30 év körüli egyedülálló férfiak! Nem vágytok már családra, gyerekre, illetve szüleitek nem unszolnak titeket, hogy ideje lenne már megállapodni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 19:17
2/8 anonim válasza:
Én már most erre vágyom pedig még csak 25 vagyok! Csak sajnos baromi messze vagyok még tőle!
4/8 anonim válasza:
meghalt a feleségem
szerintem nem vennék jó néven a gyerekeim, ha hoznék egy új anyut
7/8 anonim válasza:
Idővel ha majd te is úgy érzed majd találni fogsz valakit, biztos vagyok benne hogy a feleséged is azt szeretné hogy boldogan élj! A gyermekeid meg nem tudom mennyi idősek, de el fogják fogadni! Részvétem!
8/8 anonim válasza:
tudom, hogy régi a kérdés, de én javasolnám az özvegy válaszolónak, hogy idővel keressen magának párt. Jobb egy boldog apa egy új 'anyával', mint egy boldogtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!