Mekkora összegre van szükség ahhoz, hogy ne úgy menjek el, hogy pénzügyi csődbe taszítom a családot?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha valaki válaszolna a kérdésre, bár nem biztos, hogy megtörténik majd.
Bizonyos problémák miatt azt tervezem, hogy kilépek az életből. Tudom, ez nem hangzik túl jól, de így gondolom a legjobbnak. Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen esemény komolyan levág anyagilag egy átlagosabb családot, ezt pedig nem akarom, szóval érdekelne, hogy mekkora pénzösszeget kell felhalmoznom, hogy ezzel ne okozzak anyagi csődöt a többieknek?
2011. szept. 19. 22:37
31/91 A kérdező kommentje:
Persze, hogy szeretem őket. Miért, mégis mire gondoltál? hogy állatkínzó vagyok és hasonlók? Nem vagyok az.
2011. szept. 19. 23:47
32/91 anonim válasza:
Eszembe sem jutott hogy állatkínzó vagy:) Csak mindenféleképp jó, ha van:)) Amúgy meg gondolom szomorú lennél ha elpusztulna akit most épp simogatsz...Hát az a fájdalom egy kis zsebpiszok lenne ahhoz a mérhetetlen keserűséghez képest, amit a szüleid éreznének:/
33/91 anonim válasza:
Megnézel egy filmet ha megkérlek?:)
34/91 A kérdező kommentje:
Apám meghalt hat évvel ezelőtt. Anyámnak beszéltem már egyszer-kétszer erről, amiről most itt. Mondjuk úgy, hogy nem örült neki...
2011. szept. 19. 23:54
35/91 A kérdező kommentje:
Mi a címe?
2011. szept. 19. 23:55
36/91 anonim válasza:
Veronika meg akar halni. De ne csak nézd, hanem figyelj oda a mondanivalójára, mert kb neked szól:)
37/91 A kérdező kommentje:
Két hónapja olvastam el a könyvet.
2011. szept. 19. 23:59
38/91 anonim válasza:
én is olvastam régen, de ez volt az első és egyetlen amire azt mondtam h filmben jobb. jobban átjön.
vélemény?
39/91 A kérdező kommentje:
Nos, a hivatalos szöveget te is tudod. Veronika rádöbben, hogy az ő problémája valójában nem is olyan nagy és hülyeség volt a halálra gondolnia. Te is ezért ajánlottad nekem, mert azt akarod, hogy én is erre a végkövetkeztetésre jussak.
2011. szept. 20. 00:18
40/91 anonim válasza:
egyáltalán nem. sőt, olyan érzést keltettél bennem hogy nem is olvastad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!