Milyen volt életetek leggázabb randija? Mitől volt az?
16 éves voltam. A neten elkezdtem levelezni egy 24 éves sráccal. Nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak, meg is beszéltünk egy randit.
Mivel nagyon szexin akartam kinézni, kifestettem magam, szempillaspirál, szájfény, púder stb., elindultam a találkára.
Közben eleredt az eső. Az még csak hagyján, hogy nem volt nálam az esernyőm és a hajam totál gáz lett, de ezt követően mintha az égiek nem akarták volna, hogy összejöjjek a sráccal. xD A szép fehér nadrágomat beterítette a mocsok, miután egy elmebeteg autós rám fröcskölt egy hordónyi sáros vizet. Dohogtam egy sort, de reménykedtem abban, hogy nem lesz feltűnő. Odaértem, ő már ott volt. Adott egy puszit és megkérdezte, hogy jól vagyok-e, nincs-e semmi gond. Mondom nincs, csak az esőre nem számítottam, ahogyan arra sem, hogy az autós leamortizálja a gatyámat. Ő furán nézett rám és az arcomra mutogatott. Gyorsan előkaptam a tükrömet, akkor látom, hogy az eső tönkrevágta a sminkemet is, különös tekintettel a szempillaspirálra...az esővíztől elmosódott és fekete sávokban folyt le az arcomon...úgy néztem ki, mint egy black metal zenész. xDDDDD Akkor látom, hogy a szememet valszeg irritálta a festék, mert totál kivörösödött, mintha sírtam volna...:$ Iszonyú kínos volt...szerintem ezért kérdezte, hogy jól vagyok-e...xDDD
Beültünk egy kávéházba, én összeesett, csuromvizes hajjal, sáros nadrágban, szétfolyt sminkkel. Nagyon szar volt. xDDD
Végül barátok maradtunk, de utólag elmondta, hogy nem a csapzott hajam miatt, hanem mert inkább barátnak tud elképzelni...de végül is most már csak röhögök a sztorin. xD
26/L
Nekem is 2 ilyen gáz sztorim van.
1. Kb 4 éve, interneten ismerkedtem meg egy sráccal, a mellettem lévő városban lakott, úgyhogy hamar meg is beszéltünk egy találkozót. Nagyon jó fej volt, amikor beszéltünk, és kinézetre is megfelelt. Én kicsit hamarabb értem oda. Megjelent, addig nem volt baj, bár alacsonyabb volt nálam. Aztán elkezdtünk beszélgetni... nőies hangja volt, és úgy is beszélt, affektálva, mint valami pi.csa. Néhány mimikája, mozdulata is nőies volt, azt hittem, meleg. Aztán egyszercsak megkérdezte tőlem, hogy mi a kedvenc szex pózom. Mondtam neki, hogy ez egy kicsit durva volt első randin. Menni akartam haza, de mindenáron járni akart velem, mert hogy ilyen lányra vágyott mindig, mint én. Nem lett belőle semmi. Azóta több barátnője is volt, tehát nem meleg.
2.Tavaly történt, hogy egy barátnőm haverja, akivel egyszer már összefutottam, felvett msnre, és találkozni akart velem. Találkoztunk. Szegény nagyon zavarban volt, alig mert rám nézni. Próbáltam oldani a feszültségét, próbáltam vele beszélni, de mindenre csak igennel, nemmel felelt. Próbáltam elmesélni neki egy vicces történetet, ami a közelmúltban történt velem, akinek addig meséltem, mind szétröhögte magát, ő meg épphogy mosolygott. Kezdtem már én érezni magam rosszul, mert alig lehetett belőle kihúzni valamit. Emellett halk szavú is volt, tipikusan visszahúzódó fiú, én meg az ilyenekkel nem nagyon tudok mit kezdeni, mert én szórakozott, vidám, és humoroskodó lány vagyok, de mellette nem mertem magam adni, mert idiótának nézett volna szerintem.
