Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nős pasival van viszonyom!...

Nős pasival van viszonyom! Van esélyem?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, az illető férfi pedig 28, 4 éve házas. Egy buliban találkoztunk, csókolóztunk, számot cseréltünk, találkozgattunk. Kb. rá egy hónapra mondta el, hogy ő nős, nem akar átverni. Két hétig nem is kerestük egymást, én nagyon szenvedtem a hiányától, majd egy buliba véletlenül megint összetalálkoztunk, és ott őszintén tisztáztuk a dolgokat, és én belementem abba, hogy míg el nem válik belemegyek így is ebbe a kapcsolatba. Ez egy éve volt, már beadta a papírokat, de nagyon nehezen jut előre az ügy, mert a felesége nem akar válni, ő még szereti, van is egy gyerekük. Szerintetek van esély rá, hogy visszahódítsa a felesége (32 éves, elhízott szülés után)? Még egy házban laknak. A barátom úgy látom hezitál a gyerek miatt, de én ezt így tovább nem csinálom, csak magamnak akarom őt!
2011. aug. 16. 15:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/130 anonim ***** válasza:
59%

Úgy bírom amikor kis 13 éves kis lánykák osztják itt az észt...:D

Persze véleményt lehet mondani..Ne de akkor is.

2011. aug. 17. 12:01
 122/130 A kérdező kommentje:

Szerintem ez legnagyobbrészt a pasi hibája, mivel ő csalja a feleségét, és teszi tönkre a saját családját, a kisgyerekével együtt! Úristen válaszolók, ti belegondoltok, hogy ezt a kiscsajt ócsároljátok??? Mikor ő is írta, hogy a pasi nélküle is válni akar! Az már más kérdés, hogy ezt csak neki hazudja, vagy tényleg így van! Könyörgöm, ne csak olvassatok, hanem fogjátok is fel azt!

Persze nem azt mondom hogy ez a 20 éves lány egy áldozat, persze ő is hibás, mert kellene lennie annyi eszének, hogy nem hiszi el a pasi minden szavát. De itt elsősorban a pasi a hibás, nem egy független lány, aki szerelmes lett. Ő nem követelőzik, nem cselekszik a pasi helyett, csak szeretné, ha valós is lenne, amit ő megígért!

Én sajnállak ebben a helyzetben!

2011. aug. 17. 12:05
 123/130 A kérdező kommentje:

Ezt privátba kaptam meg, nem értem miért nem ide írta a válaszoló!

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2011. aug. 17. 12:06
 124/130 anonim ***** válasza:
93%

12:01

Pedig igaza van. Persze nős férfi és házas nő is eljárhat külön szórakozni időnként, én is elmegyek a barátnőmmel, na de nem pasizni.

Szóval az a férfi sem az ártatlan szent, aki rendszeresen bulizgatni jár és fiatal pipiket szed fel, miközben az asszony otthon van a gyerekkel.

Normál esetben 1-1 ilyen alkalom lehet, de rendes férfi leadja a gyereket nagymaminak/bébiszityónak és viszi bulizni a nejecskét, hogy kikapcsolódjon.

2011. aug. 17. 12:07
 125/130 anonim ***** válasza:

Ez a kettő ellentmond:

" Ő nem követelőzik, nem cselekszik a pasi helyett, csak szeretné, ha valós is lenne, amit ő megígért! "

". A barátom úgy látom hezitál a gyerek miatt, de én ezt így tovább nem csinálom, csak magamnak akarom őt!"

