Nős pasival van viszonyom! Van esélyem?
"Imádja a testem ezzel tudtam megfogni, de azóta imád úgy ahogy vagyok, és ezt nem hagyom elveszni!"
Ribancka!
Téged ez a pasi nem szeret! Csak a tested kell neki, mert számára nem vagy más csak egy üres, lélek nélküli "szép" test, amin kiélvezkedheti magát. Téged mint valami primitív állatot csak az ösztön vezérel. Nagyon szánalmasok vagytok.
Szívem, sem érett, sem normális, sem okos nem vagy, nőnek lehet, hogy születtél, de jelen pillanatban szégyen veled ezen a kategórián osztozni.
Óóó, elhamarkodottan beleugrott? Szegény fiú... Elhamarkodottan még gyereket is csinált. Ej-ej.
A gyerekét ugyan miért kímélné azzal, hogy hazudik az anyjának? Ne légy már ennyire ostoba... Ha nem akarna fájdalmat okozni a feleségének, akkor nem dugna veled, szóval az egész álszent szöveget kár volt begépelned ide...
Én a feleségnek szorítok, hogy megszabaduljon egy ilyen szemétládától,és mivel még FIATAL, és nem koros, talál magának egy igazi férfit, aki megbecsüli és szeretni fogja Őt és a gyermekét. Szerencsére az Én kezemről még időbe lecsapták a páromat, az esküvőnk előtt. Egy fiatalabb nő. Nekem két gyerekem van, Nekik egy. Én idősebb vagyok, és vékonyabb, szebb, és kívánatosabb, igy két év elteltével.
Visszajönne, de ez a vonat már elment.
Szóval remélem asszonykának is megjön az esze, és átengedi Neked ezt a "férfit". Megérdemled!
"Azért nem költözött még el, és nem mondta el, hogy van valakije, mert nem akar olyan nagy fájdalmat okozni a feleségének, és kímélni akarja a gyerekét is. "
Komolyan már írok egy kamugyűjteményt azzal a címmel, hogy "Nős pasik ezzel a szöveggel kábítják a barátnőiket". Annyira tipikus.
Sajnos most még nem látod mekkora pofáraesés lesz ebből. Hidd el, aki ide ír, nem mind gonoszkodni akar, csak túl van hasonlón, valamelyik oldalról.
Engem is szédített nős pasi, nem is egy, változatosabbnál változatosabb szövegekkel. Ezekről utólag mind kiderült, hogy kamu, még szerencse hogy nem mentem bele.
Az exférjem is félrejárt, a kiscsaj pofára is esett, amikor megtudta, hogy mi az igazság. Addig ő is azt hitte, csak a papírok miatt vagyunk együtt (miközben terhes voltam).
A testedbe szeretett bele?Tehát nem igazán beléd.Ha normális lenne akkor mindnte hamarabb elmondott volnaa feleségnek és neked is,nem 2 hét után.Most azt hiszed hoy örökre veled marad?Nagyon tévedsz,majd talál nálad jobbat....Főleg amennyi eszed van....szerencsétlen..Méghogy érett,komoly nő vagy...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!