Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha a férjem...

Szerintetek gáz ha a férjem naponta sört iszik?

Figyelt kérdés
Anyósomnak érdekes reakciója volt erre.
2011. júl. 11. 13:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/106 anonim ***** válasza:
38%

Amig nyáron nagy melegben,addig nem tartom gáznak.

De ha már időjárásfüggetlen,megszokásból,akkor kivenném a kezéből.

2011. júl. 11. 13:59
 12/106 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem egyáltalán nem gáz!

Az én párom szinte minden este megiszik 2-3 doboz sört, ettől még nem alkoholista.

Semmi egyéb más alkoholt nem iszik.

Neki ez a lazítás este, munka után. Már évek óta így van.

Nekem semmi gondom ezzel.

Ennyit szerintem ő is megengedhet magának.

13/106 anonim ***** válasza:
80%
nem, ha tényleg megáll doboznál. Van, akinél szokás az esti sör vacsora után.
 14/106 anonim ***** válasza:
79%

Hát hurrogjatok le, de egy egészséges szervezetnek szerintem nincs szüksége a mindennapos alkohol bevitelre. Semmi gond nincs a sörrel egy jó grillezés mellé, vagy bármihez, de ne mindennap.

Apám is így kezdte. Napi 1, napi 2, napi 3..., ma már alkoholista, akinek semmi nem elég. Ha úgy issza, hogy nem bír ki egy napot sem kihagyni, akkor gáz.

2011. júl. 11. 14:00
 15/106 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is ott van a baj ha ez mindennapos.Mondjuk én azért sem viselem el,mert szerintem a sör büdös.Vannak más szomjoltók is.Ha napi szinten valaki nem tudja megálni télen-nyáron h ne igyon ott már gond van még ha egy sörröl is van szó.Én nem türném el az tuti.Mondjuk a cigarettát sem szeretem,szóval kinek mi a jó.
2011. júl. 11. 14:01
 16/106 anonim ***** válasza:
30%
Hát azért a napi egy üveg sör szerintem még nem alkoholizmus. :-)A sörnek nincs olyan magas alkoholtartalma, úgyhogy azért én még elvonóra nem küldeném férjem-uramat, ha egy üveg sört meginna munka után. Egyébként is állati meleg van és ha éppen nem szoptatnék, én is szívesen meginnék egy kis sört. Annyitól még én sem rúgok be, pedig én aztán igazán nem bírom az alkoholt. Viszont az anyós reakciójára én is kíváncsi lennék. :-))
2011. júl. 11. 14:01
 17/106 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem normális ha mindennap iszik valaki sört.. Nézzetek utána.. Alkalomkor.. vacsora közbe néha néha.. De mindennap az már durva.. Előbb utóbb ilyenekből lesznek az alkoholisták mindig csak kevesebbet aztán egyre több lesz...
2011. júl. 11. 14:02
 18/106 anonim ***** válasza:
68%
13:56 vagyok. Jól lepontoztatok, pedig a tény az tény, ha valaki télen-nyáron minden nap iszik, akkor az függ tőle, tehát alkoholista. Más az, ha nyáron vagy alkalmanként, de a naponta, az nekem nem ezt takarja.
2011. júl. 11. 14:02
 19/106 anonim ***** válasza:
67%

Egy doboz sörtől senki nem lesz alkoholista!

Az alkoholisták, egyébként nem sört isznak.

Akkor gáz, ha egyre többet iszik!

Én írtam, hogy a párom szinte minden nap iszik 1-2 doboz sört.

Ha viszont nincs, akkor vizet iszik.

Szóval durva lenne ráfogni, hogy ezért alkoholista!

Persze, biztos van olyan, aki így kezdi, de az nem áll meg ezen a szinten!!!!!!!!!!!!!

Ne keverjük már össze a dolgokat!

2011. júl. 11. 14:04
 20/106 anonim ***** válasza:
32%

Ebben a nagy melegben apu is megiszik 1-2-3 dobozzal, sőt, anyuval még télen is szoktak borozgatni, van hogy egy héten minden nap megisznak egy üveg bort, de ettől még nem lesznek alkoholisták.

Aki szerint ez alkoholizmus, az még nem látott alkoholistát.

Semmi gond nincs ezzel, szerintem még az sem baj, ha télen-nyáron megiszik egy-egy üveggel valaki.

Az alkoholizmus eleve ott kezdődik, hogy valaki részegre issza magát és hatalmas mennyiséget magába dönt rövid idő alatt.

Napi egy-két doboz sör (mégha mindennapos is) még messze nem takarja ezt.

L/24

2011. júl. 11. 14:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!