Nem is erőltettem, megmondtam neki, hogy szerintem hagyjuk ezt, menjünk haza, de ő nem akarta. Végül hazajöttem, de nem hagyott békén, hívogatott (telefonon hirtelen bőbeszédűbb lett), kijött a sulimhoz, alig bírtam lerázni, (itt újra csendes volt), meg akart csókolni.
Nagy nehezen meg tudtam értetni vele, hogy nem, de akkor meg olyan drámát csinált, mintha 100 éve ismertük volna egymást, holott csak kétszer találkoztunk, de ő már élete szerelmeként nevezett... stb. Azóta nem hallottam róla.
21L
több is volt sajnos...
1) egy focistagyerekkel randiztam, akinek végig kellett nézni a meccsét, hogy villoghasson velem a haverjai előtt.
2) neten ismertem meg, aranyos, tényleg művelt, arckép alapján helyes sráccal. élőben ehhez 150 kiló társult :/
3) haverommal, a bartnőjével, és haverom haverjával elmentünk 1 koncertre. kicsit mackós alkatú, de barátságosnak tűnő srácnak nézett ki. míg buliztunk, végig hozta nekem a piákat, megpróbált leitatni, amit nem is titkolt(!) a piákat suttyomban átpasszoltam a b.nőmnek, v. kiöntöttem. koncert után közölte, hogy mivel csak reggel jön busz, hozott hálózsákot, és aludjunk benne együtt. addigra már rengeteget ivott, totál elázott, és mivel esett az eső, és a füvön többször elesett, sáros lett, mint egy malac.
inkább kihagytam az együttalvás élményét, és gyalogoltam 2 órát haza. :D
4) egy félisten pasi volt, bókolt, autókáztatott, tópartra vitt. aztán elővett a zsebéből egy ilyen kis zacskót, és megkérdezte, hogy tabit kérek inkább v. zöldet. egyiket sem kértem, így egyedül "zöldezett". utána egy félreeső helyre elment p.sálni. túl sokáig maradt, és belenéztem a visszapillantó tükörbe, ott láttam, hogy magának veri ki. akk léptem le.
5) egy vicces jó szövegű, sovány srác volt. sétáltunk, ittunk egy kávét, aztán elmesétle a eddigi nőivel történt (állítása szerin 30 volt!) összes szexuális kalandját. miután megtudtam mindent Zsanettről, Brigiről, Andikáról, szépen hazamentem, és tiltottam msn-ről. :D
6) egy divatmániás sráccal jöttem össze. minden cuccomra rákérdezett hol vettem, sminkmárkákat ajánlott, és megkérdezte, mikor fekszek le vele. mondtam neki, hogy nem mostanában, és faképnél hagytam.
7) egy metálos sráccal jöttem össze, vele jókat beszélgettünk. viszont 1 nap 25ször(!) hívott telefonon. idegbajt kaptam, és ejtettem.
8) egy gazdag sráccal randiztam, végig arról beszélt milyen partykon volt, bemutatott az összes "fogadott húgának", akik elmesélték, milyen az ágyban, mikor kiment wc-re. úgy döntöttem, nem akarok ilyen 4. fogadott húgica lenni. :D
9) egy izmos jókéű srác volt, a szövegeit is bírtam. de a randin állandóan azzal jött, mennyire hasonlítok az előző b.nőjére, aki meghalt v.mi daganatban, éppen olyan göndör a hajam, meg a hangom stb. engem meg ez így frusztrált, és leléptem.
10) helyes, szintén izmos sráccal randiztunk, piknikeztünk 1 tóparton, jól elbeszélgettünk. a randi végén megszólalt a telefonja, felvette, az exnője sárkányhangon követelte, számoljon be mindenről, hol volt, mikor, hogyan, kivel, mit csinál. úgy döntöttem, nem kell egy ilyen kapcsolat, ahol még ott a 3.
azóta beletörjődtem, hogy egyedül vagyok. :D persze azért jó lenne v.ki, aki igazán szeret és normális.
20/L
Volt 3 gáz randim is.
