Belemennétek hogy hozzátok költözzön az anyós, azzal az indokkal hogy majd segít, de egy fillért nem adna a rezsibe? Szemét vagyok ha nekem ez nem tetszik?
Anyósom szociális segélyből él,és felmerült hogy hozzánk költözne,és majd vigyáz a gyerekre,segít a lakásban. A pénzéből meg fizetné az adóságait,ezért nem adna semmit.
Őszintén nekem nem nagyon tetszik ez a helyzet! A gyerek már 1,5éves,és eddig is egyedül voltam vele. Nem tudom hogy a fenébe tudnánk + még egy embert eltartani,1fizetésből,és gyedből. Van lakáshitelünk,és télen sokkal több a rezsi. Az az érzésem hogy nem a segítség,hanem a "tél",miatt jönne az anyósom!
Igen. A párom anyukája olyan mintha a sajátom lenne. És ő is megtenné értem mindent.
Fordított esetben a párom is megtenné. Hisz tényleg egy család vagyunk, kire számíthatunk amikor baj van? A szüleinkre, rokonainkra. Értük mindent megtennék.
Nehogy már mi tartsuk el őt válaszolónak:
Az anyukat átlagosan 2-3 évtizedig tartotta el a fiát...
Anyósodnak nincs lakása?!...
Eddig hol élt (vagy most hol él)?...
Ha eddig szociális segélyt kapott, akkor valószínűleg ez megszűnne, ha hozzátok költözik, mert ti eltartjátok!...
220kmre lakik. 4hónapos volt a gyerek mikor először látta,azóta kb 3X,úgy hogy mi küldtünk pénzt az útiköltségre. Évek óta nem dolgozik,nem is áll szándékába.
A nem ad a rezsibe azt jelent hogy a ruhákon át a tisztálkodószerekig,a kajáig mindent mi vennénk neki! Ez szerintem minimum +30.000ft. Amit nem tudom honnan akasztok le,és nem vagyok hajlandó a gyereken sporólni?!
"Nehogy már mi tartsuk el őt válaszolónak:
Az anyukat átlagosan 2-3 évtizedig tartotta el a fiát..."
Lehet, h a fiát eltartotta, míg nem volt saját keresete, de a menyét és az unokáját nem. Egy gyereknek nem a szülő eltartása a dolga, hanem a saját gyerekéjé. Az, h a szülőnek szükség esetén besegít, oké, de el ne tartsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!