Mekkora összegre van szükség ahhoz, hogy ne úgy menjek el, hogy pénzügyi csődbe taszítom a családot?
Szeretném, ha valaki válaszolna a kérdésre, bár nem biztos, hogy megtörténik majd.
Bizonyos problémák miatt azt tervezem, hogy kilépek az életből. Tudom, ez nem hangzik túl jól, de így gondolom a legjobbnak. Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen esemény komolyan levág anyagilag egy átlagosabb családot, ezt pedig nem akarom, szóval érdekelne, hogy mekkora pénzösszeget kell felhalmoznom, hogy ezzel ne okozzak anyagi csődöt a többieknek?
Kedves kérdező, a 20 év alatti lány vagyok :) Nagyon örülök, hogy segített, amit írtam, remélem sikerül kijutnod külföldre, szerintem nagyon sokat segítene, ha más környezetbe, új emberek közé kerülnél. Ha olyan helyre mész, lehet, hogy még unikum is leszel :) Csak ne add fel, mert ha egyszer feladod, akkor soha többé nem kaphatod vissza az életed, abból csak egy van. Akármennyire is kilátástalan most, pazarlás eldobni. Tudom, hogy ez közhely, de ismerek egy családot elég közelről, akiknek nemrég halt meg agydaganatban a hat és fél éves kislányuk, és számomra elképesztő, hogy mások el akarják dobni maguktól, ami Neki nem adatott meg. És nem tudhatod, hogy esetleg nem másnap ismerted volna-e meg életed szerelmét, akiért megérte volna életben maradni.
Nemrég írtál arról, hogy a lányok nem vesznek észre, hát, van ez így :) Lássuk be, valószínűleg átlagos vagy, és az átlagos embereket nehéz kiszúrni, akár férfi, akár nő az illető. Az meg pláne nem segít, ha csak ülsz a babérjaidon és vársz a csodára. Ha szeretnél valamit menj oda a lányhoz, aki tetszik, és szólítsd meg, a legrosszabb, ami történhet, hogy visszautasít. Persze ehhez arra is szükség lenne, hogy ne csak az üresfejű ámde dekoratív, alig öltözött, magukat össze-vissza rázó lánykákat vedd észre, hanem másokat is.
És még egy kis infó biztatásul, ugye én 20 alatt vagyok :) a férfi akiért oda-vissza vagyok pedig 40 felett. És igen, mindenki azt gondolja, hogy ez beteges, de kit érdekel? Én jól érzem magam vele, ő is jól érzi magát velem, a többi nem számít. És ehhez a 20+ évhez képest a te 10-12 év korkülönbséged kismiska. :)
Őszintén kívánom neked, hogy találj valami kapaszkodót az életedben, ami segít majd kilábalni a jelenlegi helyzetedből. A lényeg, hogy soha ne add fel, mert ha feladod, akkor tényleg nem fogod megtalálni, amire vágysz.
Most erre mit válaszoljak? Azért ajánlottam fel, hogy majd jól ne válaszoljak neked?
Azt természetesen nem ígérem, hogy 5 perc alatt válaszolok, mert nem vagyok mindig gépnél, de azért, mert más nem válaszolt (honnan tudod, látta-e egyáltalán, amit írtál? el is utazhatott, vagy bármi), rögtön így általánosítani és a szívedre venni?
Nézd, én felajánlottam, te pedig azt kezdesz a felajánlással, amit szeretnél.
Isten áldjon téged is, kedves fiatal lány!
Nézd, én azt gondolom, hogy átlagosnak semmiképpen sem vagyok mondható. Azt hiszem, pont az eltérésem az oka, hogy a legtöbb lány, illetve az emebrek többsége sem tud velem mit kezdeni. Másképpen jár az agyam, mint az övék.
Azonkívül későnérő típus is vagyok, én imádok táncolni és még bőven eljárok diszkóba is. Szerencsére nem látszik rajtam a korom, 25-26-nak szoktak nézni, mert finom vonású az arcom és a bőröm is jó állagú, plusz most elég vékony is vagyok. (180 cm, 74 kg)
Nagyon örülök, hogy te is írtál, hálásan köszönöm! :)
Nah most erre vagy hajlamod van, vagy bele ringatod magad olyan dolgokba amik meg se történtek és depis lettél tőle, gondolom egyedül élsz és vágysz egy társra ki tudja mikor fordul a kocka próbálkozz.
A másik minden féle bélyeget magadra veszel vagy ismerősöktől vagy kitalálod de hülyeség vizsgáld meg magad hogy tényleg olyan vagy-e és az alapján értékeld magad.Különböző társadalmi bélyegek semmi értelme szard le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!