Mekkora összegre van szükség ahhoz, hogy ne úgy menjek el, hogy pénzügyi csődbe taszítom a családot?
Szeretném, ha valaki válaszolna a kérdésre, bár nem biztos, hogy megtörténik majd.
Bizonyos problémák miatt azt tervezem, hogy kilépek az életből. Tudom, ez nem hangzik túl jól, de így gondolom a legjobbnak. Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen esemény komolyan levág anyagilag egy átlagosabb családot, ezt pedig nem akarom, szóval érdekelne, hogy mekkora pénzösszeget kell felhalmoznom, hogy ezzel ne okozzak anyagi csődöt a többieknek?
Szia! Kérlek meséld el, mi a baj, vagy mi az amiért úgy döntenél, hogy megölöd magad. Ha itt nem akarod, akkor írj privit, szeretnék beszélgetni veled.
22L
Túlléptem a harmadik x-et. A lányoknak sosem számítottam semmit. Rendszeresen prostituáltakhoz kell járnom, ha le akarok feküdni valakivel.
Ezek miatt iszonyatos kisebbrendűségi komplexusaim vannak velük szemben. Azonkívül a korom ellenére még most is tetszenek a fiatal, 18-20 éves lányok. Eddig is elérhetetlenek voltak, most már még inkább azok.
Olvastam, hogy a szeuális élet zavarai nagyon durva dolgokhoz vezethetnek. Nálam is így van, kezdem iszonyúan gyűlölni őket. Ha egy napon bántanám valamelyiket, akkor a rokonaim elsüllyedhetnének szégyenükban, rám pedig a büntetés várna, utána pedig nem lenne jövőm, mert sehol nem kapnék munkát és örökre rajtam maradna ez a bélyeg.
A jobb verzió szerint pedig esetleg kialakulhatna kapcsolatom. Ebben az esetben állandóan a megcsaláson járna az eszem és nem lenne lelkiismeret-furdalásom miatta, ha sikerülne. Ha kiderülne, akkor ezzel szétrobbantanám a kapcsolatom, vagy akár a jövendő családomat is, ha már az lenne.
Remélem, ezek után már érthető a kérdésem.
Egyrészt látszik hogy magas intelligenciával rendelkezel, ami nagyon szimpatikus, másrészről viszont nagyon furcsán gondolkozol. Amúgy szerintem nagyon sokan vannak így. Harmincon túl is keresnek valakit, keresik a társat.
De hogy válaszoljak nem, én most sem értem miért akarod megölni magad. Ez nem olyan dolog amin ne lehetne segíteni...Először is a k*rvákhoz járást kellene abbahagyni, így nem csoda hogy miket gondolsz..! A közelükbe se menj, még ha ez azt is jelenti, hogy egy évig nem szexelsz senkivel. Aztán állj neki ismerkedni, akár interneten is, akár a való életben, egy mosollyal, kezdeményezz egyszerűen beszélgetést lányokkal, stb. Még ha ez ezer elutasítást jelent, akkor is. Hiszen nem te vagy az egyetlen. Mást is elutasítanak. Mindenki átéli. Aztán túléli. Mindenkire vár valaki.
Ne vedd tolakodásnak amit írtam, csak segíteni szeretnék
Te nem értessz semmit. Mi az, hogy nézzek körül a saját korosztályomban? Abszolút nem érdekelnek. Vagy vonz valaki vagy nem és engem ők nem vonzanak. Ugyanez érvényes a mércére is.Vagy arra gondolsz, hogy erőszakkal rávegyem magamat, hogy összejöjjek egy olyannal, miközben végig folyamatosan bámulnék másokat? Nagyon hamar kiábrándulna belőlem.
A szerelmet kirtották belőlem 13 évvel ezelőtt, amikor semmibe vette egy lány (sorrendben a harmadik ) az érzéseimet. Már nem vagyok képes a szerelemre.
Te tényleg nem vagy normális! Csinálj, amit akarsz, remélem, sosem találkozunk!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!