Na most mitévő legyek?
a helyzet a következő. 1 éve félreléptem , megcsaltam a feleségemet.. annak az afférnek vége, ő megbocsátott és azóta is a mai napig boldogan éltünk.
de a mai napon kaptam egy smst attól a nőtöl hogy még mindig szeret de nem akar erőszakoskodni ha én nem akarok tőle semmit..
paffá lettem!
1 év telt el, brutális körülmények között váltunk el, gyűlölöm és szidom a napot amikor megismertem,..
és akkor most ilyen üzenettel bombáz, múltkor is ő hívott rejtett számon mint kiderült, ugyanis volt egy ismeretlen hívásom de azt hittem félrenyomták.
nem akarok tőle semmit, szeretem a feleségemet megbántam amit tettem jelzem nem én voltam egyedül a felelős hogy idáig jutott a házasságunk., de ezt most nem részletezném.. de félek hogy ez a nő vmit bekavar, alattomos fondorlatos nőszemély, tönkre akarta tenni a házasságomat de nem is ez a lényeg, ..hanem hogy nem akarom hogy a feleségem megtudja hogy kaptam tőle üzenetet, és félek hogy tovább fog zaklatni.
mit tegyek hogy leszálljon rólam?!
remélem nem küld több üzenetet, nem akarom hogy megtudja a párom ezt nehogy azt higgye hogy újból van vmi köztem és a nő között.
miért keresett újra? 1 év után?
hogy rázzam le?
nem akarok vissza írni neki meg semmi de most nagyon ideges vagyok azóta is ha csöng a telefon összerezzenek nehogy ő legyen és újra zaklatni kezdjen,.
25/F.
Legjobb, amit tehetsz, ha megelőzöd a kavarását, és szólsz a feleségednek, hogy sms-eket küldözget neked és rejtett számról hív. Mondd neki, hogy ezeket azért mondod el, nehogy félreérthessen valamit.
Sőt, én a helyedben még azt is hozzátenném, hogy minden gyanakvását megelőzendő bármikor megnézheti az smseket és hívásokat a telefonodban, mert nincs semmi titkolnivalód.
köszi a tippeket!
csak nem akarom feltépni a sebeket, azóta igy is elég gyanakvó lett, és természetesen ha jönnek smseim van hogy megmutatom neki de nincs mitől tartania, én ezt a nőügyet lezártam, ..
azt hittem ha eltitkolom akkor nem okozok magunknak újabb gondokat, féltékenységet,
remélem nem hív többet nem keres, mert ha igen akkor
tényleg kénytelen leszek szólni erről a páromnak
azért nem akarok szólni még mert nem akarom feleslegesen idegesíteni
nem szól szám, nem fáj fejem?:....
köszi a válaszokat és hogy nem vagyok bunkók velem !!
amikor szakítottam a nővel akkor sokáig hívogatott még és akkor úgy volt igen lecserélem a számomat, de vártam hátha abbahagyja és mondom 1 éve nem hallottam szerencsére semmit róla és akkor most hopp...
de az lesz, ha továbbra is zaklat lecserélem a számomat,
köszi a tanácsokat ! még várok azért hátha írtok.
A struccpolitika nem működik, ha a női megérzéssel szemben akarod használni:)
Amúgy az őszinteséget mindennél többre fogja értékelni. Ha gyanakvó, de te ezt elmondod neki, ő is tudni fogja, hogy nem kell tartania semmitől, hisz akkor titkolóznál, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!