Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nős pasival van viszonyom!...

Nős pasival van viszonyom! Van esélyem?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, az illető férfi pedig 28, 4 éve házas. Egy buliban találkoztunk, csókolóztunk, számot cseréltünk, találkozgattunk. Kb. rá egy hónapra mondta el, hogy ő nős, nem akar átverni. Két hétig nem is kerestük egymást, én nagyon szenvedtem a hiányától, majd egy buliba véletlenül megint összetalálkoztunk, és ott őszintén tisztáztuk a dolgokat, és én belementem abba, hogy míg el nem válik belemegyek így is ebbe a kapcsolatba. Ez egy éve volt, már beadta a papírokat, de nagyon nehezen jut előre az ügy, mert a felesége nem akar válni, ő még szereti, van is egy gyerekük. Szerintetek van esély rá, hogy visszahódítsa a felesége (32 éves, elhízott szülés után)? Még egy házban laknak. A barátom úgy látom hezitál a gyerek miatt, de én ezt így tovább nem csinálom, csak magamnak akarom őt!
2011. aug. 16. 15:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/130 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy külsőre csinos vagy meg feszes, de hogy lélek meg ész az nem sok szorult beléd, az is igaz.
2011. aug. 16. 16:06
 22/130 anonim ***** válasza:
94%

tegyük fel, hogy elválik és összejöttök...tegyük fel, össze is költöztök...

gondolj bele, hogy akkor majd el kell viselned a gyerekét teszem azt minden szombaton.

amellett akkor majd azért sír a szád, hogy a pasi fizetéséből rögtön ugrik 30-40 ezer...

remélem a felesége jól kib@szik veletek, egy szál gatyában kerül ki a pasi a házasságból :D

de nem fog elválni,mert ezt ő is tudja, de erről a válaszolók nme tudnak meggyőzni tőled...

23/130 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el, hogy akkor miért nem mondjátok meg a koros túlsúlyos feleségnek, hogy Te vagy? Mert akkor talán Ő is akarna válni, és minél hamarabb eljönne az az idő, hogy valaki Rólad írja ide, majd ugyan ezeket. Alig várom.
 24/130 anonim ***** válasza:
94%

Jesszus, én meg még sajnáltalak.

Buta vagy kislány nagyon!

2011. aug. 16. 16:07
 25/130 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass a valaszolokra,en csak ennyit tudok mondani! Sajnos tapasztalatom van ezen a teren.
2011. aug. 16. 16:08
 26/130 Hailey13 ***** válasza:
93%

attól hogy még nem váltak el hivatalosan, elköltözhetett volna. de ha jól értem nem tette igaz?

és igen, csak annyit tudok mondani amit a többiek: te is nagyon könnyen "elhízott" lehetsz szülés után. mert nahát, olyan is van! és ha egy két alatt nem dobod le k*rvagyorsan, akkor megnézheted magad, meg azt a csodás férfit a másik húszéves kis feszesbőrűvel:)

remélem egyébként fel vagy készülve a gyerekre is, ha esetleg összeköltözöl az apjával..

27/130 A kérdező kommentje:
TÉNYLEG beadta a papírokat, és jár tárgyalásokra is, mindig megmutatja a leveleket, nem hazudik!
 28/130 anonim ***** válasza:
95%
azért én NŐnek nem merném magam nevezni a helyedben...max lánynak...de méginkább lénynek :D :D :D
2011. aug. 16. 16:09
 29/130 anonim ***** válasza:
95%

Imádja a testem ezzel tudtam megfogni, de azóta imád úgy ahogy vagyok, és ezt nem hagyom elveszni!

Tudtad, hogy a férfiak úgy működnek, hogy minden útjukba kerülő jobbfajta nőt szívesen megkurrantanak? ha van egy jobb bőr barátnőd, őt is, minden további nélkül. Náluk a szerelem, mély kötődés és a szex különválasztható. Abban pedig egészen bizonyos lehetsz, hogy a pasinak nem vagy több és nem is leszel, mert ő is tudja, milyen gyerekes és éretlen vagy. Ajj, de ostoba vagy, te szerencsétlen, mennyit fogsz te még vergődni emiatt a pasi miatt, attyavilág...

2011. aug. 16. 16:09
 30/130 anonim ***** válasza:
89%

Az első kommentig azt hittem, a kérdező szimplán hülye, de ilyen már szerintem nincs. Vagy kamu, vagy én mozgok túl értelmes emberek között.

Remélem, az előbbi.

2011. aug. 16. 16:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!