Nős pasival van viszonyom! Van esélyem?
(fili)
Te egy szerencsétlen ..... vagy.
Mivel a jóslataim mindig beválnak, soha ne felejts el amit írok. Sőt nyomtasd ki, hogy emlékezz.
Ugyan ezt fogod vissza kapni. Szánalomra méltó vagy.
Ez a pali meg röhög a markába. Annyira szeret, hogy lassan felnő a gyereke és még mindig etet a másik 4 nő mellett.
Ha korrekten el akarna válni már rég elmondta volna a feleségének, hisz úgyis megy a válóper. Röhejes kis ribanc vagy.
Itt mire vártál a tetűséged megerősítésére?
Látod mit ír a 99% De mivel lemérhető az intelligenciád tudjuk tojsz a véleményekre nagy ívben. Ott is sírni fogsz ahol senki nem lát.
Anyukám, te is ugyan úgy pofára fogsz esni, mint a mostani felesége!
Sok boldogságot a következő 4 évhez! :)
A férfi hazudik. Keresd fel a feleségét mondd el neki, hogy a férje csalja és egy patkány hagyja el és te is hagyd el. Akkor majd koppan egyet és remélhetőleg még százat..
Amúgy én kicsit sajnállak, akik itt tanácsot adnak önbizalomtól duzzadó nők, te viszont elég önbizalom hiányos lehetsz és ne haragudj de kicsit butuska ha nem látod itt a valódi dolgokat, hogy csak kihasznál!! Nem szerelmes beléd nem is lesz, ahogy egyik válaszoló írta: havi egyszer összeülnek és kibeszélik a buta de szép nőket! Te is közéjük tartozol! De ha esetleg, ott hagyná tényleg a feleségét miattad. Mi lesz utána? Összeköltöztök minden szuper. Első adandó alkalommal elmegy nélküled bulizni és fel lelkesül, hogy már nem házas és csak egy barátnője van akit úgymond nem becsül sokra és már meg is vagy csalva és te összetörött szívvel fogsz majd újabb kérdést kiírni, úristen mit tegyek megcsalt és terhes vagyok... Kezdődik minden előről.. Na most Te ezt akarod? Vegyél már innen önbizalmat erőt és küld el ezt a férget oda ahonnan jött!!
Szia!
Ehhez a mondatrészedhez fűznék egy pár gondolatot...
"én még nem akarok se házasságot se gyereket, egyszerűen vele szeretnék lenni."
Nem szeretnél gyereket...neki van egy...aki miatt hezitál. Ha átgondoljuk jól a dolgokat, akkor nem fogja a gyerekét sosem hanyagolni. Szóval minden második hétvége a gyereké, ha neked tetszik, ha nem!!! Az is előfordulhat, hogy esetleg közös felügyelet alá veszik...akkor 1 hét anya, 1 hét apa. Esetleg elakarod tiltani tőle, hogy csak vele legyél??!!!
Nekem anno azt mondta a férjem, csak akkor kezdünk bele a kapcsolatba ha elfogadom, hogy neki van már egy gyermeke!!!
"csak magamnak akarom őt!"
Ez sosem fog bekövetkezni, ha családossal kezdesz. Ha a te úgynevezett szerelmed ezt kibírja...
a gyerekek és a feleségét fogja választani valószínűleg.
én is ilyen helyzetben vagyok,vagyis már elvált,3 év különélés után költöznek újra össze a gyerekekért.
meg akárhogy is de a gyereke anyjához jobban fog kötődni mindig is.
sajnos ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!