Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? . Mitévő legyek?

Miért van ez? . Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Leszögezem nem vagyok irigy a testvéremre de túl sokat enged meg magának . Én ezért amit ő csinál olyan pofont kaptam volna hogy a fal adja a másikat . Amúgy féltestvérem 10 év korkülönbség van köztünk ami azért elég sok. Szóval ő kijelenti hogy ő nem eszik levest de nekem akkor is meg kell ennem ha nem esik jól pedig már csak pár kanállal van benne öcsém bele se szagol a levesbe de neki nem kell. Mivel féltestvérem nem velünk él épp ezért mindent elvisz tőlünk ma is kitalálta hogy ő elvisz 2 pecát az akváriumot . Neki minden kell de csak addig míg meg nem kapja . Ez mind a másik öcsém cucca ( de Ő meghalt egy balesetbe). Ja és az én cuccaimat is elhordja meg se kérdezi hogy elviheti e csak viszi pl cdt is becsomagolt egy újságpapírba és mondta hogy elviszi ha nem nézem meg mi van benne elvitte volna . Ja és ha vlmit kölcsönkér nem hozza vissza. Régebben többször is ideütött . Csúnyán beszél . Apával úgy beszél mint a kutyával . Lop, hazudik . Próbáltam hogy beszélek vele nem akartam rögtön árulkodni de ha szólok apának neki ad igazat emiatt a nyáron majdnem megpofozott.
2011. jún. 12. 18:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia, újra itt, bocsi csak nem voltam eddig gép előtt.

Hát...akkor tényleg az marad, hogy magadból építkezz amíg az otthoniakból nem tudsz.

El kell költöznöd valóban, amint csak tudsz.Ez nem te vagy.Vagyis most te vagy, de nyílván te se ismered a teljes személyiséget, hiszen lehet hogy szásszor jobban tudnál teljesíteni, ha biztatnának.szóval nem tudod milyen vagy ilyenkor.

De ha elmész és nem fordulsz vissza az első idők nehézségeiben(lesz bőven)akkor egy év nem sok, és le tudod magadban építeni a gátlásaidat, fel tudod oldozni ezt a tragédiát, és addigra talán (sőt biztos)olyan embereket is megismerhetsz, akik ott vannak ha kellenek.Pl. munkahelyen.Merre fogsz tovább lépni, tudsz majd dolgozni, megélni?

2011. jún. 14. 18:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán dícsérnek pl rajzaimat öcsémet viszont agyon dícsérik hogy milyen ügyes ,okos 6 éves koromóta egyedül járok boltba és iskolába is egyedül jártam ahoz képest öcsémet reggelente viszik a suliba és már nem kicsi .Ő ha elmosogat elmegy a boltba vagy csak szépen néz azért már ügyes ,szép .Azt nem mondtam hogy engem örökbe fogadtak olyan 6 hónapos koromba .Az a baj hogy míg kicsi voltam nagyon szerettek és ezt mamám is mondta hogy még akkor felvettem azt a ruhát amit mondtak azt néztem ,csináltam amit mondtak .Ja és mamám mondta hogy ő csak a pici gyerekeket szereti na ezekután mondja azt vlki hogy a gyerek hálátlan meg a szülei megtesznek érte mindent.
2011. jún. 15. 08:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Ja és mindenbe beleszólnak azt hogy szeretem az animéket de nem olyan megszállotan hogy csak abba hiszek nincs más világ számomra mert anyámék szerint így van .Most szólnak már bele mikor elmúltam 20 éves addig is próbáltak de nemhagytam hogy megszabják milyen filmeket milyen nézhetek hallgathatok .Múltkor már összepakoltam és azt mondtam mindegy hova csak mehessek .Ez már nem az a kamaszkori lázadás mikor anyuka apuka nem akar elengedni koncertre és én elszököm .
2011. jún. 15. 08:37
 14/15 anonim ***** válasza:

A másik öcséd is örökbefogadott volt?éreztél másban is megkülönböztetést?Mert akkor a probléma máshonnan ered.

Egyébként ha igen akkor nézd...az van, hogy más színvonalon nőttél fel, mintha nem fogadtak volna örökbe, de sajnos el kell könyvelni, hogy ennyi.Ebbena kapcsolatban ennyi volt.Saját családodban-ami azért már nem olyan távoli gondolat, mint gyerekkorban-minden jobban fog alakulni.De valamit akkor is lépned kell, mert az nem normális dolog, hogy annyira szorongsz, meg félszeg vagy, hogy nincsenek barátaid.ha nem mersz kezdeményezni, akkor a lányoknál is meg fogsz akadni, pedig egy párkapcsolat felérne neked egy terápiával.nem válaszoltál, hogy merre tudnál továbblépni, hogyan tudnál saját lábra állni, mik a terveid, mit szeretnél dolgozni, stb..?

2011. jún. 15. 18:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Most még tanulok. 2éves a suli(szakma)Azt még nem tudom hogy hova megyek de messzire Kunmadarastól az biztos.Amúgy alkalmazott grafikus leszek.
2011. jún. 16. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!