Egy félrelépés volt, most zsarolnak?
Egy munkahelyi buli után történt. Ittam de nem voltam részeg, valahogy a helyzet hozta, nem is értem. De megtörtént egy kollégával, aki azóta zsarol, hogy szól a férjemnek ha nem teszem még meg..
Tudom, hibáztam, de hogyan lehetne egy ilyen alakot leállítani? A párom elhagyna, mert konzervatív családból való..de én szeretem őt. 29L
Azt nem tudom blöfföl-e, vagy tényleg megtenné. De igazatok van, mert nem látott meg senki.
Aranyosak vagytok, már jókat is tudtam nevetni egy-egy ötletes megoldáson:)
Szerintem is két lehetőséged van.
1. Őszintén elmondasz mindent a férjednek és reménykedsz a bocsánatában.
2. Elmondod neki, hogy egy őrült munkatársad ezzel a "képtelenséggel" zaklat.
Én is voltam hasonló helyzetben, én az első megoldást választottam és mindent bevallottam a férjemnek. Nem volt egyszerű feladat, életem legnehezebb percei voltak... Egyszerre láttam a szemében a dühöt, a csalódottságot és a fájdalmat... Abban a pillanatban legszívesebben szemen köptem volna magam. Hogy tehettem ilyet valakivel aki mindennél és mindenkinél jobban szeret? Én őszintén elmondtam mindent, hogy mikor történt, kivel, és mi vitt rá. A férjem nem mondott semmit, nem kiabált, egyszerűen csak sírt. Az én szívem pedig majdnem megszakadt. Az egészről én tehettem, egy pillanat alatt romba döntöttem a lelkét. Az első pillanatban szinte esélyét sem láttam annak, hogy ezt valaha is meg fogja nekem bocsátani. Heteket sírtunk át mind a ketten.
Úgy látszik minket egymásnak teremtett a sors, mert a férjem képes volt nekem megbocsátani. Azóta eltelt 4 év, soha nem említette ezt az esetet, és a bizalom is helyre állt köztünk. Azóta sokkal erősebb a kapcsolatunk, jobban szeretjük egymást mint valaha.
Remélem a ti történetetek sem fog még most véget érni és túljuttok ezen a mélyponton.
Szerintem mond el a férjednek az igazat, mert a lelked nem fogja bírni ezt a nagy nyomást. Ha gondolod nyugodtan írhatsz privát üzenetet, megértem az érzéseidet és a benned dúló kételyeket.
Szerintem is mondd meg neki, de lehet ezzel el is veszíted őt örökre. Ennyit nem ért az egész buli... :-(
Nagyon sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!