Milyen volt életetek leggázabb randija? Mitől volt az?
Ismeretlen számról felhívott 1 férfi, hogy ő xy és szeretne találkozni velem. Hiába kérdeztem honnan van a számom nem árulta el, s azt se hogy egyáltalán ismerem-e. Letettem. Másnap megint felhívott, s még 2 hétig minden reggel ezzel indúlt a nap, hogy ő xy s szeretne velem találkozni. Gondoltam ha ennyire kitartó (s a mély, férfias hangja is tetszett), akkor leszek én is annyira kedves, hogy egy 5-10 percre összefutunk valami nyilvános helyen. Amikor meghallotta, hogy ok találkozom vele akkor kezdte fényezni nekem, hogy de neki 3 környező faluban is van kocsmája, ilyen meg olyan háza, autója. Másnap 3kor volt a randi a lépcsőházam melletti pizzázóban. Hamarabb ott voltam, ismertem akik ott dolgoztak, úgyhogy volt kivel elcsevegni azt a fél órát amit késett. Hát mit ne mondjak, beérkezett a pizzázóba motorbiciklis védősisakkal a fején, szakadt mocskos, büdös pólóban. Simán 30 cm-el volt kisebb nálam sisakostól, s kilóra se lehetett több 45nél. Köszönt s utána elkezdett nyökögni, hogy ő ki s mi. Gondoltam ne legyek pofátlan ha már berobogott s 2 hétig hívott naponta megiszok 1 kávét vele, de csak lábonnállva, hogy futóképes legyek. Látom, hogy rákvörös a keze, kérdem tőle mi a baj a kezeiddel, mondja nekem, hogy megfagyott amikor katona volt de megmutathatja a lábát is az még olyanabb csak azon a körmei is feketék. Mondtam köszi nem, s eljöttem. Utána még 1 hétig kitatóan bombázott napi 5-10 sms-el, aztán feladta szerencsére.
Vagy a férjemmel az első "randi" is izgalmas volt, netes ismerkedésként indúlt a kapcsolatunk, Olaszországból érkezett csak azért, hogy találkozzunk először live. Beérkezek nagy győzedelmesen a reptérre én is, mert ugye úgy illik, hogy várja az ember a vendéget. Meglátok 1 férfiembert aki kicsit hasonlít hozzá (2 képet láttam róla amikor eldöntötte, hogy meglátogat). Odavágtatok nagy boldogan, hogy sziaaaa, de jó, hogy ittvagy s meg akartam ölelni. Az illető eltol magától, s elkezd kiabálni, hogy de én mit képzelek magamról, neki van felesége meg gyereke s itt is vannak. Valóban, ott bambultak a mellettünk levő padon. Az enyém a drága meg 5 méterrel arrébb fordúlt ki magából a röhögéstől.
Az első randink lett volna...
Igen komoly cégem volt akkoriban.
Az utolsó pillanatban vettem csak észre, hogy mennyi az idő és már nem tudok hazamenni, átöltözni. Ráadásul a vadi új sportkocsimmal akartam volna imponálni a lánynak.
Ehelyett beugrottam az egyik céges autómba és azzal tekertem a randira, hogy el ne késsek.
A lány végigmért és kijelentette, hogy ilyen pasival ő nem égeti magát, akinek csak egy ilyen autóra telik...
Én meg hálát adtam a sorsnak, hogy nem lett semmi komoly egy ilyennel...)
1: a szüleink ismerik egymást. az anyukám mondta, hogy mit hallott vissza az ő anyjától: elmentünk egy pizzázóba és én ezt ettem, azt ettem, ennyit, annyit ittam, holott semmit nem ettem, ittam. aki zabált (szó szerint) az ő volt, otthon mégis azt mondta, hogy összes pénzt rám költötte. 14 évesek lehettünk, tehát a zsebpénzéről volt szó.
Ugyan ezzel a sráccal történt: valójában már régóta ismerjük egymást...egyszer ezt mondta nekem: "Hmmm, milyen érdekes, hogy így összehozott minket a sors..." kiderült, hogy a biciklijére gondolt XD
2. nekem is volt olyan barátom, akivel csak akkor tudtam beszélni, ha ott volt rajtunk kívül valaki. ha kettesben voltunk, akkor csak ültünk egymás mellett, mint a sült galambok. 5-10 percenként kérdeztünk egymástól valamit :)
nekem kettő szörnyű is volt. az egyik, nagyon kedves volt, meg aranyos, ismerősök hozták össze nekünk a randit. csak szegénnyel semmiről nem lehetett beszélni, ezért, amikor megkérdeztem, hogy mivel tölti a szabadidejét, nagyon fellelkesedett és elmesélte, hogy horgászik. nagyon részletesen ecsetelte a csalikról, damilokról és horgokról szerzett tapasztalatait, iszonyatos volt. Kb másfél óra mese után eléggé lefáradtam agyilag és leléptem. de gondolom sejtette, hogy nem éreztem jól magam, mert azt mondtam, h elálmosodtam, nem is hívott többet.
