Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nős pasival van viszonyom!...

Nős pasival van viszonyom! Van esélyem?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, az illető férfi pedig 28, 4 éve házas. Egy buliban találkoztunk, csókolóztunk, számot cseréltünk, találkozgattunk. Kb. rá egy hónapra mondta el, hogy ő nős, nem akar átverni. Két hétig nem is kerestük egymást, én nagyon szenvedtem a hiányától, majd egy buliba véletlenül megint összetalálkoztunk, és ott őszintén tisztáztuk a dolgokat, és én belementem abba, hogy míg el nem válik belemegyek így is ebbe a kapcsolatba. Ez egy éve volt, már beadta a papírokat, de nagyon nehezen jut előre az ügy, mert a felesége nem akar válni, ő még szereti, van is egy gyerekük. Szerintetek van esély rá, hogy visszahódítsa a felesége (32 éves, elhízott szülés után)? Még egy házban laknak. A barátom úgy látom hezitál a gyerek miatt, de én ezt így tovább nem csinálom, csak magamnak akarom őt!
2011. aug. 16. 15:49
 81/130 anonim ***** válasza:
72%
Kezdesz k.urvára felbosszantani. Mond már el könyörgöm, hogy akkor mit mond otthon ez az ember, miért akar elválni, és ha valóban el akar, a felesége viszont nem, akkor miért nem mondja meg, hogy Te már egy éve képben vagy. Te szerencsétlen vak ostoba primitív tyúk..
2011. aug. 16. 16:59
 82/130 anonim ***** válasza:
90%
A 3 eves gyerekkel neked is tartani kell majd a kapcsolatot,nincs olyan hogyha majd ha megno.Ebbe en sem gondoltam bele annak idejen.A gyerek nagyon utalt engem,feltekeny volt! Ez a pasi nincs egyedul!
2011. aug. 16. 17:00
 83/130 anonim ***** válasza:
66%

HÁT NEKEM ILYEN MEGBÍZHATATLAN RIBANC PASI NEM KELLENE!

ENNYIRE JÓKÉPŰ VAGY ENNYIRE GAZDAG???

2011. aug. 16. 17:01
 84/130 anonim ***** válasza:
71%
Szabad megkerdezni,hogy milyen buliban ismerkedtetek meg?Persze ha publikus!
2011. aug. 16. 17:04
 85/130 anonim ***** válasza:
100%
És ha a felesége tudja, hogy a férje néha elmegy bulizgatni és felszed pár lányt elnézést kislány, van ilyen házasság a felesége úgy gondolja férjemnek kell vér frissítés szerinte belefér egy ilyen. A férj meg kihasználja a lehetőségeket de neked ezt nem mondaná el mert mért mondaná akkor nem tennéd szét a lábad neki. És megint ki jön ki buta kislánykán az egészből te.. már nem tudom itt hány hozzászólást olvastam férfiak is írnak akik leírják, hogy ők mivel szédítik a kislányokat, és ez annyira egyértelmű.. ha meg nem hiszel nekünk várd meg ennek a dolognak a végét, hogy el válik- e és kérlek írd le nekünk, kiváncsiank várjuk!
2011. aug. 16. 17:05
 86/130 A kérdező kommentje:

A váló ok: elhidegülés

Ezt a felesége is érezte már előttem is, úgyhogy nem lepte meg ez a válasz, a barátom pedig azt mondta neki, hogy így még mindketten tudnak új kapcsolatba kezdeni!

A barátom pedig egy IGAZI FÉRFI! Mind külsőleg mind belsőleg! Iszonyatosan sármos, vonzó, hihetetlen a teste, káprázatos az ágyban, humoros, előzékeny,kedves, figyelmes stb. Van egy jó munkája amit szeret is, és jól is keres vele, de a pénz nem mérvadó, nekem sincsenek anyagi problémáim!

2011. aug. 16. 17:07
 87/130 anonim ***** válasza:
90%

Hát, ne haragudj, de szépek vagytok mind a ketten, főleg a pasid!

Nem akart átverni?De azért mégis egy hónapig hallgatott róla, hogy házas, egy hónapig mégis átvert!Eszedbe sem jutott jól tökön rúgni, mikor végre bejelentette, hogy nős???

A felesége elhízott,akkor már el kell válni tőle,de az jól jött bezzeg, hogy a nagyságos úr gatyáját mosta, főzött rá és vállalt vele egy gyermeket?!Ez a pasas nem azért teszi ezt, mert meghízott a felesége, hanem mert lelkileg szegény, állhatatlan és nem veszi komolyan az apaságot, a házasság jelentőségét, nem szereti és tiszteli igazán a nejét.Veled sem lesz különb!

Másrészt pedig szánt szándékkal hozzájárulsz egy család széthullásához, ami gerinctelenség és elítélendő.

Nézz körül jobban, vannak facér férfiak is a világon!

2011. aug. 16. 17:07
 88/130 anonim ***** válasza:
78%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__20..

Ismerkedjetek meg ennek a kérdésnek a feltevőjével. Összeilletek. Vajon miért nem tűnik fel nektek, hogy ha a pasi akarna, elköltözne a válás előtt is? Hiszen válnak! Nem? Olyan nagyon sok megbántanivaló már nem akad ezek után.

2011. aug. 16. 17:08
 89/130 A kérdező kommentje:

Persze elgondolkoztató amit írtok, és nyilván azért tettem fel ezt a kérdést, mert bennem is felmerült a kétely...

A buli pedig egy balatonparti normális, igényes, koktélozós, zenés szórakozóhelyen történt

2011. aug. 16. 17:10
 90/130 anonim ***** válasza:
92%
Tudod , ki az igazi férfi?Aki tűzön-vízen át kitart a felesége és gyermeke mellett, a kapcsolatban felmerülő problémákat a feleségével megbeszéli, hogy meg tudják oldani, nem pedig egy új kapcsolatba menekül.És ha 100 kilósra hízik a felesége és 90 éves lesz, akkor is szereti.Na, ez az igazi férfi!Akiről írsz, az messze nem ilyen!
2011. aug. 16. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!