Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt életetek leggázabb...

Milyen volt életetek leggázabb randija? Mitől volt az?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 16:24
 21/100 anonim ***** válasza:
100%

Ismeretlen számról felhívott 1 férfi, hogy ő xy és szeretne találkozni velem. Hiába kérdeztem honnan van a számom nem árulta el, s azt se hogy egyáltalán ismerem-e. Letettem. Másnap megint felhívott, s még 2 hétig minden reggel ezzel indúlt a nap, hogy ő xy s szeretne velem találkozni. Gondoltam ha ennyire kitartó (s a mély, férfias hangja is tetszett), akkor leszek én is annyira kedves, hogy egy 5-10 percre összefutunk valami nyilvános helyen. Amikor meghallotta, hogy ok találkozom vele akkor kezdte fényezni nekem, hogy de neki 3 környező faluban is van kocsmája, ilyen meg olyan háza, autója. Másnap 3kor volt a randi a lépcsőházam melletti pizzázóban. Hamarabb ott voltam, ismertem akik ott dolgoztak, úgyhogy volt kivel elcsevegni azt a fél órát amit késett. Hát mit ne mondjak, beérkezett a pizzázóba motorbiciklis védősisakkal a fején, szakadt mocskos, büdös pólóban. Simán 30 cm-el volt kisebb nálam sisakostól, s kilóra se lehetett több 45nél. Köszönt s utána elkezdett nyökögni, hogy ő ki s mi. Gondoltam ne legyek pofátlan ha már berobogott s 2 hétig hívott naponta megiszok 1 kávét vele, de csak lábonnállva, hogy futóképes legyek. Látom, hogy rákvörös a keze, kérdem tőle mi a baj a kezeiddel, mondja nekem, hogy megfagyott amikor katona volt de megmutathatja a lábát is az még olyanabb csak azon a körmei is feketék. Mondtam köszi nem, s eljöttem. Utána még 1 hétig kitatóan bombázott napi 5-10 sms-el, aztán feladta szerencsére.

Vagy a férjemmel az első "randi" is izgalmas volt, netes ismerkedésként indúlt a kapcsolatunk, Olaszországból érkezett csak azért, hogy találkozzunk először live. Beérkezek nagy győzedelmesen a reptérre én is, mert ugye úgy illik, hogy várja az ember a vendéget. Meglátok 1 férfiembert aki kicsit hasonlít hozzá (2 képet láttam róla amikor eldöntötte, hogy meglátogat). Odavágtatok nagy boldogan, hogy sziaaaa, de jó, hogy ittvagy s meg akartam ölelni. Az illető eltol magától, s elkezd kiabálni, hogy de én mit képzelek magamról, neki van felesége meg gyereke s itt is vannak. Valóban, ott bambultak a mellettünk levő padon. Az enyém a drága meg 5 méterrel arrébb fordúlt ki magából a röhögéstől.

2011. jún. 20. 17:43
 22/100 anonim ***** válasza:
88%

Az első randink lett volna...

Igen komoly cégem volt akkoriban.

Az utolsó pillanatban vettem csak észre, hogy mennyi az idő és már nem tudok hazamenni, átöltözni. Ráadásul a vadi új sportkocsimmal akartam volna imponálni a lánynak.

Ehelyett beugrottam az egyik céges autómba és azzal tekertem a randira, hogy el ne késsek.

A lány végigmért és kijelentette, hogy ilyen pasival ő nem égeti magát, akinek csak egy ilyen autóra telik...

Én meg hálát adtam a sorsnak, hogy nem lett semmi komoly egy ilyennel...)

