Nős pasival van viszonyom! Van esélyem?
Szerintem simán van esélyed. Ahogy arra is, hogy majd téged is elhagy, ha elhízol szülés után.
Apósom is lelépett egy nála 25 évvel fiatalabb nővel. El is vette feleségül. Csakhogy egyikük sem bírt továbbra sem a vérével, pár év múlva elváltak, apósom most egy új 30 évest fűz (ő maga lassan 60), tele adósságal, a nőn meg rajtamaradt a frankhiteles lakás, aminek törlesztője már több, mint a fizetése.
Mindenki azt kapja, amit megérdemel, de csak hajrá.
Bár én nem kezdtem ki sosem nős férfival de a sztorid nagyon ismerős..Vagyis ez az egyben ugyanaz mint a nővéremnek.Ő is nős férfival kavart és a pasas szóról szóra ugyanazokat mondta mint most neked a pasid.
- nem szereti a feleségét,de az asszony nem hajlandó válni
- évek óta nem élnek nemi életet
- a gyereket szereti és sajnálja,mert nem akarja hogy az asszony ellene hangolja
- lassan megy a válóper mert az asszony nem enged semmiből bla bla bla..
3 évig hitegette a nővéremet,és mi is hiába mondtuk hogy a pasas úgy hazudik mint a vízfolyás.Esze ágában sincs elválni,de jó hogy van egy buta liba akit megdughat.Hiába mondtuk,hogy ha a feleség nem akar válni akkor is szét választják őket,és akkor is el tudnak válni..Csak a pasasnak hitt.Egészen addig amíg meg nem látta a feleségével ahogy kéz a kézben puszilkodva sétálgattak.
De erre is volt válasza a pasasnak
- csak kényszerből kellett ölelgetnem,hogy ne fogjon gyanút..
Végül hál istenek a nővérem lapátra tette. Ennek 2 éve.Azóta is nős a pasas csak most egy másik nő a szeretője akinek hasonló dolgokat mond..
Szia!
Az nem előny, hogy a feleség "elhízott" szülés után. Attól még nem lesz csalfa egy férfi. Nézd, a megcsalás egy összetett dolog. Hibás a feleség is, de leginkább a férj (ha ő lép félre!), és a ffiak 90%-a ilyenkor-gondolom a lelkiismeretüket takrgatva- a feleségükre hárítanak mindent, hogy az ő hibájából....
Pedig nem mindig ám!
Egyébként még rosszabb a helyzet, hogy gyerekük is van, tulajdonképpen egy család "szétrobbantására" készülsz....:S
Meg a másik, hogy honnan tudod te azt, hogy valóban beadta már a válási papírokat??
Mérlegelned kellene magadban, hogy 20 évesen TÉNYLEG kell neked ez a nős hapsi? Megéri érte belecsöppenni a dolgokba? (gyermekláthatás, gyerektartás stb.- Ha EGYÁTALÁN válik....)
Sejtettem, hogy fogok kapni hideget-meleget, de más véleményére vagyok kíváncsi, szóval vállalom.
Azt, hogy elhízott csak azért írtam oda, mert szerintem egy korosabb túlsúlyos nő nehezebben veszi fel a harcot egy fiatal 20éves, feszes bőrű, csinos nővel. Persze, hogy vannak szép, csinos, duci nők, de ő NEM AZ!
Tudom, hogy ezt majd akár velem is megteheti, de én majd azon fogok dolgozni, hogy ne történjen meg , hogy kihűl a kapcsolatunk. Imádja a testem ezzel tudtam megfogni, de azóta imád úgy ahogy vagyok, és ezt nem hagyom elveszni!
"Egy korosabb túlsúlyos nő nehezebben veszi fel a harcot egy fiatal 20éves, feszes bőrű, csinos nővel."
Lehánynálak..
"A barátom úgy látom hezitál a gyerek miatt, de én ezt így tovább nem csinálom, csak magamnak akarom őt!"
Ha van gyereke, soha nem lesz csak a tiéd.
Igazodni kell a láthatásokhoz, a fizuja egy része ugrik. Ha nyaralni mentek, lehet vinni a gyereket...
Ha lesz közös gyerek, akkor is csak úgy tudtok bármilyen programot csinálni, ha előtt egyeztetve van, hogy mikor lesz a láthatás..
Nem egy élmény elvált, gyerekes pasi második asszonykájának lenni. Az illető család már örökre a MÁSODIK szerepben marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!