Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nős pasival van viszonyom!...

Nős pasival van viszonyom! Van esélyem?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, az illető férfi pedig 28, 4 éve házas. Egy buliban találkoztunk, csókolóztunk, számot cseréltünk, találkozgattunk. Kb. rá egy hónapra mondta el, hogy ő nős, nem akar átverni. Két hétig nem is kerestük egymást, én nagyon szenvedtem a hiányától, majd egy buliba véletlenül megint összetalálkoztunk, és ott őszintén tisztáztuk a dolgokat, és én belementem abba, hogy míg el nem válik belemegyek így is ebbe a kapcsolatba. Ez egy éve volt, már beadta a papírokat, de nagyon nehezen jut előre az ügy, mert a felesége nem akar válni, ő még szereti, van is egy gyerekük. Szerintetek van esély rá, hogy visszahódítsa a felesége (32 éves, elhízott szülés után)? Még egy házban laknak. A barátom úgy látom hezitál a gyerek miatt, de én ezt így tovább nem csinálom, csak magamnak akarom őt!
2011. aug. 16. 15:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/130 anonim ***** válasza:
92%
Ugyan ezt csinaltam amit Te kerdezo.Elvalt a felesegetol,otthagyta a ket eves gyereket miattam,osszekoltoztunk,gyerekrol soha szo sem volt,majd 5 ev utan lelepett,otthagyott engem egy masik no miatt. Eletem nagy szerelme volt! Most,hogy mar gyerekem van,a mai napig nem tudom megbocsajtani magamnak,hogy szetrobbanttottam egy csaladot!!!! Az ido mult es keson tudtam,csak vallalni gyereket. A volt pasimnak 2 felesege volt mar.Menekulj ebbol a kapcsolatbol es keruld a hazas embereket!!!!
2011. aug. 16. 16:25
 52/130 anonim ***** válasza:
89%

ma 15:53

Igazad kell adnom neked....

még egy pár szót a kérdezőnek..:

A helyzet az(ezek szerint),hogy ha a pasi képes elhagyni a családját egy másik nőért( itt most tök mindegy,hogy rólad van szó vagy nem) ,akkor már rég megette a fene az egész kapcsolatát a feleségével...:S itt is látszik,hogy csak idő kérdése volt ez,hogy a pasi mikor lép ki ebből a kapcsolatból...

Érted...merthogy ott van a gyerek...meg bíbelődni a válással....jól át kellet ezt gondolni.Akkor,ha már a felesége sem tetszik neki,teljesen mindegy,hogy pont Te vagy az vagy valaki Más,bejött a képbe egy "jobb" nő,ami "megmérgezte" a házasságát,és ha már tényleg nem szereti a feleségét akkor jobb a különválás...semmi értelme nem lenne szenvedniük egymás mellett egy boldogtalan házasságban...úgyhogy valójában nem is rajtad múlik a dolog(persze rajtad is..)

53/130 anonim ***** válasza:
87%

"Igen, jó nő vagyok, akit a legtöbb férfi meg akar kapni, de nem csak egy éjszakára. Érettebb vagyok a koromnál, pont ezért jövünk ki annyira jól! Nem egy ribanc vagyok, hanem egy normális, érett, okos NŐ, aki egyszerűen szerelmes lett, és harcolni akar érte. Ez akkora baj?"

Uhhh de nagyon elvagy szállva magadtól.

Nem vagy r*banc ? De hogy nem,a legrosszabb fajtából!

Én csak azt kívánom neked hogy élj együtt ezzel a pasival és szülj neki gyereket hízzál 150 kg-osra és hagyjon ott egy feszes 20 éves ért.

A felségnek meg drukkolok hogy hagyja ott ezt a férget! :S

54/130 anonim ***** válasza:
97%

" A kérdező kommentje:

TÉNYLEG beadta a papírokat, és jár tárgyalásokra is, mindig megmutatja a leveleket, nem hazudik!"

Én férfi vagyok,.A legjobb haverom nős. Ott csalja a feleségét ahol csak tudja..Ő rá mondják hogy röptében a legyet is megdugná..Sosem értettem hogy miért csinálja,mert a felesége egy igen csinos,kedves,jó humorú nő.Szült 2 gyermeket,csodás anya,és igaz nőiesedett az alakja,és bár a feleség is azt mondja hogy hízott,de én férfi szemmel nem ezt látom.A kislányosan vékony lányból aki az elején mondjuk 50 kilós volt,ma egy szép asszonyosan megfelelő idomokkal ellátott mondjuk 60 kilós nő lett.Nagyon sokan még most is szívesen csapnák a szelet a barátom feleségének,de ő imádja a férjét.Nem tagadom nekem is nagyon tetszik..

