Nem tudom mitévő legyek esküszöm, szerintetek?
Szia! Ha így folytatod,minden önbecsülésed,önbizalmad
elveszíted! Minél inkább meg akarsz Neki felelni,annál
rosszabbá fog válni a helyzeted! Szerintem az állandó
cikizése,kritizálása mögött valami egészen más rejlik !
Saját magáról akarja elterelni a figyelmet és önigazolást
keres a "kis ügyeire"!! Ne Magadban keresd a hibát! Szerintem az "összerakás" igaz volt! Egy pasi akkor viselkedik így,ha vaj van a fején!! Tudom,ha egy ember
nagyon szeret,sok mindent eltűr! Hidd el ez csak rosszabb lesz! A férjed túl biztos a dolgában,Veled kapcsolatban.Állj a sarkadra és ne engedd,hogy a "nagy szereteted",mindent eltűrjön! Remélem normalizálódik a kapcsolatotok! Üdv.:B
Fogyókúrához (szerintem) legjobb, ha a táplálkozási szokásaidat alakítod át. Itt a GYIK-en is találsz a témakörben elég sok olyan tanácsot, amely ehhez segítséget adhat.
Az biztos, hogy a rendszeres aktív testmozgás (torna, kerékpár, futás, stb. valami) szükséges hozzá.
Ez utóbbit időzítsd úgy, hogy amikor ő hazaér a melóból, akkor indulj el, a kicsit bízd rá, lással el ő abban az 1-2 óra hosszában, és (mellesleg): jajj, meg közben mosogass már el szivem, nem volt időm rá, vagy terigesd ki a mosott ruhákat stb. házimunkákat is osszál ki neki.
De nagyon jó, ha ismét rendszeresen sminkeled magad, rendszeresen eljársz a fodrászhoz, stb.
Nagyon örülök neki, hogy elhatároztad magad!
De ne feledd, ha ezt úgy oldod meg, hogy közben nem háritasz át őrá is valamit az eddig általad elvégzett házimunkákból, akkor az életben nem fogja összekapcsolni a te eddigi "kinézetedet" és az időhiányt, fáradtságot.
Ha szeretné visszakapni a régi feleségét, akkor abban őneki is partnernek kell lennie. Másrészt ez a legjobb indok arra, hogy - ha eddig nem segített, mert mindent megcsináltál - most ettől kezdve neki is legyen meg otthon a "kötelezően elvégzendő" házimunka.
Sok sikert, és majd jelentkezz, hogyan alakulnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!