Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt életetek leggázabb...

Milyen volt életetek leggázabb randija? Mitől volt az?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 16:24
 61/100 anonim ***** válasza:
91%
16 éves voltam. Egy barátnőm (szintén 16) nagyon odavolt magával, hogy neki bizony van pasija és mindenáron engem is össze akart hozni valakivel. A pasijának volt egy haverja, végül azzal szerveztek valami találkozót (4-esben). Úgy lett megbeszélve, hogy a 2 srác az iskola előtt meg vár engem és bnőmet. Tényleg ott voltak, bár kicsit késtek. Mondjuk én már akkor tudtam, hogy semmit nem akarok, meg kedvem sem volt, de mondom legalább annyi esélyt adjak a gyereknek, hogy bemutatja magát. Megláttam azt hittem kirohanok a világból. Na most az egy dolog, hogy én mindenkinek előbb a fogait nézem meg, hogy mennyire ápolt, de ennek a gyereknek konkrétan nem volt mit megnézni, mert elöl nem volt foga :D na mondom ez több mint undorító. A szakadt sáros farmerjét és az izzadtságfoltos melegítőfelsőjét már nem is tartottam olyan gáznak. Amilyen hamar csak lehetett leléptem. Amúgy is gáz volt a szitu, hogy egy ilyen kis csöves emberrel mutatkozom az egész sulim előtt (1200 ember :D), de még utólag azt is megtudtam, hogy azért késtek egy kicsit, mert szegény csórikám a festékes mackónadrágjában indult el a randira, csak a bnőm pasija beszélt vele, hogy ezt azért ne :D
2012. febr. 20. 20:18
 62/100 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém annyira nem vicces, inkább morbid. Nagyon fiatalok voltunk, nyaraláson ismerkedtünk meg. Kiszúrtuk egymást a strandon, odajött, másnap estére megbeszéltük a randit. (24 órája tudtam, hogy a világon van egyáltalán!) 2 fő témát ecsetelt a randin: hogy mikor megyek feleségül hozzá és hány gyereket szülök neki, illetve még részletesebben: hogy az apja hogyan lett alkoholista, miket művelt piásan, és hogyan halt bele végül. Miközben ott tartott az "ismeretség", hogy még egymás vezetéknevét se tudtuk! Elmenekültem.
2012. febr. 20. 20:26
 63/100 anonim ***** válasza:
83%
Hatalmas sztorik!!!:)
2012. febr. 20. 21:04
 64/100 anonim ***** válasza:
83%
még többet!!
2012. febr. 20. 21:06
 65/100 anonim ***** válasza:
100%
Netes pasi...45 éves...3 diplomával,szuper autóval.Öltönybe jött randira...láncdohányos...kávézóban beszélgettünk,erröl-arról....egyfolytában rágta a körmét...
2012. febr. 20. 21:30
 66/100 anonim ***** válasza:
100%

20 éves voltam amikor az egyik kollégámmal kezdtünk találkozgatni,ő is 20 volt. Megbeszéltünk egy randit (az volt a harmadik azt hiszem),de mivel borongós,esős idő volt,felajánlotta,hogy menjünk el hozzájuk,mert pont nincs otthon náluk senki,nem kell tőle félnem,nem lesz semmi stb.

Bementünk a szobájába,hogy majd megnézünk egy dvd-t. Tudta rólam,hogy bolondulok az állatokért,így hát elkezdtük nézni a húga állatos filmjét. Nem is volt addig gond,amíg drámai módon a filmben szereplő kutya el nem pusztult. Két héttel a randi előtt pusztult el a 15 éves kutyám,amit nem említettem neki. A film hatására úgy elkezdtem bőgni,hogy 2 óra is elmúlt,mire lenyugodtam.Minél inkább vigasztalt,annál jobban sírtam,egyszerűen nem tudtam abba hagyni. Azóta is együtt vagyunk.

Másik: 18 éves voltam,mikor az eladó srác a kedvenc könyvesboltomban elhívott randizni. Elmentünk egy cukrászdába,sütit ettünk,jókat beszélgettünk. Láttam,hogy sűrűn nézi az óráját,és egyszer csak felpattant,hogy neki rohanni kell haza,mert kezdődik a focimeccs,de majd felhív. Kidobott öt ezer forintot az asztalra,hogy fizessek,a visszajárót majd legközelebb oda adom neki és elrohant. Köpni-nyelni nem tudtam. A pénzt másnap bevittem neki a boltba,és közöltem hogy inkább hanyagoljuk ezt a témát. Erre fel még én voltam a hibás,mert hogy képzelem én,hogy az évezred meccsét elszalassza majd pont miattam?

25/l

2012. febr. 20. 22:58
 67/100 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok,volt még egy,talán az volt a leggázabb,nem is értem hogy miért maradt ki.

16 voltam,életem első randija,ráadásul egy 20 éves egyetemistával! Nagyon izgultam. Mivel tudtam hol lakik,megbeszéltük,hogy egy adott időben találkozunk a házuk előtt. Becsöngettem,ő kijött,de mondta,hogy még átöltözik,egy perc. Addig behívott a kertjükbe. Volt egy aranyos kutyusuk,és odajött hozzám. Én megsimogattam,erre fel ő meg elkezdte izélni a lábamat. A srác tényleg egy perc múlva jött is... á,rém ciki volt,ráadásul a kutya sehogy se akarta abbahagyni és még morgott is,mikor elakarta vinni onnan a srác. szuper első randi volt,ez megadta a hangulatot. :) Komolyan,mint egy rossz vígjáték.

De azért pár hónapig együtt voltunk a fiúval,de a kutyát messzire elkerültem.

2012. febr. 21. 18:44
 68/100 anonim ***** válasza:
63%
jajjjjjjjjjjjjj ezek de jók!
2013. szept. 24. 21:20
 69/100 anonim ***** válasza:
16%

Nem egészen 16 éves voltam, nagyon okos, introvertált lány. Nem passzoltam az ostoba libák közé. Sokan utáltak, általában a bulihuligán nagyon butuskák a legjobban, akik nem tűrták a másságot és teli voltak irigységgel. Ők találták ki, hogy összehoznak egy "hozzám hasonló" "hülyével". Írtak neki levelet a nevemben, és írtak nekem az ő nevében. Aztán lesben álltak a tetthelyen.

Pofára estett az egész díszes társaság. Azonnal rájöttem, hogy honnan fúj a szél. Randi helyett persze szó nélkül elmentem a magam programjára.

Azért gáz, mert a srácot nagyon sajnáltam, és emelett nagyon dühös voltam, hogy engem ilyen aljasságba akartak belekeverni.

2013. szept. 24. 21:38
 70/100 anonim ***** válasza:
18%
Bocs az elütésekért, nagyon fáradt vagyok.
2013. szept. 24. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!