Nős pasival van viszonyom! Van esélyem?
Hány éves a gyereke?
Van esélye a feleségnek.. talán valamivel, több mint neked.
Előbb-utóbb eldől kit választ,de szerintem ne szeresd túlságosan.Inkább csalódj kellemesen, mint nagyon pofára ess...
Saját gyereket nem akarsz (még), az övét el tudod fogadni?
"Ha korrekten el akarna válni már rég elmondta volna a feleségének, hisz úgyis megy a válóper."
Na pont ezt szúrtam ki én is!
Nagyon fura.... Mégis mi a válóok akkor? Mert a bíróságon valamit csak kell mondani. Az asszonynak mit mondott? Elválunk mert csak?
Elválunk, mert azt mondtam!
Nagyon vicces, és az még viccesebb, hogy van aki hisz ebben..
Van, bár nem sok.
Nagy valószínűséggel te csak egy luk vagy élete golfpályáján.
És ezt szerintem te is tudod, mert te egyáltalán nem vagy buta, csak félsz magadnak bevallani.
Boldogságra szerintem sincs esélyed!
Hasonló helyzetben voltam én is!
Mondjuk idősebb voltam, s voltak már gyerekeim is. Imádtam egy pasit, aki nagyon szeretett engem is. Mégse vált el! Pedig vártam rá 3,5 évet. Fiatalabb, csinosabb, okosabb, talpra esettebb stb. voltam, mint a felesége, akiről minden rosszat elmondott, de mégse lépett. Velem töltötte az összes szabadidejét, elhalmozott mindennel (milliókkal), de rá kellett jönnöm otthon marad a "csúnya" feleségénél.
Azóta sok mindent másként látok, s másként is értelmezek. Szerintem hiába is szeretett a családja volt az első!
Ha pedig képes otthagyni a családját érted, akkor van rá esélyed, hogy majd téged is otthagy egy másikért!
A harmadik variációra 1%esély, hogy boldogok lesztek!
A kérdező kommentje:
Szeret, tudom jól. És ő egy normális pasi, aki elhamarkodottan lépett be egy házasságba. Azért nem költözött még el, és nem mondta el, hogy van valakije, mert nem akar olyan nagy fájdalmat okozni a feleségének, és kímélni akarja a gyerekét is.
Igen, jó nő vagyok, akit a legtöbb férfi meg akar kapni, de nem csak egy éjszakára. Érettebb vagyok a koromnál, pont ezért jövünk ki annyira jól! Nem egy ribanc vagyok, hanem egy normális, érett, okos NŐ, aki egyszerűen szerelmes lett, és harcolni akar érte. Ez akkora baj?
Őszinte legyek? Hiába vagy 20 éves, akkor is éretlen vagy, mellette beképzelt és tudatlanul buta. Most itt te egy családdal szúrtál ki, érted? Ha szeretnéd, el tudnád engedni, meg észrevennéd, hogy családja van, s ezzel boldogtalanná teszel egy gyermeket (aki mellett ott kell legyen az apa) és egy szerető feleséget, aki persze a hazugságot tudván nem akar válni..... Undorító vagy. Keress egy szingli pasit, aki talán olyan buta és ostoba mint te...
A gyerek 3 éves, a barátom gy tervezte, hogy egyértelműen az annyánál marad, ő meg majd megy látogatni. Ha nagyobb lesz természetesen szeretném megismerni, időt eltölteni vele.
Nem vagyok önbizalomhiányos, csak ahogy már írtam szerelmes...
És köszönöm a normális hangvételű, segítő szándékú írásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!