Nős pasival van viszonyom! Van esélyem?
1.A gyereke mindíg köztetek fog állni.Ha végre a 2.hétvégén együtt lesztek a gyerekével,az apja sosem a gyerekére fog szólni,te leszel aki nem jól készítette el a kakaóját.És hidd el sosem fogod jól elkészíteni.A legnagyobb fegyver ellened a gyerek,ő fog kicsinálni.Miért nem alakítasz egy gyermektelen pasival kapcsolatot,akivel kettőtöknek lehet közös gyereke.
3.Meg fogsz őrülni a féltékenységtől,hiszen már most is az vagy,mert a feleségével állandóan tartania kell a kapcsolatot.
4.A pasinak elege lesz,és vissza akar somfordálni a családjához.A felesége helyében nem fogadnám vissza.
5.És végül,hogy mindez megtörténjen kicsi az esélyed,hiába vagy 20 éves,ez a pasi 2 vasat tart a tűzben,mert ez jó neki.Ha téged annyira szeretne,odaállt volna a felesége elé,de téged csak a háttér szerepre méltat drága 20 éves leányzó.Ja és miután kiderül a kalandja,újra egymásba fognak szeretni,mert ekkor észreveszik az összes hibát a kapcsolatukban.Ehhez nyújtasz te segítséget.Te pedig soha többet nem beszélsz majd így,okulsz az esetedből.
Jó "buliba" keveredtél!Nem foglak mindennek lehordani,mert nem látom értelmét(és már előttem páran amúgy is megtették),de azért írok pár sort.
A munkahelyemen többnyire férfiak vesznek/vettek körül (jelenleg GYED-en vagyok)így sok férfi barátom van.Az egyik 8 éves házasságban élt és 2 kisgyerek is volt már.Aztán találkozott egy néhány évvel fiatalabb csajjal és beleszeretett.Ilyen előfordul,a szívnek nem lehet parancsolni.Mi mondtuk neki,hogy ne legyen hülye,jól élnek,felesége van és két pici.Tudod mit csinált?Azt mondta,hogy ő tényleg szerelmes és nem csak a farka vezérli.A felesége elé állt és elmondott neki mindent,azonnal.Valamint elköltözött.Nem húzta hetekig-hónapokig.Éppen azért,mert becsülte őt és nem akart fájdalmat okozni azzal,hogy félre kefél.Szépen elváltak,foglalkozik a gyerekeivel és normális viszonyban vannak a volt feleségével.Ő valóban boldog a barátnőjével és a volt felesége is megtalálta a párját.Szóval a lényeg,hogy ha tényleg kellenél neki és szerelmes lenne beléd,akkor már rég lépett volna nem hülyítene ezzel a válás dologgal.Tehát csak arra kellesz neki,hogy jól megkeféljen néha!
A másik példa az egyik barátnőm.Ő hozzá ment egy elvált,3 gyerekes pasihoz.Akkor váltak amikor összejöttek ők.Nem gondolt bele,hogy mivel jár majd ez.El kellett fogadnia,hogy van 3 gyereke és a pasi számára mindig is ők lesznek a legfontosabbak.Volt úgy,hogy bulizni akart volna menni a barátnőm,hát nem tudott,mert helyette gyerekezhetett,mivel pont arra a hétvégére jött ki a láthatás és természetesen a párjának a gyerekek voltak a fontosabbak.Ezért ő sem léphetett le,mert vállalta gyerekestül a párját.Valamint igen sok pénz megy ki a kasszájukból havonta a 3 gyerekre és még ott van immár a közös 1.5 éves is.A barátnőm felvállalta ezt,de volt amikor beszélgettünk elmondta,hogy szereti a párját,de nagyon nehéz néha és valószínüleg ha gondolkodott volna,nem valószínü,hogy hozzá megy,hanem keresett volna egy független pasit.
Azért gondolkodj el!Tényleg hiszel neki?Fel tudod vállalni a gyerekét?
" Iszonyatosan sármos, vonzó, hihetetlen a teste, káprázatos az ágyban, humoros, előzékeny,kedves, figyelmes stb. Van egy jó munkája amit szeret is, és jól is keres vele"
Igen, ezt mind ki is használja majd amíg te otthon ülsz a pici babáddal....
Überfasza ragaszkodó apuka lehet, hogy nagylelkűen lemond a gyerek neveléséről az anya javára és pusztán látogatni kívánja időnként a gyereket.
Namármost 3 éves kor után simán megkaphatja úgy, hogy kéthetente egy hétvége, plusz ünnepek beosztva. Te meg nem is tevezhetsz egy karácsonyi, szilveszteri vagy húsvéti pár napos wellness utazást, mert apuci közli, hogy bocs, de akkor pont nálam lesz a gyerek...És nem csak látogatóba, hanem ottalvásra. Szívás lesz, nem kicsit. Az én expasimnak is volt gyereke, nem miattam mentek szét, amikor én képbe kerültem a nő már terhes volt az új párjától. Engem még kedvelt is a kislány, de semmit nem lehetett tervezni nélküle.
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:17
mégis hogy beszéltem én itt?
Abszolút normálisan szerintem, csak leírtam a tényeket, a szerencsétlen, buta, szitkozódó, primitív válaszolóknak is rendesen válaszoltam a kérdésére!
Mit vagytok ennyire felháborodva...?
A férfi nem szereti már a feleségét, legalábbis nem vonzódik már hozzá. Ha nincs a kérdező, lenne másik nője.
A kérdező egy egyedülálló nő, mondhatni azt csinál amit akar, nincs vesztenivalója. A férfi az, aki nem vágyik már a családjára, vagyis max. őt lehetne szidni, de ez is olyan, hogy az érzéseket nem lehet irányítani.
Annak semmi értelme, hogy olyan nővel éli le az életét akit már szeret.
No, akkor elmesélem neked az egyik pasi ismerősöm történetét:
"Elhidegült" a feleségétől (ami nála azt jelenti hogy képtelen megbeszélni vele a gondjait, inkább félrekefél bosszúból).
A pont 20éves kis bodri szőke ribijének bemesélte hogy a válás szélén állnak, majd a 3 éves gyerekkel takarózva az anyjáékhoz ment hetekig, és onnan járt kúrogatni a csaját.
Amikor az anyja rákérdezett a dolgokra, ennyit mondott: 1-3 a felesége javára: 1 a kis pitsáé amiért jól kefél, 3 az asszonyé: gyerek, pénz, otthon.
Szóval hidd el, félre vagy tájolva.
" A férfi az, aki nem vágyik már a családjára, vagyis max. őt lehetne szidni, de ez is olyan, hogy az érzéseket nem lehet irányítani. "
Igen, de az egyik válaszoló leírta, milyen az, amikor egy férfi korrekt módon bevallja hogy szerelmes, és lelép.
Ennek a történetnek meg több sebből vérző, tipikus kamuzósnőspasi-mindentbeveszkislány szaga van...
Ha tényleg bajok is vannak a házassággal, és a leányzó nem rombol szét semmit, akkor is ez a férfi nagyon gáz, és pár kellemes éjszakánál többre nem érdemes tervezni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!