Szerintetek gáz ha a férjem naponta sört iszik?
Amig nyáron nagy melegben,addig nem tartom gáznak.
De ha már időjárásfüggetlen,megszokásból,akkor kivenném a kezéből.
Szerintem egyáltalán nem gáz!
Az én párom szinte minden este megiszik 2-3 doboz sört, ettől még nem alkoholista.
Semmi egyéb más alkoholt nem iszik.
Neki ez a lazítás este, munka után. Már évek óta így van.
Nekem semmi gondom ezzel.
Ennyit szerintem ő is megengedhet magának.
Hát hurrogjatok le, de egy egészséges szervezetnek szerintem nincs szüksége a mindennapos alkohol bevitelre. Semmi gond nincs a sörrel egy jó grillezés mellé, vagy bármihez, de ne mindennap.
Apám is így kezdte. Napi 1, napi 2, napi 3..., ma már alkoholista, akinek semmi nem elég. Ha úgy issza, hogy nem bír ki egy napot sem kihagyni, akkor gáz.
Egy doboz sörtől senki nem lesz alkoholista!
Az alkoholisták, egyébként nem sört isznak.
Akkor gáz, ha egyre többet iszik!
Én írtam, hogy a párom szinte minden nap iszik 1-2 doboz sört.
Ha viszont nincs, akkor vizet iszik.
Szóval durva lenne ráfogni, hogy ezért alkoholista!
Persze, biztos van olyan, aki így kezdi, de az nem áll meg ezen a szinten!!!!!!!!!!!!!
Ne keverjük már össze a dolgokat!
Ebben a nagy melegben apu is megiszik 1-2-3 dobozzal, sőt, anyuval még télen is szoktak borozgatni, van hogy egy héten minden nap megisznak egy üveg bort, de ettől még nem lesznek alkoholisták.
Aki szerint ez alkoholizmus, az még nem látott alkoholistát.
Semmi gond nincs ezzel, szerintem még az sem baj, ha télen-nyáron megiszik egy-egy üveggel valaki.
Az alkoholizmus eleve ott kezdődik, hogy valaki részegre issza magát és hatalmas mennyiséget magába dönt rövid idő alatt.
Napi egy-két doboz sör (mégha mindennapos is) még messze nem takarja ezt.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!