Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belemennétek hogy hozzátok...

Belemennétek hogy hozzátok költözzön az anyós, azzal az indokkal hogy majd segít, de egy fillért nem adna a rezsibe? Szemét vagyok ha nekem ez nem tetszik?

Figyelt kérdés

Anyósom szociális segélyből él,és felmerült hogy hozzánk költözne,és majd vigyáz a gyerekre,segít a lakásban. A pénzéből meg fizetné az adóságait,ezért nem adna semmit.

Őszintén nekem nem nagyon tetszik ez a helyzet! A gyerek már 1,5éves,és eddig is egyedül voltam vele. Nem tudom hogy a fenébe tudnánk + még egy embert eltartani,1fizetésből,és gyedből. Van lakáshitelünk,és télen sokkal több a rezsi. Az az érzésem hogy nem a segítség,hanem a "tél",miatt jönne az anyósom!

2011. okt. 10. 14:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/123 anonim ***** válasza:
42%

Igen. A párom anyukája olyan mintha a sajátom lenne. És ő is megtenné értem mindent.

Fordított esetben a párom is megtenné. Hisz tényleg egy család vagyunk, kire számíthatunk amikor baj van? A szüleinkre, rokonainkra. Értük mindent megtennék.

2011. okt. 10. 14:44
 12/123 anonim ***** válasza:
58%
Én befogadnám az enyémet, mert egy angyali teremtés és ő is nagyon sokat segített nekünk, mikor pályakezdő fiatalok voltunk.
2011. okt. 10. 14:46
 13/123 anonim ***** válasza:
83%
Az enyém soha nem segít, el sem jön hozzánk, pedig 5 percre lakik. A férjemnek kell házhoz vinnie az unokákat, ha látni szeretné. Ezek után gondolom egyértelmű, hogy én biztos, nem fogadnám be, már csak azért sem mert állandóan mindenben a hibát keresi, megőrülnék vele egy fedél alatt.
2011. okt. 10. 14:50
 14/123 anonim ***** válasza:
20%

Nehogy már mi tartsuk el őt válaszolónak:

Az anyukat átlagosan 2-3 évtizedig tartotta el a fiát...

2011. okt. 10. 14:51
 15/123 anonim ***** válasza:
90%

Anyósodnak nincs lakása?!...

Eddig hol élt (vagy most hol él)?...

Ha eddig szociális segélyt kapott, akkor valószínűleg ez megszűnne, ha hozzátok költözik, mert ti eltartjátok!...

16/123 anonim ***** válasza:
85%
Én nem fogadnám be,nekem az Édesanyám(nagyon szeretem,tisztelem..stb)lakott nálunk pár évig és sokszor vele sem értettük meg egymást,anyósommal meg katasztrófa lenne....két külön világ szemlélet.
 17/123 A kérdező kommentje:

220kmre lakik. 4hónapos volt a gyerek mikor először látta,azóta kb 3X,úgy hogy mi küldtünk pénzt az útiköltségre. Évek óta nem dolgozik,nem is áll szándékába.

A nem ad a rezsibe azt jelent hogy a ruhákon át a tisztálkodószerekig,a kajáig mindent mi vennénk neki! Ez szerintem minimum +30.000ft. Amit nem tudom honnan akasztok le,és nem vagyok hajlandó a gyereken sporólni?!

2011. okt. 10. 14:53
 18/123 A kérdező kommentje:
Van saját háza,de a téllel mindig bajban van. Tavaly is mi küldtünk neki,2X20.000ftot hogy tudjon tüzelőt venni,meg kapott is valahonnan. Idén már nem tudunk neki pénzt adni,így merült fel benne a költözés.
2011. okt. 10. 14:57
 19/123 anonim ***** válasza:
92%

"Nehogy már mi tartsuk el őt válaszolónak:

Az anyukat átlagosan 2-3 évtizedig tartotta el a fiát..."

Lehet, h a fiát eltartotta, míg nem volt saját keresete, de a menyét és az unokáját nem. Egy gyereknek nem a szülő eltartása a dolga, hanem a saját gyerekéjé. Az, h a szülőnek szükség esetén besegít, oké, de el ne tartsa.

2011. okt. 10. 14:58
 20/123 anonim ***** válasza:
9%
Hat persze, mert nyilvan Dolce Gabbana-ban jar, folyton jaratna a szamitogepet, meg felzabalna a hutot...nem szegyelled magad????
2011. okt. 10. 14:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!