A másik, akivel egy szórakozóhelyen ismerkedtem meg, ahol nem nagyon hallottam a hangját, volt a leggázabb. Másnap írt az iwiwen, hogy találkozhatnánk. Okés, végülis helyes, miért ne? Találkoztunk és amikor először megszólalt majdnem a pofájába röhögtem. Olyan ízesen beszélt, mint kb László Attila :D alig bírtam ki röhögés nélkül...majd amikor mondtam neki a beszélgetés végén, hogy nem hiszem, h ez működne, elkezdett nyavalyogni, hogy a fene egy meg, mindig így van, és hogy még én sem, és h őt mindenki lesz@rja :D
Egy mackós, szimpi fiatalember írt nekem a neten. Tetszettek a képei. kockás ing, megbízható, laza arc.
Kellemes levélváltások.
Élőben a randi: fehér sportzokni, szandál, keresztbe táska, nemhogy 180 fölött nem volt (alulról fotózta magát), de nálam is jóval alacsonyabb. Ahogy megláttuk egymást, láttam, föladta. Kicsit sétáltunk, de főleg ő beszélt, aztán kitalálta, hogy programra kell mennie, és ahhoz pulcsi kell, és (a Moszkva környékén voltunk) a Móricz Zsigmond körtérnél lakik:-). Direkt szívattam, még egy teára is meghívott, aztán nagyon igyekezett szabadulni.
Másnap írt levelet, hogy érdekes embert ismert meg a személyemben (alig jutottam szóhoz!), de nem folytatná. Kérdeztem, miért, akkor kiakadt, hogy 10-ből 9 lány nem méltatja válaszra, és nem tűnt fel neki, hogy én nem a 9 voltam.
Életem legelső randija volt, 18 voltam, a srác eggyel idősebb. MSN-en vett fel, előadta, hogy tetszem neki, iwiwen nézett ki magának, benne lennék-e egy másnapi taliban. Hát tapasztalatlan lányként belementem, nem szoktam hozzá, hogy randira hívnak.
Biciklivel jött el, pedig két faluval arrébb lakott. Fancsali pofával nézett végig, kérdeztem: "Jobbra számítottál?" Mondja: igen. Én nem voltam ilyen őszinte, mert nem vagyok bunkó, de hasonlóan éreztem, sőt! Mondtam neki, hogy nem gáz, haza is mehetek. (azt hittem, megúszom ennyivel, őszintén szólva porig alázva éreztem magam) A válasz ez volt: "Minek mennél már haza, mit tudsz otthon csinálni?" Gondoltam: "Hát pl. nem hallgatom egy idegen kretén sértéseit." :D
Feltűnt, hogy ruhacsipeszek vannak a farmerja szárán alul. Nem akartam szólni, mert vele ellentétben nem akartam cikis helyzetbe hozni, végül ő vette észre, megmagyarázta, hogy azért csípte le, hogy ne legyen olajos a farmerja a biciklilánctól, csak rajta maradt.
Aztán mesélt ugye magáról. Hogy az apja ha piás, kötekedik, meg hogy örült, hogy én visszaírtam, mert a többi lány nem... :D Hogy jó, hogy én már vagyok 18, mert az eddigi 14-15 éves barátnőivel nem tudott mit kezdeni, pedig már jó lenne elveszítenie a szüzességét... Hát gondoltam, egy guminővel előbb fogja, mint velem...
Az udvarlása még arra is kiterjedt, hogy viccelődött, mekkora lábam van (39-es...), és hogy pihés az arcom, csak nem szakállas vagyok? Ennek ellenére járni akart, letámadott a "csókjával", ahogy elfordult, zsepibe töröltem a számat, nyelvemet.
Megkérdezte, mikor szeretném elveszteni a szüzességem? Hát mondtam, hogy biztos nem a köteljövőben.
Hazakísért, meg volt győződve, hogy jó randija volt, mondta is, hogy hazaér, első dolga lesz kitenni iwiwen: kapcsolatban van.
Én már tudtam, hogy sosem fogok vele találkozni. Két napig hívott, lemondtam a talikat, majd sms-ben dobtam. Többet nem érdemelt. Megjelent a ház előtt kocsival, kicsit meg is ijedtem, de mivel hiába hívott, lelépett és szerencsére soha többé nem láttam.
istenem de jót nevettem
kedves kérdező
az durva volt hogy lenyomta a nyelvét a torkodba
MIÉRT ENGETTED?? !!!
istenem szétpukkadok.. :DDDD
ez annyira nem volt gáz amit én írok de ..
ez a pasi a férjem
első szerelem első randinkon 10 éve ( 15 évesek voltunk)
most 25 vagyunk és van egy csodálatos 15 hós kislányunk is )
szóval első randin:
nagyon kellett pisilnem mondom neki hogy menjünk már be
a plázába wc re.
de már nagyon nagyon kellett.
buszra szálltunk erre jött egy ellenőr
és megbüntette mert nem volt kilyukasztva a jegye
de ez még nem elég kötekedett is vele az uram :)
na mindegy aztán az uccso percben értem a wcre
utána mondtam is hogy költséges randija lett velem
4000 ft volt a bírság.
de pont a végén mégis az volt amikor rohadt szomjas voltam
egy másik randin, és odabökött az ujjával
hogy : OTT EGY KÚT IGYÁL..
na köszi..
na de mindegyis a 10 év alatt volt időm a fejéhez vágni ezt a kutas dolgot :)
nem volt annyira gáz csak bunkón viselkedett néhányszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!