Mindig kérdezem,hogy miért csalja meg,mert szép nő a felesége..A válasz mindig az,hogy "tudod haver! én ilyen vagyok..Nekem muszáj trófeákat gyűjtenem..Engem a nők éltetnek,de a feleségem az első."

Ismertem több szeretőjét.Fiatalok,feszesek,20 évesek akik azt hitték hogy értük majd elhagyja a családját.

Volt hogy kiderült a félrelépése.Ilyenkor volt pár hét mosolyszünet,és a barátom részéről bűnbocsánat,majd eskü hogy sosem csalja meg többé.A felesége imádja,és megbocsájt.

Volt olyan szeretője aki azt mondta neki,hogy csak akkor lesz az övé ha előbb elválik.A barátom megvadult annyira kellett neki az a csaj.Egyszerűen vérszemet kapott hogy elutasították.Tudod mit csinált??

A sablon szövegeket mondta (amit neked is mondanak) hirtelen az ő szép felesége is elhízott,és petyhüdt lett,akivel már nem is alszanak egy szobában.Sőt a megfelelő formanyomtatványokat is letöltötte a neten,kitöltötte a válóperi papírokat,hamisított aláírásokkal hogy lássa a lány hogy a válás folyamatban van..Meg is mutatta neki.A csaj hitt neki,és meg is szerezte..A felsége semmit nem tudott erről.SŐT! Őrölt féltékeny a feleségére,mert mindig őt szereti,és egyik 20 éves tini sem tudja elcsavarni a fejét..

De tudod mi a legröhejesebb az egészben? Hogy havonta egyszer amikor mi férfiak összeülünk egy kis ivászatra,mindig koccintanunk kell a szokásos közlendőjére

"igyunk azokra a buta de szép nőkre akiket be lehet hülyíteni..Éljenek az ész nélküli leányok!"

33/F

2011. aug. 16. 16:26
 55/130 Hailey13 ***** válasza:
100%

jolvan, azért kezdelek kicsit sajnálni..:D

viszont ami még érdekes: buliban találkoztatok és csókolóztatok. TEHÁT ilyen gyorsan megcsalta a feleségét? elment egy buliba és kb az első csajt lekapta?

namindegy. úgyis kiderül valószínűleg igen hamar. tény hogy nem így kellett volna ezt előadnod és csinálnod.

én azt mondom már csak hogy csinálj amit jónak látsz, de ha azt a tényt nézed reális szemmel hogy 4 évnyi házasság számára ennyit ért, ne táplálj sok reményt..

2011. aug. 16. 16:28
 56/130 anonim ***** válasza:
83%
Nem hagyja el a feleségét, ürítésre kellesz neki. A pasi bunkó, te érzéketlen önző nő vagy.Talán az lenne a legjobb, ha a feleség találna egy normális társat, te pedig egy életre lekötnéd magad a pasi mellett, aki remélhetőleg, egy kis idő után téged csalna.
2011. aug. 16. 16:29
 57/130 anonim ***** válasza:
88%

igyunk azokra a buta de szép nőkre akiket be lehet hülyíteni..Éljenek az ész nélküli leányok!"

Hát igyunk loooool!!!!!:D

Én csak örülök nekik ne szegd a kedvüket az ilyen kis butuskáknak!!Kiket fogok én akkor kurogatni??:D

2011. aug. 16. 16:30
 58/130 A kérdező kommentje:

Áldozatot hoz értünk????

Már bocsánat, de én soha egy szóval sem említettem neki, hogy miattam váljon el, én be akartam fejezni a kapcsolatot mikor megtudtam. Ő mondta azt, hogy ez a házasság sosem volt igazán jó, és hogy a válást már fontolgatja egy ideje, én csak megerősítem benne,hogy jól fog dönteni. Ezt ő mondta. Én csak azt akarom, hogy tartsa be amit magától megígért. Nem fogadtam neki ezzel örök hűséget, mondtam is neki, hogy semmi biztosat nem tudok ígérni, mvel én még nem akarok se házasságot se gyereket, egyszerűen vele szeretnék lenni. Ő ezt megértette. Ez az ő döntése volt!!!

2011. aug. 16. 16:30
 59/130 anonim ***** válasza:
85%
Én szegény gyereket sajnálom nagyon...:(
2011. aug. 16. 16:31
 60/130 anonim ***** válasza:
85%

20 éves vagy, a felesége 32, és te kellesz.

Cica, van még 12 éved mellette...

A 32 nem túlkoros. De akármit is írunk-mondunk, felesleges, úgy érzem.

Van egy gyereke, sosem lesz a tied teljesen. És te vagy-leszel a legszemetebb qrva, ha elveszed véglegesen a gyerektől az apját.

Kívánom, hogy maradjatok együtt, legyen gyereked, és dobbantson majd, ha lesz rajtad pár kg felesleg. :)

2011. aug. 16. 16:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!