Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló, ötven feletti...

Egyedülálló, ötven feletti nők, ha vagytok itt egyáltalán, hogyan éltek, mivel tengetitek az életetek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 13:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%

Jajj, ez a szent maszlag...Felkészülni az új életünkre...Ja...

Mert onnan már annyian visszajöttek, hogy csak na, és mind el is tudta mondani, hogy milyen király lesz majd ott nekünk, igaz???

Annyi hasznos tanácsot kaptál, lehet válogatni bőven.Egy részmunkaidős állás sem lenne rossz.

2011. júl. 27. 09:42
 22/28 anonim ***** válasza:

Az öregkorról más a véleményem, mint a szentfazéknak. (Tisztelem a vallásokat, de ebben a formában, amit ez itt leírt, gáz!!!)

Egy kilencven éves se a halálra készüljön, hanem ÉLJEN.

Én azt javaslom, ismerkedj, barátkozz interneten - társkeresést is megpróbálhatod, de én gondolok barátkozásra is pl. hasonló helyzetben levő nőkkel, akikkel összejöhetnétek, levelezhetnétek stb.

Van valami hobbid, érdeklődési köröd? Menj fel azzal kapcsolatos fórumokra, ott is lehet ismerkedni, az internetben sok lehetőség van. Persze vigyázni kell a hülyékkel, de nekem sokkal több a jó, mint a rossz tapasztalatom e téren, erről az oldalról is tök jó embereket ismertem meg! :)

2011. júl. 27. 11:56
 23/28 anonim ***** válasza:

Itt a "szentfazék".

Igen, "visszajöttek" már nagyon sokan a túlvilágról ill. a közelségéböl. Hallottál már a halálközeli élményekröl?

Pld. súlyos baleseteknél vagy betegségeknél is, kómában, stb.? (Sok könyv van már róla).

Èrdemes lenne kicsit foglalkozni vele.

Az ember szellemi lény és így az imának is helyet (kéne) kapnia az életében! Amíg nem próbáltad ki, nem tudhatod, mi mindent (tulajdonképpen: MINDENT!) el lehet imával érni.

2011. júl. 27. 13:12
 24/28 A kérdező kommentje:

Szentfazék!

Te hogyan tengeted az életedet? Ötven felett vagy?

2011. júl. 27. 17:04
 25/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jo otletet adott itt valaki es erre nem lehet kifogasod. Miert nem vallalsz gyerekfelvigyazast valakinek ott a kornyeken? Penzt is keresnel meg emberek kozott is lennel...
2011. júl. 27. 18:10
 26/28 anonim ***** válasza:
Irjàl nekem, ha van kedved én is 50-es vagyok, viszont nem élek otthon. Udv.
2011. júl. 27. 20:11
 27/28 anonim ***** válasza:
És mond már meg kedves "szent fazék", hogy az a pár perces klinikai halál egyenlő-e az örökkévalósággal?
2011. júl. 27. 21:11
 28/28 anonim ***** válasza:

Magad is megválaszoltad:

az egyik pár perc (egyébként néha akár óra) a másik meg örök!

Mint mikor beleszagolunk egy fövö ételbe és ennyi már elég ahhoz, hogy tudjuk: csodálatos kaja lesz!!

2011. júl. 29. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!