Mekkora összegre van szükség ahhoz, hogy ne úgy menjek el, hogy pénzügyi csődbe taszítom a családot?
Szeretném, ha valaki válaszolna a kérdésre, bár nem biztos, hogy megtörténik majd.
Bizonyos problémák miatt azt tervezem, hogy kilépek az életből. Tudom, ez nem hangzik túl jól, de így gondolom a legjobbnak. Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen esemény komolyan levág anyagilag egy átlagosabb családot, ezt pedig nem akarom, szóval érdekelne, hogy mekkora pénzösszeget kell felhalmoznom, hogy ezzel ne okozzak anyagi csődöt a többieknek?
keress fel egy pszichológust, vagy egy pszichiátert, de tényleg, és ezt most nagyon komolyan mondom.
Ha a kérdés kamu, akkor nem volt vicces!
sokat -
nem tudsz "kilépni" a világból. Nincs hova.
Egy világ van.
Csak a mélyebbre a bajokba lehet szökni.
Gondold meg, hányan elmenekülnének, ha csak úgy lehetne.
Buddha tanításai arról szólnak: hogy lehet az örvénylő létforgatagból szabadulni. (hát nem szökéssel)
Tessék megismerni ezeket a tanokat.
Ne haragudj, de te nem racionális vagy hanem hisztis. Miért? Mert nyavajogsz hogy sok a baj és inkább a halálba akarsz menekülni. Mi értelme? Semmi. Azzal a problémákat nem oldod meg, csak a családod életét nehezíted meg. A világon a legrosszabb túlélni a saját gyereked. Ne tapasztald meg, nem kívánom, inkább keress fel egy szakembert és nőlj fel a problémákhoz. Olyan nincs, hogy nincs megoldás.
De ha nagyon akarod, a hamvasztás mindennel együtt 150-200 körül van, a koporsós temetés 400.
Nincs olyan komoly probléma ami miatt meg kelljen magadat ölnöd. Elmesélek valamit ami a héten történ mamám utcájában:
Egy szomszéd férfi aki rendes, becsületes volt felakasztotta magát míg a neje dolgozott. Gondolom pénzügyi gondjaik voltak. A neje azóta alig él. Rémálmok gyötrik nem mer egyedül bemenni a saját házába ahova csak az állatokat etetni jár ( múltkor apukámat kérte meg hogy kísérje be) rémálmok gyötrik, teljesen összeroppant idegileg. Folyton úgy viselkedik mint aki szellemet látott mágikusan bámulta a helyet ahol a férje felakasztotta magát. Ez lett egy rendes családból. Ezt akarod? Ez nem rólad szól hanem a családodról, ki tudja melyik családodat hogy fogja érinteni arra nem gondolsz hogy lehet hogy utánad mennének? Beleroppannának, tönkretennéd az életüket. Miért nem hozod rendbe a sajátod? Az élet nem habostorta, engem anyukám 14 éves koromban hagyott itt, rákba halt bele nem kívánom senkinek amit én azóta is átélek! A halál semmire sem megoldás nagyon gondold át hogy vállalod e hogy embereket teszel tönkre miatta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!