Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora összegre van szükség...

Mekkora összegre van szükség ahhoz, hogy ne úgy menjek el, hogy pénzügyi csődbe taszítom a családot?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha valaki válaszolna a kérdésre, bár nem biztos, hogy megtörténik majd.

Bizonyos problémák miatt azt tervezem, hogy kilépek az életből. Tudom, ez nem hangzik túl jól, de így gondolom a legjobbnak. Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen esemény komolyan levág anyagilag egy átlagosabb családot, ezt pedig nem akarom, szóval érdekelne, hogy mekkora pénzösszeget kell felhalmoznom, hogy ezzel ne okozzak anyagi csődöt a többieknek?

2011. szept. 19. 22:37
 41/91 A kérdező kommentje:
Ha nem olvastam volna el, akkor azt is elmondanám. Türelmes vagy hozzám, ez mindenképpen tiszteletreméltó, épp ezért nem is hazudnék neked.
2011. szept. 20. 00:36
 42/91 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy:) De most fekszem, mert holnap meló. Te meg találd meg a szépet, hidd el érdemes élned:) puszi
2011. szept. 20. 00:39
 43/91 A kérdező kommentje:
Mondanék még valamit. Rosszul alszom, sokszor csak forgolódom. Nem szívesen megyek ki az utcára, mert már az is egy kínszenvedés nekem. A múltkor elmentem megmasszíroztatni a hátamat, olyan volt, mint a beton, kőkemény és tele görcsökkel. Amikor rákérdeztem, miért fáj ennyire, azt a választ kaptam, hogy valószínű a sok stressz illetve lelki bajok okozhatják.Tényleg így van, a test nem hazudik.
2011. szept. 20. 00:41
 44/91 A kérdező kommentje:
Jó éjt!
2011. szept. 20. 00:42
 45/91 anonim ***** válasza:
Az tényleg nem:) Februárban engedtek ki a kórházból, azóta csak egészséges életre vágyom, de nem sikerül:)
2011. szept. 20. 00:44
 46/91 anonim ***** válasza:
Jó éjszakát:)
2011. szept. 20. 00:45
 47/91 anonim ***** válasza:
Nem értem miért ne lehetne neked fiatalabb barátnőd? Én még 20 alatt vagyok mégis kifejezetten az idősebb férfiakat szeretem, nem irreális ez. Csak ezért eldobni az életed szerintem pazarlás. Próbálj meg elutazni valahova pár napra, vagy próbálj meg kimenni külföldre dolgozni egy picit, bármi, ami változtatást jelentene a mostani életeddel kapcsolatban, hátha segít.
2011. szept. 20. 11:47
 48/91 anonim ***** válasza:

Én is mondanék két könyvet. Egyik a New York trilógia, másik a Scopenhauer terápia. Elsőben a történettel érzek hasonlóságot, másodikban a(z egyik) főhőssel (de durván). Mielőtt meghalnál, mindenképp olvasd el.

Ha akarod, írhatsz privátban is.

2011. szept. 20. 12:50
 49/91 anonim ***** válasza:
Szia, végigolvastam minden hozzászólást. 4 éve koraszülötten meghaltak az iker kislányaim. A papájuk elhagyott, amikor terhes lettem és nem akartam abortuszra menni. Amerikában éltem, nem voltak velem a szüleim, a testvéreim, senki. Teljesen egyedül kellett végigcsinálni a terhesésséget, a szülést, a babák halálát. Fél évig nagyon durván ittam, utána hazajöttem Magyarországra. Szerencsém volt,sikerült munkát találnom, rengeteget dolgoztam, napi 10-12 órát. Sok új embert is megismertem, de csak alkohollal tudtam aludni éjszaka, folyamatosan a halott babákkal álmodtam. Amikor egyedül voltam otthon, vagy utaztam a buszon, villamoson, folyamatosan azon gondolkodtam, hogy jobb lenne nem lenni. Aztán elmentem kineziológushoz...Lassan, nagyon lassan álltam talpra. Most vagyok 31, kicsit több, mint fél éve van egy barátom, aki szeret és elfogad a múltammal, a félelmeimmel, a démonaimmal együtt...Ne haragudj, hogy a saját történetemmel terheltelek...Csak szerettem volna, ha tudod, hogy MINDIG, MINDENHONNAN vissza lehet jönni és SOHA NEM KÉSŐ újrakezdeni! Őszintén kívánom, hogy találj segítséget!
2011. szept. 20. 14:56
 50/91 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek, hogy csak most írok, de nagyon fárasztó volt a tegnapi napom!

Az utolsó néhány hozzászólás nagyon kellemes csalódás volt. Azt hittem, másoknak is hasonló lesz a reakciója, mint annak a 22 éves lánynak, aki megundorodott tőlem.

Örülök, hogy nem így történt. Egyenként válaszolok mindenkinek.

2011. szept. 21. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!