Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha a férjem...

Szerintetek gáz ha a férjem naponta sört iszik?

Figyelt kérdés
Anyósomnak érdekes reakciója volt erre.
2011. júl. 11. 13:52
 71/106 anonim ***** válasza:
25%

Úristen!

Itt már a halál is szóba került!?

Csak sörözgetésről van szó!

Mértékletes, jóleső iszogatásról.

Szerintem akkor levegőt se vegyetek, mert borzasztó szennyezett!

Ma már minden káros!

Folyton csak mérgezzük magunkat!

Ne akarjunk már olyan okosak lenni!

Szabad ember, egyébként is, szabadon iszik, ha akar!

Az alkoholizmus nagyon komoly dolog, ne keverjük már össze a dolgokat!

2011. júl. 11. 14:48
 72/106 anonim ***** válasza:
71%
Tessék kedves sör és bor ivók ezek után csak fog változni valamennyire a véleményetek.. [link] Még egyszer kijelentem egy egészséges embernek nem kell mindennap innia.. Üdv Nektek.
2011. júl. 11. 14:51
 73/106 anonim ***** válasza:
27%

14:51

Oxfordi Egyetem, brit tudósok. Köszönjük, lobbinak megfelelőnek bebizonyítanak mindent, még az ellenkezőjét is. Párhuzamosan.

Az a baj ezekkel a kutatásokkal, hogy nincsenek tekintettel genetikai, környezeti, egyéb életmódi, pszichikai, stb. tényezőkre.

Ilyen alapon bebizonyítom neked, hogy ha a reggel a s.ggvakarás előtt fújod ki az orrod, akkor nagyobb eséllyel halsz meg 62 évesen.

2011. júl. 11. 14:59
 74/106 anonim ***** válasza:
67%

14:51, ha az összes létező orvos azt mondaná egy alkoholistának, hogy az alkohol még kis mennyiségben is rossz, ők akkor is csak a népi hiedelmet szajkóznák(hogy egészséges). Ami azt illeti, engem nem érdekel, mit csinál a többi ember, vagy mit hisz. Kétféle pártoló van: aki maga is alkoholista, és aki már beletörődött, hogy a párja az, és kínjában már nem tud mást csinálni.

Na az ilyen akkor sem ismeri el, ha másnak van igaza, ha konferencián magyarázzák el neki.

2011. júl. 11. 14:59
 75/106 anonim ***** válasza:
78%
Huha jó sok alkesz van itten:D De durva.
2011. júl. 11. 15:01
 76/106 anonim ***** válasza:
33%

14:25

24/L vagyok.

Nem vagyok egy agresszív fajta, de ha még egyszer lealkoholistázod a szüleimet, komolyan menj te a jó...

Apu amatőr "borász", értsd úgy, hogy mindent tud a különféle borokról, gyűjti a különleges borok címkéit és igen, issza is őket.

Élvezetből, az ízük, zamatuk miatt, nem azért, hogy majd jól berúgjon tőle.

Anyuval leülnek esténként, kitöltik hatalmas borospohárba, szagolgatják, ízlelgetik.

Nehogy már ez legyen az alkoholizmus...pffff.

Neked, egészségügyi suli ide, vagy oda, halvány gőzöd nincs a témáról, akkor meg minek szólsz hozzá???

Amúgy anyu is egészségügyben dolgozik, szerintem ő többet tud egy cseppet a dologról...

És attól, hogy valaki orvos, még nem feltétlenül tudja jól, amit tud.

Ne tudd meg, mennyi csapnivaló és sz*r tanár tanít iskolaszerte, akkor már az ő szavuk is "szent" a tanítással kapcsolatban, csak mert ők tanárok? Ne röhögtess már!

Most erről lehet vitázni napokig, aki utálja az alkoholt és nem él vele, az úgyis azt állítja, hogy ez alkoholizmus, aki meg nem, az úgyis azt, hogy nem.

Felesleges ezen acsarkodni.

Nem olyan egyszerű a téma, mint amilyennek tűnik, rendkívül összetett mindenféle függőség és sok minden más tényező is befolyásolja a dolgot.

Most lehet a mennyiséggel, a gyakorisággal példálódzni, de ez ennél ezerszer bonyolultabb, ennyiből még semmit nem lehet semmi komolyabbat leszűrni.

L/24

2011. júl. 11. 15:04
 77/106 anonim ***** válasza:
27%
L/24 Lesz*rom hogy nem vagy agressziv fajta.. de ez az igazság mindig azt szokták mondani hogy az igazság fáj.:-) És hábiszti most hirtelen a te anyud is az egészségügybe dolgozik.. apud borász nekem is van borász ismerősöm nem is kis borászata volt.. Mi lett a sorsa? Meghalt máj betegségben.. elsárgul a mája stb.. gondolhatod mitől..
2011. júl. 11. 15:13
 78/106 anonim ***** válasza:
22%

Ki az, aki lepontoz mindenkit? Idegesítő, hogy valaki válaszol a kérdésre normálisan, és már 50% alatt van a válasza... -.-

(Bocs az off-ért)

2011. júl. 11. 15:20
 79/106 anonim ***** válasza:
1%
De jó kis vita jött itt össze alig 1 óra alatt.:))
2011. júl. 11. 15:21
 80/106 anonim ***** válasza:
91%

Oké, bele kell szólnom.

Az én anyukám normális, rendesen végzi a munkáját, sok pénze van félretéve. Mégis mindennap megiszik 2-3 doboz sört. És hülye lesz tőle. Ennyitől. Kidülled a szeme, fejhangon beszél, idióta dolgokat mond. Pedig józanon őrült humoros. És csak ennyitől. Engem nem érdekel, hogy a hányásában kellene fetrengenie, ő így is alkoholista. A tesómmal beszéltünk vele, egy csomószor. Kértük őt tárgyilagosan, sírva, dühösen. Abbahagyja pár hétre, de aztán kezdi újra.

És ezek a felmérések szerintetek tárgyilagosak? Benne van az emberi faktor! Az a tudós, aki maga is megissza a napi "borocskáját", azt fogja mondani, hogy nem kéne?

2011. júl. 11. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!