Nős pasival van viszonyom! Van esélyem?
Gyönyörű.
Mondjuk azt el is hiszem, hogy nem az eszedbe szeretett bele... Vagy a jellemedbe. A lelki nagyságodba.
A melled lehet megfelel neki.
Sejtettem, hogy fogok kapni hideget-meleget, de más véleményére vagyok kíváncsi, szóval vállalom.
Azt, hogy elhízott csak azért írtam oda, mert szerintem egy korosabb túlsúlyos nő nehezebben veszi fel a harcot egy fiatal 20éves, feszes bőrű, csinos nővel. Persze, hogy vannak szép, csinos, duci nők, de ő NEM AZ!
Korosabb??? Vazze, egy 32 éves már koros???? Anyám.....Egyébként meg hagyd a pasit a fenébe. Nem hinném, hogy elhagyja miattad a családját, és nem a KOROS nő miatt, hanem a gyerek miatt. Ez egy olyan kapocs, amit te, így 20 évesen, úgyse fogsz megérteni. Az ilyen, jajj válni akarok DE még együtt lakunk dolgokról is megvan a véleményem, méghozzá az, hogy kamu:)
"TÉNYLEG beadta a papírokat, és jár tárgyalásokra is,"
Akkor tényleg lehet hogy lelép az asszonykától, de azért ne csodálkozz, ha utána melletted is félrejár...
Mennyire bulizós? Mert azt írod, hogy ott találkoztatok... Felelős apuka lehet, ha esetleg gyakran eljár a gyerek mellől. Ezt ne felejtsd el, amikor otthon leszel a te gyerekeddel, esetleg ha láthatás van még rádsózza a másik gyerekét (elvégre úgyis otthon vagy), ő meg elmegy bulizni.
Szeret, tudom jól. És ő egy normális pasi, aki elhamarkodottan lépett be egy házasságba. Azért nem költözött még el, és nem mondta el, hogy van valakije, mert nem akar olyan nagy fájdalmat okozni a feleségének, és kímélni akarja a gyerekét is.
Igen, jó nő vagyok, akit a legtöbb férfi meg akar kapni, de nem csak egy éjszakára. Érettebb vagyok a koromnál, pont ezért jövünk ki annyira jól! Nem egy ribanc vagyok, hanem egy normális, érett, okos NŐ, aki egyszerűen szerelmes lett, és harcolni akar érte. Ez akkora baj?
Szeret, tudom jól. És ő egy normális pasi, aki elhamarkodottan lépett be egy házasságba. Azért nem költözött még el, és nem mondta el, hogy van valakije, mert nem akar olyan nagy fájdalmat okozni a feleségének, és kímélni akarja a gyerekét is.
Igen, jó nő vagyok, akit a legtöbb férfi meg akar kapni, de nem csak egy éjszakára. Érettebb vagyok a koromnál, pont ezért jövünk ki annyira jól! Nem egy ribanc vagyok, hanem egy normális, érett, okos NŐ, aki egyszerűen szerelmes lett, és harcolni akar érte. Ez akkora baj?
Nem lenne baj, ha így lenne. Csakhogy te inkább ostoba, szemellenzős, butuska és naiv libuska vagy. Ez van. Majd rájössz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!