Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nős pasival van viszonyom!...

Nős pasival van viszonyom! Van esélyem?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, az illető férfi pedig 28, 4 éve házas. Egy buliban találkoztunk, csókolóztunk, számot cseréltünk, találkozgattunk. Kb. rá egy hónapra mondta el, hogy ő nős, nem akar átverni. Két hétig nem is kerestük egymást, én nagyon szenvedtem a hiányától, majd egy buliba véletlenül megint összetalálkoztunk, és ott őszintén tisztáztuk a dolgokat, és én belementem abba, hogy míg el nem válik belemegyek így is ebbe a kapcsolatba. Ez egy éve volt, már beadta a papírokat, de nagyon nehezen jut előre az ügy, mert a felesége nem akar válni, ő még szereti, van is egy gyerekük. Szerintetek van esély rá, hogy visszahódítsa a felesége (32 éves, elhízott szülés után)? Még egy házban laknak. A barátom úgy látom hezitál a gyerek miatt, de én ezt így tovább nem csinálom, csak magamnak akarom őt!
2011. aug. 16. 15:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/130 anonim ***** válasza:
87%
Vajon Rajtad kívül, még hány csinos, feszes bőrű húsz évesnek mutatja meg a válási papírokat két kúrás között?
2011. aug. 16. 16:10
 32/130 anonim ***** válasza:
94%

Gyönyörű.

Mondjuk azt el is hiszem, hogy nem az eszedbe szeretett bele... Vagy a jellemedbe. A lelki nagyságodba.

A melled lehet megfelel neki.

2011. aug. 16. 16:13
 33/130 anonim ***** válasza:
94%
Szegény feleség. Csak őt sajnálom :-( Jó érzéssel tudsz vele lenni, hogy elvetted mástól, aki gyereket szült neki, annak árán, hogy meghízott? Nagyon sok nőt láttam, hogy gyerekszülés után pár évre, leadta a kilóit, újra szép lett és kívánatos, de ti erre az esélyt sem adtátok meg neki. A feleség is épp azon tűnődik amin te; Van -e esélye visszahódítani. Borzalmas lehet ez számára.
 34/130 anonim ***** válasza:
73%
Mennyi idos a gyerekuk?
 35/130 anonim ***** válasza:
100%

Sejtettem, hogy fogok kapni hideget-meleget, de más véleményére vagyok kíváncsi, szóval vállalom.

Azt, hogy elhízott csak azért írtam oda, mert szerintem egy korosabb túlsúlyos nő nehezebben veszi fel a harcot egy fiatal 20éves, feszes bőrű, csinos nővel. Persze, hogy vannak szép, csinos, duci nők, de ő NEM AZ!

Korosabb??? Vazze, egy 32 éves már koros???? Anyám.....Egyébként meg hagyd a pasit a fenébe. Nem hinném, hogy elhagyja miattad a családját, és nem a KOROS nő miatt, hanem a gyerek miatt. Ez egy olyan kapocs, amit te, így 20 évesen, úgyse fogsz megérteni. Az ilyen, jajj válni akarok DE még együtt lakunk dolgokról is megvan a véleményem, méghozzá az, hogy kamu:)

36/130 anonim ***** válasza:
94%

"TÉNYLEG beadta a papírokat, és jár tárgyalásokra is,"

Akkor tényleg lehet hogy lelép az asszonykától, de azért ne csodálkozz, ha utána melletted is félrejár...

Mennyire bulizós? Mert azt írod, hogy ott találkoztatok... Felelős apuka lehet, ha esetleg gyakran eljár a gyerek mellől. Ezt ne felejtsd el, amikor otthon leszel a te gyerekeddel, esetleg ha láthatás van még rádsózza a másik gyerekét (elvégre úgyis otthon vagy), ő meg elmegy bulizni.

37/130 anonim ***** válasza:
88%
Remélem,hogy a nő visszahóditsa és te pofára esel.És azt is remélem,hogy szülés után te is elhízol és az akkori férjed lelép majd egy 20éves lánnyal.Az ilyen gátlástalan libák miatt mennek tönkre házasságok.Nem vagy képes magadnak valót találni?
2011. aug. 16. 16:14
 38/130 anonim ***** válasza:
89%
Hát bármennyire is teszel majd ellene, rajtad is fog majd az idő, nem lesz feszes a bőröd stb. Akkor majd mit csinálsz? Te magad is írtad, hogy ezzel fogtad meg...
2011. aug. 16. 16:15
 39/130 A kérdező kommentje:

Szeret, tudom jól. És ő egy normális pasi, aki elhamarkodottan lépett be egy házasságba. Azért nem költözött még el, és nem mondta el, hogy van valakije, mert nem akar olyan nagy fájdalmat okozni a feleségének, és kímélni akarja a gyerekét is.

Igen, jó nő vagyok, akit a legtöbb férfi meg akar kapni, de nem csak egy éjszakára. Érettebb vagyok a koromnál, pont ezért jövünk ki annyira jól! Nem egy ribanc vagyok, hanem egy normális, érett, okos NŐ, aki egyszerűen szerelmes lett, és harcolni akar érte. Ez akkora baj?

2011. aug. 16. 16:16
 40/130 anonim ***** válasza:
94%

Szeret, tudom jól. És ő egy normális pasi, aki elhamarkodottan lépett be egy házasságba. Azért nem költözött még el, és nem mondta el, hogy van valakije, mert nem akar olyan nagy fájdalmat okozni a feleségének, és kímélni akarja a gyerekét is.

Igen, jó nő vagyok, akit a legtöbb férfi meg akar kapni, de nem csak egy éjszakára. Érettebb vagyok a koromnál, pont ezért jövünk ki annyira jól! Nem egy ribanc vagyok, hanem egy normális, érett, okos NŐ, aki egyszerűen szerelmes lett, és harcolni akar érte. Ez akkora baj?

Nem lenne baj, ha így lenne. Csakhogy te inkább ostoba, szemellenzős, butuska és naiv libuska vagy. Ez van. Majd rájössz:)

2011. aug. 16. 16:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!