Szerintetek gáz ha a férjem naponta sört iszik?
Természetesen, ez így van, ebben egyet is értünk. Aki nem függő, az abba tudja hagyni.
Viszont itt nem arról van szó, hogy a kérdezőt zavarja, hogy a férje sört iszik esténként. Ha jól emlékszem, azért kérdezte, hogy gáz-e, mert anyósáék megrökönyödtek rajta, hogy tartanak otthon sört. Gondolom, ha ez megváltoztatná a viselkedését, akkor zavarná a kérdezőt.
Párom szülei is megisznak napi 1 üveg sört (este), semmi extra nincs benne. Nem mentek tovább, nem alkeszok, diplomás, dolgozó emberek. Abba se halnak bele, ha néha nem isznak, van, hogy nem kívánják, nem remegnek érte...
Az már baj, amit én apám művel: szabadnapos, reggel felkel, kocsma, beb*sz, hazajön alszik pár órát, felkel, kocsma, beb*sz, hazajön alszik reggelig, majd folyt. köv., ha másnap is szabadnapos...
Munka után, ha van pénze berúg...
Szerintem napi 1 sör nem a világ vége, hacsak nem egy függő ember, aki nem bírja megállni és több lesz, mint apámnál...
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:08
akkor ezek szerint én egy büdös alkoholista vagyok,mert meginnék mindennap ebben a melegben(télen nem) egy hideg citromos sört ,aminek 2% alkoholtartalma van,az semmi...nem iszom minden nap,de attól még kívánom,de ha épp nincs akkor iszom vizet vagy teát,de ha van akkor baromi jól tud esni...ettől még nem tartom magam alkoholistának
24/N
"Attól még nem halt meg egy ember sem azért mert ő most csokifüggő"
bár ne írtál volna ekkora baromságot...mert ha valaki minden nap zabálja a tábla csokit az k.urva egészséges ugye?
ebben a szar életben,amikor az ember csak gályázik minden rohadt nap,és igazából semmi látszatja,mert sok a kiadás,akkor még egy kis sörröl is mondjon le mert attól már alkoholista...ekkora ökörséget,jesszus...
Azt nem értem, hogy ha kevés az alkoholtartalom, meg sokan meg sem érzik, akkor miért nem isznak teljesen alkoholmenteset? Ez komolyan érdekel.
A másik meg, hogy pont nyáron nem kéne a melegben, mert az alkohol vízhajtó. Lehet, hogy úgy érzi az ember, hogy oltja a szomjat, a tény attól még tény marad.
"Azt nem értem, hogy ha kevés az alkoholtartalom, meg sokan meg sem érzik, akkor miért nem isznak teljesen alkoholmenteset? Ez komolyan érdekel."
Én még nem ittam igazán jó ízű alkoholmentes sört. Fura íze van mindegyiknek. A másik, amit szeretek, az ez az új almás borsodi, na ebben olyan lófütty alkoholmennyiség van, hogy gyakorlatilag nem is lenne értelme külön menteset csinálni, így nem is csinálnak. Ennek inkább almalé íze van, sör aromával :) Ki tudja, lehet, hogy tényleg az :D
"Azt nem értem, hogy ha kevés az alkoholtartalom, meg sokan meg sem érzik, akkor miért nem isznak teljesen alkoholmenteset? Ez komolyan érdekel."
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!