Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikből van több egyedülálló a 20-as éveikben, férfiak vagy nők?
Nem, nem a szinglire gondoltam, az nem egyenlő az egyedülállóval.
Azért kérdezem, mert olvastam olyat, hogy több az egyedülálló férfi. De kérdésem, hogy ez hogy lehet, mikor a férfiak és a nők kb ugyanannyian vannak?
20-35-ig több a magányos férfi, utána több a magányos nő. Ez úgy jön ki, hogy a 35 fölötti férfiak a 30 alatti nőkre hajtanak.
És több nő van, de ez a többlet a 80+ korosztály miatt van.
Van 30 ember
Tegyük fel, hogy 15 férfi, 15 nő.
Na már most, ha tényleg több egyedül álló férfi lenne, mint nő, akkor keveseb egyedülálló nő lenne nem??? vagyis több nő, akinek van párja.
Pl van 20 egyedül álló férfi, akkor hogy a pi..csába lenne húsz nő, akinek van párja??? Lehet hülyén gondolkdoom, akkor bocs.
Hát igen, az a gond hogy én meg pont 22/F vagyok és nincs senkim. Igaz, most per pillanat nem is akarok, de majd.
Kb úgy két fiú jut minden lányra, azt vettem észre.
18:10
Úgy hogy nem a saját korosztályukból választanak a nők, ennek tudható be az eltolódás. De ezt már ketten kifejtettük feljebb...
Akkor leírom normálisan a példát, megpróbálom.
Tételezzük fel, hogy nincsenek melegek a játékban.
Azért van több egyedülálló férfi, ha ez igaz, mert több a férfi. Más magyarázat nem lehet mivel:
Tegyük fel:
Van 30 ember
Abból 15 nő, 15 férfi.
Ha a férfiak közül 10 egyedül álló, azt jelenti, hogy 5 nem az. Ha 5 férfi nem egyedülálló, akkor 5 nő nem lehet egyedül álló. 10 nő pedig egyedülálló.
Ó...Most bizonyítottam be, hogy ha minden normális, akkor ugyan annyi egyeülálló van:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!