Nős pasival van viszonyom! Van esélyem?
tegyük fel, hogy elválik és összejöttök...tegyük fel, össze is költöztök...
gondolj bele, hogy akkor majd el kell viselned a gyerekét teszem azt minden szombaton.
amellett akkor majd azért sír a szád, hogy a pasi fizetéséből rögtön ugrik 30-40 ezer...
remélem a felesége jól kib@szik veletek, egy szál gatyában kerül ki a pasi a házasságból :D
de nem fog elválni,mert ezt ő is tudja, de erről a válaszolók nme tudnak meggyőzni tőled...
Jesszus, én meg még sajnáltalak.
Buta vagy kislány nagyon!
attól hogy még nem váltak el hivatalosan, elköltözhetett volna. de ha jól értem nem tette igaz?
és igen, csak annyit tudok mondani amit a többiek: te is nagyon könnyen "elhízott" lehetsz szülés után. mert nahát, olyan is van! és ha egy két alatt nem dobod le k*rvagyorsan, akkor megnézheted magad, meg azt a csodás férfit a másik húszéves kis feszesbőrűvel:)
remélem egyébként fel vagy készülve a gyerekre is, ha esetleg összeköltözöl az apjával..
Imádja a testem ezzel tudtam megfogni, de azóta imád úgy ahogy vagyok, és ezt nem hagyom elveszni!
Tudtad, hogy a férfiak úgy működnek, hogy minden útjukba kerülő jobbfajta nőt szívesen megkurrantanak? ha van egy jobb bőr barátnőd, őt is, minden további nélkül. Náluk a szerelem, mély kötődés és a szex különválasztható. Abban pedig egészen bizonyos lehetsz, hogy a pasinak nem vagy több és nem is leszel, mert ő is tudja, milyen gyerekes és éretlen vagy. Ajj, de ostoba vagy, te szerencsétlen, mennyit fogsz te még vergődni emiatt a pasi miatt, attyavilág...
Az első kommentig azt hittem, a kérdező szimplán hülye, de ilyen már szerintem nincs. Vagy kamu, vagy én mozgok túl értelmes emberek között.
Remélem, az előbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!