Mekkora összegre van szükség ahhoz, hogy ne úgy menjek el, hogy pénzügyi csődbe taszítom a családot?
Szeretném, ha valaki válaszolna a kérdésre, bár nem biztos, hogy megtörténik majd.
Bizonyos problémák miatt azt tervezem, hogy kilépek az életből. Tudom, ez nem hangzik túl jól, de így gondolom a legjobbnak. Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen esemény komolyan levág anyagilag egy átlagosabb családot, ezt pedig nem akarom, szóval érdekelne, hogy mekkora pénzösszeget kell felhalmoznom, hogy ezzel ne okozzak anyagi csődöt a többieknek?
11:36 voltam. Háát, az, hogy "kénytelen voltam vállalni" már mutat valamit. Ha az önértékelésed ilyen szinten van, hogy beéred bárkivel, csak legyen... ez meglátszik egy emberen.
Aki magabiztos, az jóval szélesebb körből tud válogatni. Azért is akadt meg a szemem ezen, mert a verekedés a lányoknál jóval ritkább, mint a férfiaknál (tehát jelentősen ritkább jelenség, hogy a nő veri a férfit, mint fordítva). Másrészt egy ilyen ritka típust folytatólagosan begyűjteni.. valamilyen indirekt módon a lányok erre felhatalmazást adtak.
Viszont arra kíváncsi lennék, hogy mi volt a konkrét szituáció, ami miatt ütlegelni kezdtek?
Nő vagyok, lassan harminc éves és egy kamaszkori beszólás miatt kapott apai pofontól eltekintve soha nem bántott senki. A legagresszívabb reakció, amiben életemben részem volt, egy "hülye vagy b..meg" és egy bevágott ajtó. Pedig eléggé karakán természetem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!