Én egy egészség-mániás újságban olvastam, hogy a sör nagyon jót tesz a szervezetnek, férfiaknak napi 4dl, nőknek napi 3dl, ajánlott.
A sör ellazít, a sör finom, hangulata van, élmény inni, főleg egy nehéz nap után(meccshez elengedhetetlen kellék, inkább mint hogy idegesítően szotyizzon). 16 éves vagyok és a kis életemet úgy tervezem, hogy más pl. vesz egy doboz cigit, én majd inkább megiszok egy doboz sört, másnap meg egy jó adag csokifagyit, vagy ezek helyett elszívok egy jó spanglit. A lazítás az kelleni fog egy melós nap után. És ez nem függőség, ez megszokás.
2011. júl. 11. 14:07
22/106 anonim válasza:
Az alkoholizmus azt jelenti, hogy valaki mindennap iszik valamilyen alkohol tartalmú italt. A köztudatban inkább azt nevezik alkoholistának, aki töményet iszik, mértéktelenül.
2011. júl. 11. 14:07
23/106 anonim válasza:
Nos, akkor nem alkoholista, ha nem okoz neki elvonási tünetet, ha nem ihat fél évig. Ha viszont kényelmetlenül érzi magát a napi söre nélkül, az már alkoholista. Én megkérném, hogy ne igyon annyiszor. Ha erre nem képes, vagy dühössé válik, akkor az már tünet. Van víz is. Az alkohol, még az olyan kevés is, mint a sörben lévő, erősen vízkiválasztó, így nagy melegben csak rosszabb, mert megnő a vízveszteség. Ilyenkor limonádét kell inni, kevés cukorral. Tehát ne mondja senki, hogy a meleg miatt iszik sört, mert az csak humbug.
2011. júl. 11. 14:08
24/106 anonim válasza:
13:57-es vagyok, az első. Szóval én arra írtam, hogy alkoholista aki minden nap iszik, ha már meszokássá vált, és ha épp nincs otthon, este képes elmenni venni, vagy kicsapni a balhét miatta. (Miközben másért nem képes elmenni napközben sem esetleg). Ez már alkoholizmus. Másrészt ha minden este 2-3 dobozzal megiszik évek óta, szerintem már az is az, csak enyhébb változatban. Nincs szüksége a szervezetnek rá.
A "mégis mit igyon?" kérdés pedig ugye csak vicc? Hétvégenként, alkalmanként, vagy nyaranta sűrűbben oké, de a mindennapos számomra már sok lenne.
2011. júl. 11. 14:09
25/106 anonim válasza:
ha éppen nem szoptatnék, én is szívesen meginnék egy kis sört.
Én azt hallottam,hogy több lesz tőle a tejed:xD
A kérdezőnek:szerintem sem gond,ha napi 1-2 doboz sörről
van szó,addig amíg itt meg tud állni...
26/106 anonim válasza:
E.ügyből régen azt tanultuk, hogy aki rendszeres, gyakori időközönként fogyaszt alkoholt, az annak számít. Szóval.. Igen Alkoholistának lehet titulálni az illetőt.. Mennek ám pontozások... Szerintem a mindennapos sör ivás durva legyen 1-2 üveggel..
27/106 anonim válasza:
Napi egy sör vagy egy pohár bor inkább jótékony hatású.
2011. júl. 11. 14:10
28/106 anonim válasza:
Attól függ mennyit.... Ha több üveggel (ez alatt nem 2-3-at értek) akkor gáz, ha 1-2 üveggel és normális marad tőle, akkor nem gáz.
2011. júl. 11. 14:11
29/106 anonim válasza:
Én meg nő létemre is simán iszok sört. Ilyen melegben, hűtve, kiváló szomjoltó. Nincs benne annyi alkohol, hogy valaki lerészegedjen tőle. Ebből az új, gyümölgyízű sörből én is megiszok 1et naponta. (Ennek meg még kevesebb az alkohol tartalma) Nincs ezzel semmi probléma, anyósod mehet ahova akar az összes reakciójával együtt. Ha mondjuk pálinkát inna naponta, akkor lenne gond.
2011. júl. 11. 14:11
30/106 anonim válasza:
apám 5 éve iszik napi 1 sört és azota se alkoholista
Nem jár kocsmázni, és még nem itta le magát soha a sárgafőldig
Szerintem 1-2 sőr senkinek sem árt!
egyáltalán nem gáz!
ha már mindennap dolgozik miért ne érdemelné meg azt a 1 kurwa sört ez nem alkoholizmus!
alkoholizmus az hogy megkapja a fizit és aznap ott is hagyja a kocsmába:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!