1.pasi egy 23 éves motoros én neten ismertem meg, ekkor 16 voltam. Helyes volt meg minden és értelmesnek tűnt a beszélgetések alapján. Eljött a randi ideje, megláttam, köszönt és kapásból látszott, hogy az egyik első foga ki van lyukadva, de nagyon durván. Már ekkor le akartam lépni, de olyan jókat beszélgettünk neten, hogy gondoltam barátnak tök jó lesz, persze csak leveleznénk, nem találkoznék vele élőben. Mivel sötét volt mondta, hogy hazakísér, elég nagy darab ember volt így beleegyeztem, legalább nem féltem. Pont akkor jöttek haza anyuék a boltból a kapuban összetalálkoztunk ( nem akartam, hogy találkozzanak vele) erre letegezte őket kapásból és apámtól megkérdezte, hogy elvihet e nyáron motoron az egyik tengerhez :D Aztán bementek én meg gondoltam gyorsan lerázom erre megfogta a kezem és a farkához húzta, hogy érezzem mennyire férfi. Soha többé nem kerestem. Ő még írogatott egy darabig.
2.pasi is netes ismerkedés. Nagyon jóképű srác, imádtam vele beszélgetni. Eljött a városomba köszön...ennek meg az összes foga ki volt rohadva elöl. Mondom ezt nem hiszem el, hogy csak ilyenekbe botlok. 2 órát sétáltunk. Elköszöntem és neten tartjuk a kapcsolatot, mert habár jó foga nincs azért jófej gyerek. Na és ekkor döntöttem el, hogy interneten nem ismerkedem soha többé :D
3.pasival szórakozóhelyen találkoztam, nagyon jó kiállású,jóképű, magas és izmos, kopasz felszolgáló volt. Siettem haza de a számom elkérte, megadtam. Amikor találkoztunk alig állt a lábán, messziről láttam, hogy dülöngélve megy. Na mondom ez jó lesz, arra gondoltam gyorsan elmegyek míg nem vesz észre :D De végül megvártam, kaptam tőle két puszit. Kiderült, hogy be van rúgva és egyben tépve is. Egész este alatt magát fényezte, be akart vinni a wc-be gondolhatjátok miért és többször bepróbálkozott a csókkal. Meg hirtelen lekapta a cipőmet és megnézte a lábujjaimat, mert neki ronda lábú nő nem kell. Itt elég volt és mondtam, hogy most hazamegyek, ez nagyon nem oké. De nem engedett, nem tudtam lerázni ( kicsit féltem is tőle olyan nagy pasi volt)hazakísért. Na mondom azt is megtudta hol lakom, nagyon fasza. Mindegy, letudtam. Aztán hívott másnap egy magánszám, ő volt az, sűrű elnézések közepette megkért, hogy találkozzam vele még egyszer, nem lesz ilyen. Valamiért beleegyeztem. És tényleg nem ilyen volt ( azóta sem volt berúgva se betépve). Most már a férjem és van egy fiunk is.
14-15 éves lehettem, sráccal egy barátnőm ismertetett össze... srác meghívott helyi moziba, gondoltam, miért ne, nem is néz ki rosszul...
Az még hagyján, hogy vmi idióta szexvígjátékot választott disznó viccekkel (akkor sem bírtam ezeket), de észrevett a teremben valami havercsapatot, és egész végig egymást dobálták popcornnal a terem két végéből meg ordibálva "kommunikáltak" egymással a film alatt, a film felét nem is értettem kb, és az én arcom égett a többi.. tiszta kukorica lett a hajam, ja, és ki is tiltottak onnan minket örökre. Utána összecsődült a haverokkal, én mentem velük, beültünk egy pizzázóba, és ment ugyanaz, mint a moziban... disznó viccek, nagyüzemi káromkodás, csajozós élmények... engem meg le sem tojtak, még a srác sem. Amikor meg fogtam magam és elmentem, miután megmondtam, hogy azért ha már randizni hívott, foglalkozhatna velem is, akkor még ő k.rvázott le.
20:14
az én arcom égett a többi néző előtt, ez kimaradt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!