Nős pasival van viszonyom! Van esélyem?
HÁT NEKEM ILYEN MEGBÍZHATATLAN RIBANC PASI NEM KELLENE!
ENNYIRE JÓKÉPŰ VAGY ENNYIRE GAZDAG???
A váló ok: elhidegülés
Ezt a felesége is érezte már előttem is, úgyhogy nem lepte meg ez a válasz, a barátom pedig azt mondta neki, hogy így még mindketten tudnak új kapcsolatba kezdeni!
A barátom pedig egy IGAZI FÉRFI! Mind külsőleg mind belsőleg! Iszonyatosan sármos, vonzó, hihetetlen a teste, káprázatos az ágyban, humoros, előzékeny,kedves, figyelmes stb. Van egy jó munkája amit szeret is, és jól is keres vele, de a pénz nem mérvadó, nekem sincsenek anyagi problémáim!
Hát, ne haragudj, de szépek vagytok mind a ketten, főleg a pasid!
Nem akart átverni?De azért mégis egy hónapig hallgatott róla, hogy házas, egy hónapig mégis átvert!Eszedbe sem jutott jól tökön rúgni, mikor végre bejelentette, hogy nős???
A felesége elhízott,akkor már el kell válni tőle,de az jól jött bezzeg, hogy a nagyságos úr gatyáját mosta, főzött rá és vállalt vele egy gyermeket?!Ez a pasas nem azért teszi ezt, mert meghízott a felesége, hanem mert lelkileg szegény, állhatatlan és nem veszi komolyan az apaságot, a házasság jelentőségét, nem szereti és tiszteli igazán a nejét.Veled sem lesz különb!
Másrészt pedig szánt szándékkal hozzájárulsz egy család széthullásához, ami gerinctelenség és elítélendő.
Nézz körül jobban, vannak facér férfiak is a világon!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__20..
Ismerkedjetek meg ennek a kérdésnek a feltevőjével. Összeilletek. Vajon miért nem tűnik fel nektek, hogy ha a pasi akarna, elköltözne a válás előtt is? Hiszen válnak! Nem? Olyan nagyon sok megbántanivaló már nem akad ezek után.
Persze elgondolkoztató amit írtok, és nyilván azért tettem fel ezt a kérdést, mert bennem is felmerült a kétely...
A buli pedig egy balatonparti normális, igényes, koktélozós, zenés szórakozóhelyen történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!