Milyen volt életetek leggázabb randija? Mitől volt az?
20 éves voltam amikor az egyik kollégámmal kezdtünk találkozgatni,ő is 20 volt. Megbeszéltünk egy randit (az volt a harmadik azt hiszem),de mivel borongós,esős idő volt,felajánlotta,hogy menjünk el hozzájuk,mert pont nincs otthon náluk senki,nem kell tőle félnem,nem lesz semmi stb.
Bementünk a szobájába,hogy majd megnézünk egy dvd-t. Tudta rólam,hogy bolondulok az állatokért,így hát elkezdtük nézni a húga állatos filmjét. Nem is volt addig gond,amíg drámai módon a filmben szereplő kutya el nem pusztult. Két héttel a randi előtt pusztult el a 15 éves kutyám,amit nem említettem neki. A film hatására úgy elkezdtem bőgni,hogy 2 óra is elmúlt,mire lenyugodtam.Minél inkább vigasztalt,annál jobban sírtam,egyszerűen nem tudtam abba hagyni. Azóta is együtt vagyunk.
Másik: 18 éves voltam,mikor az eladó srác a kedvenc könyvesboltomban elhívott randizni. Elmentünk egy cukrászdába,sütit ettünk,jókat beszélgettünk. Láttam,hogy sűrűn nézi az óráját,és egyszer csak felpattant,hogy neki rohanni kell haza,mert kezdődik a focimeccs,de majd felhív. Kidobott öt ezer forintot az asztalra,hogy fizessek,a visszajárót majd legközelebb oda adom neki és elrohant. Köpni-nyelni nem tudtam. A pénzt másnap bevittem neki a boltba,és közöltem hogy inkább hanyagoljuk ezt a témát. Erre fel még én voltam a hibás,mert hogy képzelem én,hogy az évezred meccsét elszalassza majd pont miattam?
25/l
Utolsó vagyok,volt még egy,talán az volt a leggázabb,nem is értem hogy miért maradt ki.
16 voltam,életem első randija,ráadásul egy 20 éves egyetemistával! Nagyon izgultam. Mivel tudtam hol lakik,megbeszéltük,hogy egy adott időben találkozunk a házuk előtt. Becsöngettem,ő kijött,de mondta,hogy még átöltözik,egy perc. Addig behívott a kertjükbe. Volt egy aranyos kutyusuk,és odajött hozzám. Én megsimogattam,erre fel ő meg elkezdte izélni a lábamat. A srác tényleg egy perc múlva jött is... á,rém ciki volt,ráadásul a kutya sehogy se akarta abbahagyni és még morgott is,mikor elakarta vinni onnan a srác. szuper első randi volt,ez megadta a hangulatot. :) Komolyan,mint egy rossz vígjáték.
De azért pár hónapig együtt voltunk a fiúval,de a kutyát messzire elkerültem.
Nem egészen 16 éves voltam, nagyon okos, introvertált lány. Nem passzoltam az ostoba libák közé. Sokan utáltak, általában a bulihuligán nagyon butuskák a legjobban, akik nem tűrták a másságot és teli voltak irigységgel. Ők találták ki, hogy összehoznak egy "hozzám hasonló" "hülyével". Írtak neki levelet a nevemben, és írtak nekem az ő nevében. Aztán lesben álltak a tetthelyen.
Pofára estett az egész díszes társaság. Azonnal rájöttem, hogy honnan fúj a szél. Randi helyett persze szó nélkül elmentem a magam programjára.
Azért gáz, mert a srácot nagyon sajnáltam, és emelett nagyon dühös voltam, hogy engem ilyen aljasságba akartak belekeverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!