Egyedülálló, ötven feletti nők, ha vagytok itt egyáltalán, hogyan éltek, mivel tengetitek az életetek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 13:24
1/28 anonim válasza:
Tengetik? Mi a baj? Mesélj, látom, hogy lenne mit :(
2/28 anonim válasza:
fesztiválozással nyaralással ma pl fekvéssel szülinapon senki nem köszönt meg depiben. de lehet kimegyek éjszakai vidámparkba
3/28 anonim válasza:
Nekem Édesanyám 55 éves, egyedülálló, 3 gyermeke közül én vagyok a legkisebb (14 éves). Nagyon szeretjük egymást, mint két barátnő, mindent megbeszélünk. Sajnos Anyát nagyon megtépázta az élet, de így is tud mosolyogni, örülni, hogy vagyunk egymásnak, hogy egészségesek vagyunk stb.
Nagyon sokat sétálunk, beszélgetünk, közösen sütünk-főzünk, bevásárolunk, kirándulunk, biciklizünk, színházba, moziba járunk. Nagyon örülök, hogy ilyen jó édesanyám van!
4/28 anonim válasza:
Az előttem lévő válaszolónak nagyon boldog születésnapot kívánok!
(Az utolsó voltam, aki írt az anyukájáról)
5/28 anonim válasza:
Második, sok boldog születésnapot! Fel a fejjel :)
6/28 anonim válasza:
Egy csomó minden van, amit leginkább egyedül lehet csinálni, de ahhoz élvezni kell saját magunk társaságát. Lehet olvasni, kertészkedni, lehet venni egy kis háziállatot, barkácsolni, varrni, kötni, vannak egyszemélyes játékok is, zenehallgatás is jó, filmet is lehet nézni. De el lehet menni moziba, színházba, vagy lehet keresni barátokat és azokkal.
7/28 anonim válasza:
Anyosom 60 eves elmult, 25 eve valt el. Azota egyedul el. Nagyon jol van. Hobbikat talalt maganak, tancolni jar hetvegente, templomba jar, muveszet orakat vesz stb...csak rajtad mulik, hogy mit hozol ki az eletedbol. Csak azert, mert mar nem vagy olyan fiatal nem kell lehuzni a rolot.
8/28 A kérdező kommentje:
mivel foglaljam el magam, adjatok tanácsot
2011. júl. 1. 20:32
9/28 anonim válasza:
Jarj el tancolni, sportolni, futni, keress valami klubot, ahol a te erdeklodesedhez hasonlo emberekkel tudsz talalkozni. Hallgass zenet, jogazz, tornazz, iratkozz be valamilyen tanfolyamra, tanulj nyelvet stb. Rengeteg opcio van. Nincs unokad vagy gyereked?
10/28 A kérdező kommentje:
Nincs senkim, és a nyugdíjam is kevés
2011. júl. 2. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!