Miért van ez? . Mitévő legyek?
Sajnálom ezt a helyzetet, de ne foglalkozz vele.Nem tudsz olyat tenni, ami által "megnevelődik", te nem tudsz rá hatni, aki meg tudna, arra te nem tudsz.de van rá oka.Azt írtad elvesztettétek a testvéred.A legőszintébb részvétem.lehet hogy ez átalakította édesapádban az érzéseket, nem akar olyan kemény lenni a gyerekeivel, nyílván megtörte.Ha elhúnyt öcséd cuccaitól tárvol akarod tartani, azt vidd át magadhoz, ezek neked emlékek.
kisöcséd a legrosszabb korban van.Ha 18-20 lesz, addigra lehet más irányban halad, és jó kapcsolatotok lehet, de lehet hogy egy életre eltávolodtok.Akkor meg azért nem baj, mert nem együtt éltek, sosem voltatok összenőve.ha ennyire zavar, amikor ott van, akkor kerüld ki ha ott van, ne foglalkozz vele.Tudom, hogy ettől nem lettél oosabb, de sajnos sok mindent nem tudsz tenni.Kitartást!
:(((
Előző vagyok, tényleg nagyon sajánlom a helyzeted.Épp elég trauma érhetett.Nagyon szép jövőt kivánok, és sok kitartást.
Hogy dühös vagy, azt teljesen megértem.
És nem is osztogathatok ismeretlenül tanácsot.De abban biztos vagyok, hogy azt a veszteséget amit egy szülő érez, azt nem értheti meg senki.Annak, hogy nem beszélnek, oka van.Csak így tudják valószínűleg túlélni.Ha szembe néznének vele, valószínűleg felfognák, hogy tényleg meghalt.Nem azért nem beszélnek, mert nem szertték eléggé, pont ellenkezőleg, ezt nem fogják soha feldolgozni.Épp eleget szenvedtek.Ez nem jelenti azt, hogy te nem, de csak ha saját gyereked lesz, akkor értheted meg, amikor még az első lépteit is óvod, nem hogy egy balesettől.Nem biztos, hogy nem magukat hibáztatják.Ha pedig így van, akkor mégjobban összeomlanának.Ellenben te nem élhetsz így.Beszélned kell róla, csak sajnos nem nekik.
Nincsenek barátaid?Hát az hogy lehet?
Hogy idegen vagyok...hát oké, igaz de ezt ne bánd.Ha a szomszéd lennék, akkor nem mondanál semmit.
Barátok kellenek.Most jó nagy változás jön az életedbe, el fogsz költözni, akkor igenis szerezz.Szegénykém, az öcséd valószínűleg a barátod is lehetett egyben.Nem nyílsz meg, vagy csak egyszerűen nem vagy társasági ember?Mi az igazi ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!