2011. jún. 20. 18:14
 23/100 anonim ***** válasza:
100%
Neten megismertem egy srácot, taliztunk. Iszonyat mód nem volt szimpatikus élőben. Téma az semmi. Hallgattunk nagyokat, én próbáltam élve tartani a beszélgetést, kevés sikerrel. Sétáltunk kussban egymás mellett, azon gondolkodtam, hogy hogy koptassam le. Leültünk egy padra, mikor közölte, hogy neki barátnője van pár napja. Meg voltam mentve, bár finoman szólva megrökönyödtem, hogy akkor minek taliztunk:D Szépen elindultunk, mindenki a maga dolgára. Aztán egy héttel később írt egy ímélt, hogy szakított a barátnőjével, van-e kedvem talizni... te jó ég, semmit nem írtam vissza neki:D
2011. jún. 20. 18:50
 24/100 anonim ***** válasza:
95%

1: a szüleink ismerik egymást. az anyukám mondta, hogy mit hallott vissza az ő anyjától: elmentünk egy pizzázóba és én ezt ettem, azt ettem, ennyit, annyit ittam, holott semmit nem ettem, ittam. aki zabált (szó szerint) az ő volt, otthon mégis azt mondta, hogy összes pénzt rám költötte. 14 évesek lehettünk, tehát a zsebpénzéről volt szó.

Ugyan ezzel a sráccal történt: valójában már régóta ismerjük egymást...egyszer ezt mondta nekem: "Hmmm, milyen érdekes, hogy így összehozott minket a sors..." kiderült, hogy a biciklijére gondolt XD

2. nekem is volt olyan barátom, akivel csak akkor tudtam beszélni, ha ott volt rajtunk kívül valaki. ha kettesben voltunk, akkor csak ültünk egymás mellett, mint a sült galambok. 5-10 percenként kérdeztünk egymástól valamit :)

2011. jún. 20. 22:37
 25/100 anonim ***** válasza:
93%

nekem kettő szörnyű is volt. az egyik, nagyon kedves volt, meg aranyos, ismerősök hozták össze nekünk a randit. csak szegénnyel semmiről nem lehetett beszélni, ezért, amikor megkérdeztem, hogy mivel tölti a szabadidejét, nagyon fellelkesedett és elmesélte, hogy horgászik. nagyon részletesen ecsetelte a csalikról, damilokról és horgokról szerzett tapasztalatait, iszonyatos volt. Kb másfél óra mese után eléggé lefáradtam agyilag és leléptem. de gondolom sejtette, hogy nem éreztem jól magam, mert azt mondtam, h elálmosodtam, nem is hívott többet.

A másik, akivel egy szórakozóhelyen ismerkedtem meg, ahol nem nagyon hallottam a hangját, volt a leggázabb. Másnap írt az iwiwen, hogy találkozhatnánk. Okés, végülis helyes, miért ne? Találkoztunk és amikor először megszólalt majdnem a pofájába röhögtem. Olyan ízesen beszélt, mint kb László Attila :D alig bírtam ki röhögés nélkül...majd amikor mondtam neki a beszélgetés végén, hogy nem hiszem, h ez működne, elkezdett nyavalyogni, hogy a fene egy meg, mindig így van, és hogy még én sem, és h őt mindenki lesz@rja :D

2011. jún. 21. 13:57
 26/100 anonim ***** válasza:
77%

Egy mackós, szimpi fiatalember írt nekem a neten. Tetszettek a képei. kockás ing, megbízható, laza arc.

Kellemes levélváltások.

Élőben a randi: fehér sportzokni, szandál, keresztbe táska, nemhogy 180 fölött nem volt (alulról fotózta magát), de nálam is jóval alacsonyabb. Ahogy megláttuk egymást, láttam, föladta. Kicsit sétáltunk, de főleg ő beszélt, aztán kitalálta, hogy programra kell mennie, és ahhoz pulcsi kell, és (a Moszkva környékén voltunk) a Móricz Zsigmond körtérnél lakik:-). Direkt szívattam, még egy teára is meghívott, aztán nagyon igyekezett szabadulni.

Másnap írt levelet, hogy érdekes embert ismert meg a személyemben (alig jutottam szóhoz!), de nem folytatná. Kérdeztem, miért, akkor kiakadt, hogy 10-ből 9 lány nem méltatja válaszra, és nem tűnt fel neki, hogy én nem a 9 voltam.

