Mitévő legyek, ha anyám olyannal él, aki csak kihasználja?! Anyám meg hagyja, neki is van haszna. Nem érzem az igazi családot, olyan hazugság az egész.
Ez anyád élete, ne szólj bele!!! Ha neki jó,akkor NEKED semmi közöd hozzá.
24 évesen a saját életeddel/párkapcsolatoddal törödj, ne máséval.
Az Edesanyad az most is az Edesanyad, tehat ne foglalkozz az O maganeletevel!
Te mar felnott vagy, es megvaltozott a kapcsolatotok, tehat regen fuggtetek egymastol, de ma mar ez nem igy van, mivel mindketten fuggetlenek es felnottek vagytok.
A mamad erzelmi eletebe beleszolni nem tudsz, ahogyan forditva is igaz, hiszen a mamad sem dontheti el azt, hogy TE kivel elj egyutt!
"Már ne is haragudjatok. De miért is nincs köze az anyja életéhez? Én 32 vagyok, akkor nekem sincs közöm anyám dolgaihoz, mert már elköltöztem otthonról és családom van...?"
VÉLEMÉNYED lehet, de beleszólni nem. A nincs hozzá közöd-et itt mindenki úgy értni, hogy a párkapcsolat FELNÖTT emberek esetében magánügy, és abba se a gyerek, se a szülö nem szólhat bele.
Szerintem forditott esetben te is megsértödnél, ha az anyád akarná megmondani, hogy kivel élj együtt, ha aki neked megfelel, az neki nem.
Itt a kérdezönek valamiért nem tetszik az anyja élettársa, az anyjának viszont se hátránya nincs miatta, és jól elvan vele.
Egy szóval nem írta, h beleszólna, de mindegy! Nem kéne kiforgatni a másik szavait!
És ha az anyám tönkretenné magát/másik fél kihasználná, akkor azt én sem nézném jó szemmel. Jó, nekem ilyen problémám sajnos soha nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!