Nős pasival van viszonyom! Van esélyem?
Szeret, tudom jól. És ő egy normális pasi, aki elhamarkodottan lépett be egy házasságba. Azért nem költözött még el, és nem mondta el, hogy van valakije, mert nem akar olyan nagy fájdalmat okozni a feleségének, és kímélni akarja a gyerekét is.
Igen, jó nő vagyok, akit a legtöbb férfi meg akar kapni, de nem csak egy éjszakára. Érettebb vagyok a koromnál, pont ezért jövünk ki annyira jól! Nem egy ribanc vagyok, hanem egy normális, érett, okos NŐ, aki egyszerűen szerelmes lett, és harcolni akar érte. Ez akkora baj?
Na akkor kezdjük: nem szeret. Azért van melletted, mert ingyenlyuk vagy számára, aki bármikor készen elvehető, nem kell hetente friss hús után nézni, mert arra se idő, se energia nincsen a család mellett. T ott vagy kéznél.
Ha szeretne, veled élne, még akkor is, ha a zord "elhízott" asszony hátráltatja a válást. Az pedig, hogy szép vagy, tanuld meg, hogy NEM érdem, mert nem édeskevés.
És végezetül: nem, nem fogja otthagyni a feleségét, mert hozzá akkor is jóval nagyobb kötődés fűzi mint hozzád, még akkor is, ha romokban a házasság. Egy ilyet mint te, pedig talál minden sarkon, mert ugye te sem gondolod, hogy rajtad kívül nincsenek (akár sokkalta jobb)jó nők? Mert te ennyit tudsz neki nyújtani: a testedet, semmi mást. Egy éretlen, átlagos csitri vagy egy szokványos kislányos hibába esve.
17:17 vagyok.
Nem értelmeztél jól.Nem felháborodtam hogy -hogy beszélsz,de inkább én nem fogalmaztam jól.AZT ÍRTAM HOGY NEM FOGSZ TÖBBET ÍGY BESZÉLNI,szóval ha csalódsz ,nem ezeket fogod már gondolni és nem így.Mármint a nős pasikról,elhízott feleségeikrő.És ha lesz gyereked,és annak belenézel a szemébe,megérted hogy soha többé nem is akarnád elvenni egy gyermek apját sem.De hidd el nem bántásból írtam,de ezek a tények.
Köszönöm a válaszokat!
Bocsánat előző válaszoló ezek szerint tényleg félre értettem amit írtál.
Biztosan naiv vagyok még, bárcsak átlátnám ahogy ti, de egyszerűen nem megy. Ehhez úgy tűnik még időre van szükségem. Higgyétek el, hogy senkinek az életét nem akarom tönkretenni, pláne nem egy 3 éves gyerekét!
Sok igazságot írtatok, de ezt nem csak felfognom kell, hanem a szívemmel is elfogadni, ami nem megy egyik percről a másikra sajnos!
Ha lesz valami fejlemény megírom! :)
A férjemmel amikor megismerkedtünk társkeresőn, rögtön mondta, hogy válófélben van. Első randin rákérdeztem, hogy ez mégis mit jelent?
Fél éve elköltözött (előtte 2-3 évig ment a csiki-csuki), az utolsó jogi aktus egy hét múlva lesz, akkorra tűzte ki a bíróság. Belementem. Valóban egy hét múlva jött papírral, hogy már hivatalosan is szingli.
Amikor lefeküdtünk, akkor nagyon örömködött, hogy véééégre, mert mint kiderült a volt feleséggel évek óta nem volt nemi kapcsolat. Amúgy ő tényleg be lett rántva gyerekkel 20 évesen egy házasságba.
Viszont nekem kemény 2 évbe került a nyelés, amíg az exnej leállt a bosszúhadjáratokkal. Bár nem miattam váltak el, már a végén járt a válás akkor.
Mikor összeházasodtunk, szerencsére exnej is leállt (gondolom belátta, hogy végleg képben maradok és addig se vettem fel a kesztyűt, csak néha itthon vicsorogtam a férjemnek, hogy már megint zaklat az exe).
Hozzáteszem, az exet nem azért nem kedvelem, mert ex, hanem tényleg elviselhetetlen stílusa van. Akkor se kedvelném, ha más vonatkozásban ismerem meg.
A gyerekükkel szerencsére jól kijövök, szívesen megyek hármas programokra is - bár az külön előny, hogy már 18 éves a lány, gyakorlatilag felnőtt.
Viszont a férjemben pont azt becsültem, hogy őszintén elmesélte, kb 10 évig szökőévenként volt szex közöttük, néha már fizikailag fájdalmas erekciója volt egy-egy csinosabb lány láttán, pláne ha flölrtöltek vele. De még így se ment félre. Amint elköltözött és beadták a keresetet, akkor élt egy munkahelyen kínálkozó kolleganővel, néha lefeküdtek. De kifulladt gyorsan a dolog, utána már én jöttem.
Viszont!!! Az első 1 évben hol szakítottunk, hol söszejöttünk, ugyanis nem tudta lelkileg a jogi válással azonos ütemben feldolgozni. Csajozni szeretett volna. Szakítottunk, mehetett. Amikor visszajött, hogy hát kipróbálta, máshol sincs kolbászból a kerítés és én kellek neki, akkor vált véglegessé a dolog.
Az ismerősei utólag mondták, hogy sokáig gondolkoztak, hogy ki ez a zakkant csaj, aki végigvárja a nyüglődéseit, az hülye ex (ők is ismerték) fúrásait.
De most már örülnek, hogy minden jól alakult.
Szóval sok helyen lehet lyukra futni, de elsősorban a férfi előélete számít, hogy mennyire megbízható. Nekem az is pozitív megerősítés volt, hogy elmondta,csajozni szeretne. Nem kefélt félre, hanem elém állt, elmondta és utána csinálta - vállalta, hogy ezért szakítottam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!