2011. jún. 28. 14:32
 27/100 anonim ***** válasza:
100%

Életem legelső randija volt, 18 voltam, a srác eggyel idősebb. MSN-en vett fel, előadta, hogy tetszem neki, iwiwen nézett ki magának, benne lennék-e egy másnapi taliban. Hát tapasztalatlan lányként belementem, nem szoktam hozzá, hogy randira hívnak.

Biciklivel jött el, pedig két faluval arrébb lakott. Fancsali pofával nézett végig, kérdeztem: "Jobbra számítottál?" Mondja: igen. Én nem voltam ilyen őszinte, mert nem vagyok bunkó, de hasonlóan éreztem, sőt! Mondtam neki, hogy nem gáz, haza is mehetek. (azt hittem, megúszom ennyivel, őszintén szólva porig alázva éreztem magam) A válasz ez volt: "Minek mennél már haza, mit tudsz otthon csinálni?" Gondoltam: "Hát pl. nem hallgatom egy idegen kretén sértéseit." :D

Feltűnt, hogy ruhacsipeszek vannak a farmerja szárán alul. Nem akartam szólni, mert vele ellentétben nem akartam cikis helyzetbe hozni, végül ő vette észre, megmagyarázta, hogy azért csípte le, hogy ne legyen olajos a farmerja a biciklilánctól, csak rajta maradt.

Aztán mesélt ugye magáról. Hogy az apja ha piás, kötekedik, meg hogy örült, hogy én visszaírtam, mert a többi lány nem... :D Hogy jó, hogy én már vagyok 18, mert az eddigi 14-15 éves barátnőivel nem tudott mit kezdeni, pedig már jó lenne elveszítenie a szüzességét... Hát gondoltam, egy guminővel előbb fogja, mint velem...

Az udvarlása még arra is kiterjedt, hogy viccelődött, mekkora lábam van (39-es...), és hogy pihés az arcom, csak nem szakállas vagyok? Ennek ellenére járni akart, letámadott a "csókjával", ahogy elfordult, zsepibe töröltem a számat, nyelvemet.

Megkérdezte, mikor szeretném elveszteni a szüzességem? Hát mondtam, hogy biztos nem a köteljövőben.

Hazakísért, meg volt győződve, hogy jó randija volt, mondta is, hogy hazaér, első dolga lesz kitenni iwiwen: kapcsolatban van.

Én már tudtam, hogy sosem fogok vele találkozni. Két napig hívott, lemondtam a talikat, majd sms-ben dobtam. Többet nem érdemelt. Megjelent a ház előtt kocsival, kicsit meg is ijedtem, de mivel hiába hívott, lelépett és szerencsére soha többé nem láttam.

2011. jún. 28. 14:38
 28/100 anonim ***** válasza:
92%
17:43 - ez a lefagyott köröm nagyon nagy! :-D
2011. jún. 28. 15:06
 29/100 anonim ***** válasza:
96%

istenem de jót nevettem

kedves kérdező

az durva volt hogy lenyomta a nyelvét a torkodba

MIÉRT ENGETTED?? !!!

istenem szétpukkadok.. :DDDD

2011. jún. 28. 15:51
 30/100 anonim ***** válasza:
100%

ez annyira nem volt gáz amit én írok de ..

ez a pasi a férjem

első szerelem első randinkon 10 éve ( 15 évesek voltunk)

most 25 vagyunk és van egy csodálatos 15 hós kislányunk is )

szóval első randin:

nagyon kellett pisilnem mondom neki hogy menjünk már be

a plázába wc re.

de már nagyon nagyon kellett.

buszra szálltunk erre jött egy ellenőr

és megbüntette mert nem volt kilyukasztva a jegye

de ez még nem elég kötekedett is vele az uram :)

na mindegy aztán az uccso percben értem a wcre

utána mondtam is hogy költséges randija lett velem

4000 ft volt a bírság.

de pont a végén mégis az volt amikor rohadt szomjas voltam

egy másik randin, és odabökött az ujjával

hogy : OTT EGY KÚT IGYÁL..

na köszi..

na de mindegyis a 10 év alatt volt időm a fejéhez vágni ezt a kutas dolgot :)

nem volt annyira gáz csak bunkón viselkedett néhányszor.

2011. jún. 28. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!