2011. aug. 17. 12:10
 126/130 anonim válasza:
*
2011. aug. 17. 15:44
 127/130 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt a többség tudja, hogy ennek az lesz a vége, hogy a pasi marad a családjával, vígan élnek, a kérdés kiírója pedig összeomlik. Így szokott ez lenni, egyszer csak vége lesz, lehet, hogy újra évekbe fog telni de akkor már a 20 éves feszes bőrű kis lányka is megöregedik és nem fog már senkinek kelleni főleg ha híre megy milyen emberrel "áll össze"...
2011. aug. 17. 20:04
 128/130 anonim ***** válasza:
100%
Miért csak a pasi a hibás? Belementél nem? Bevállaltad ezt, mégis aggódsz, hogy visszahódítja, és csak magadnak akarod, tehát versenybe szálltál. Akkor te is hibás vagy.
2011. aug. 17. 20:28
 129/130 anonim ***** válasza:
83%
Egyszer én is szerelmes lettem egy 3 gyerekes 27 éves férfiba,akkor voltam 21. Ő meg akart csókolni engem,de én elhúztam a fejem. Később megkérdezte,miért húztam el a fejem,ha szerelmes vagyok belé? Azt válaszoltam:mindent vagy semmit! Semmi nem történt köztünk,hál istennek! Elfelejtettem őt. Idővel minden seb begyógyul. Mondd meg a pasinak,hogy megvárod őt,amint elvált,jöhet,de addig nem találkozol.vele. Ha tényleg szeret,akkor menni fog.
2011. aug. 17. 20:56
 130/130 anonim válasza:
100%

Bár a dátum alapján látom ez már régi téma, de olvasva a hozzászólásokat, gondoltam, hogy leírom a tapasztalatokat, mert váló félben levő férfi vagyok, és olyat aki konktétan benne nan nem nagyon láttam a hozzászólók között.

Nagyon megromlott a házasságom, de nem azzal kezdtem, hogy jobbat keresek, hanem reméltem, hogy kölcsönös kompromisszumkészséggel megoldhatóak a dolgok. Nem sikerült, sehogy se ment, csak én maradtam a rossz mindenért. És nem tudtam mit évő legyek, mert azért az ember nem rug fel olyan könnyen egy házasságot. Szenvedtem, de neki sem akartam fájdalmat okozni, talán épp ezért volt olyan nehéz a válásig eljutni. De nem mentem el bulizgatni stb, pedig még gyerek sem volt. Ahogy érlelgettem magamban a dolgokat, és egyre reménytelenebb lett a házasságom, felbukkant egy lány.

De nem egy olyan, aki el akar választani a feleségemtől, bebizonyitani, hogy jobb, hanem egy olyan akit éveken át szerettem, ismerem szinte gyerek kora óta. Régen udvarolgattam neki, de akkor szeleburdi fiatalként ő nem tudta mit akar. Több próbálkozás után nem erőltettem a dolgot. Telt múlt az idő, és megismertem valakit, és belecsüppentem egy katasztrófális házasságba. Lényegtelen belemenni a részletekbe.

Szóval a házasságom csődben volt, és megtudtam valakitől akinek elmondtam, próbáltam tanácsot kérni, hogy X.Y beléd szeretett, értékes embernek tart, és bánja, hogy elengedett, de tudja, hogy nem tehet semmit, hisz nős vagy.

Hát elkezdett bántani, hisz ismerem nem csak a szép oldalait, nem csak a kapcsolati kozmetikázásait, és sokáig vártam rá. Egyszer rákérdeztem, hogy igaz amit hallottam? Letagadta, ma már tudom miért, sőt akkor is tudtam, hogy nem mond igazat, mert láttam rajta. Az leszögeztük, hogy ő sem akarhat tőlem semmit ebben a helyzetben, és én sem tőle, bármennyire is fáj, és ma se bánom. Sokat beszélgettünk, lelket öntött belém BARÁTKÉNT, és ez nem arról szólt, hogy a feleségem ellen hangolt.

És lett erőm elválni. Egyelőre hagyom a dolgokat őlepedni, lelkileg helyrejönni, és ha úgy alakul és megvár remélem lesz közös esélyünk. Tudom, hogy lesz.

De nem tudnék tiszta lelkiismerettel a szemébe nézni, ha miatta váltam volna el, és előbb utóbb benne is ott lenne a teljesen jogos félelem, hogy velem vajon nem teszi meg?

Lehet én vagyok túl konzervatív, de az embert nem szabad a farka vezesse, az jó pár percig, de nekem pár perc nem kell, hanem egy boldog élet, azzal akit szeretek... És ha szeretsz valakit, arra vársz, hagyod, hogy minden tisztességes körülmények között történjen, ne házasságtörésben. És a legrosszabb házasságból való félrelépés is házasságtörés, hiába szépítjük.

2012. jún. 8. 07:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!