsarolnak?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyi buli után történt. Ittam de nem voltam részeg, valahogy a helyzet hozta, nem is értem. De megtörtént egy kollégával, aki azóta zsarol, hogy szól a férjemnek ha nem teszem még meg..

Tudom, hibáztam, de hogyan lehetne egy ilyen alakot leállítani? A párom elhagyna, mert konzervatív családból való..de én szeretem őt. 29L

2011. dec. 19. 16:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/111 anonim ***** válasza:
79%
Mond meg a zsarolónak, hogy terhes vagy és lehet tőle. Tuti békén hagy.
2011. dec. 19. 17:21
 12/111 anonim ***** válasza:
75%
Es, van bizonyiteka??! Allj a ferjed ele es mondd meg neki, hogy egy kollegad azzal az orultseggel zsarol, hogy ha nem fekszel le vele, akkor azt mondja a ferjednek, hogy mar megtortent. A hulyeje pedig nem tudja, hogy ezzel nalad sosem erhet el semmit. Hazudj igazat!!! Ahogy keresztapam mondta vala.
2011. dec. 19. 17:25
 13/111 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom blöfföl-e, vagy tényleg megtenné. De igazatok van, mert nem látott meg senki.

Aranyosak vagytok, már jókat is tudtam nevetni egy-egy ötletes megoldáson:)

2011. dec. 19. 17:25
 14/111 anonim ***** válasza:
94%
Nem trollkodni szeretnék, de fel kell tennem egy kérdést. Nem kell rá válaszolnod, elég, ha magadnak. Ha nem zsarolna a kollégád, akkor a történtek után teljes lelki nyugalommal élnél a férjed mellett ezek után?
2011. dec. 19. 17:34
 15/111 A kérdező kommentje:
Nem, tök szarul érezném magam. De annál nem jobban, hogy elveszítsem. Mindenki követhet el hibát, sajnos velem is megtörtént.
2011. dec. 19. 17:37
 16/111 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is két lehetőséged van.

1. Őszintén elmondasz mindent a férjednek és reménykedsz a bocsánatában.

2. Elmondod neki, hogy egy őrült munkatársad ezzel a "képtelenséggel" zaklat.

Én is voltam hasonló helyzetben, én az első megoldást választottam és mindent bevallottam a férjemnek. Nem volt egyszerű feladat, életem legnehezebb percei voltak... Egyszerre láttam a szemében a dühöt, a csalódottságot és a fájdalmat... Abban a pillanatban legszívesebben szemen köptem volna magam. Hogy tehettem ilyet valakivel aki mindennél és mindenkinél jobban szeret? Én őszintén elmondtam mindent, hogy mikor történt, kivel, és mi vitt rá. A férjem nem mondott semmit, nem kiabált, egyszerűen csak sírt. Az én szívem pedig majdnem megszakadt. Az egészről én tehettem, egy pillanat alatt romba döntöttem a lelkét. Az első pillanatban szinte esélyét sem láttam annak, hogy ezt valaha is meg fogja nekem bocsátani. Heteket sírtunk át mind a ketten.

Úgy látszik minket egymásnak teremtett a sors, mert a férjem képes volt nekem megbocsátani. Azóta eltelt 4 év, soha nem említette ezt az esetet, és a bizalom is helyre állt köztünk. Azóta sokkal erősebb a kapcsolatunk, jobban szeretjük egymást mint valaha.

Remélem a ti történetetek sem fog még most véget érni és túljuttok ezen a mélyponton.

Szerintem mond el a férjednek az igazat, mert a lelked nem fogja bírni ezt a nagy nyomást. Ha gondolod nyugodtan írhatsz privát üzenetet, megértem az érzéseidet és a benned dúló kételyeket.

2011. dec. 19. 17:43
 17/111 A kérdező kommentje:
Köszönöm, összeszedem magam. Márcsak azért is, mert lehet még ilyen vállalati buli és "találkozhatnak". Munkahelyet nem tudok váltani, mert sokat keresgéltem mire ezt megtaláltam. Anyukám azt mondta mondjam el neki, mert minden titok kiderül egyszer, véletlenül...ez sokkal rosszabb lenne.
2011. dec. 19. 17:47
 18/111 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is mondd meg neki az igazat.Még ha fáj is neki.
2011. dec. 19. 17:51
 19/111 anonim ***** válasza:
78%
Igen, ebben igaza van anyukádnak. Előbb-utóbb ki fog derülni és akkor sokkal rosszabb lesz.
2011. dec. 19. 17:52
 20/111 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem is mondd meg neki, de lehet ezzel el is veszíted őt örökre. Ennyit nem ért az egész buli... :-(

Nagyon sajnálom!

2011. dec. 19. 17:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!