Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora összegre van szükség...

Mekkora összegre van szükség ahhoz, hogy ne úgy menjek el, hogy pénzügyi csődbe taszítom a családot?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha valaki válaszolna a kérdésre, bár nem biztos, hogy megtörténik majd.

Bizonyos problémák miatt azt tervezem, hogy kilépek az életből. Tudom, ez nem hangzik túl jól, de így gondolom a legjobbnak. Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen esemény komolyan levág anyagilag egy átlagosabb családot, ezt pedig nem akarom, szóval érdekelne, hogy mekkora pénzösszeget kell felhalmoznom, hogy ezzel ne okozzak anyagi csődöt a többieknek?

2011. szept. 19. 22:37
 21/91 anonim ***** válasza:
és az "értesz" egy sz-el van!
2011. szept. 19. 23:33
 22/91 A kérdező kommentje:

23.25

Félreérted a dolgot.Pont, hogy a bérlányok azok, akik egy kis, rövid nyugalmat hoznak az életembe. Van egy-kettő, akik egészen kedvesek, őket szoktam meglátogatni.olyankor sokkal nyugodtabb leszek. Tudom, ez az egész csak műanyag, nem igazi kapcsoalt, de olyankor a következőket teszem.Behunyom a szememet és elképzelem, hogy ez nem pénzért megy, hanem igazi. Ők szívesen belemennek, a sok perverz kéréshez képest az enyém(mármint, hogy játszák el nekem a barátnőt) üdítő kivétel, még msolyognak is rajta.

2011. szept. 19. 23:34
 23/91 A kérdező kommentje:

23.32

Bámulatos, hogy pár mondat micsoda változást okoz.De köszönöm, hogy őszinte vagy.

Egyébként Internet explorer-t használok, a Google Chrome jobb lenne, mert abban van helyesírás-ellenörző is. Sajnos pár hibát csak utólag veszek észre.

ja és még valami: Talán, ha nem kaptam volna meg annyiszor, hogy milyen undorító féreg avgyok, akkor nem váltam volna tényleg azzá.

2011. szept. 19. 23:38
 24/91 A kérdező kommentje:
"vagyok"
2011. szept. 19. 23:39
 25/91 anonim ***** válasza:

De nem értem miért hiszed, hogy az az érzés ami akkor van amikor ott behunyod a szemed, miért ne történhetne a valóságban is?

Olyan nincs hogy 13 éve kiölték belőled a szerelmet azért mert egymás után háromszor csalódtál, ennyi erővel akkor belőlem is, meg még több százezer emberből kiölhették volna.

Persze esélyes hogy továbbra is félreértelek, ilyen összetett és bonyolult dolgot nem könnyű megérteni írásban...Amúgy most ne röhögj ki, de van kutyád vagy macskád?

2011. szept. 19. 23:40
 26/91 A kérdező kommentje:

23.26

Csak a szokásost. Ezek kisebb problémák, gyakran előfordulnak.

2011. szept. 19. 23:40
 27/91 A kérdező kommentje:
Nem röhöglek ki. Az egyik kutyám most is itt van melelttem, rajta kívül van egy másik is és még két macska.
2011. szept. 19. 23:42
 28/91 anonim ***** válasza:

Szereted őket?

Amúgy tényleg nem kamu kérdés remélem...

2011. szept. 19. 23:44
 29/91 A kérdező kommentje:

"De nem értem miért hiszed, hogy az az érzés ami akkor van amikor ott behunyod a szemed, miért ne történhetne a valóságban is? "

Azért, mert lehetetlen. Írtam az elején, hogy sosem számítottam nekik. Főleg azoknak nem, akik tetszettek nekem.

2011. szept. 19. 23:45
 30/91 anonim ***** válasza:
Ha lehetetlennek tartod, akkor naná hogy az. Hidd el, tényleg bevonzzuk az életünkbe a dolgokat.
2011. szept. 19. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!