Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a szexuális életetek?

Milyen a szexuális életetek?

Figyelt kérdés
Sajnos mi az utóbbi időben nagyon keveset vagyunk együtt. Talán már 5 hete le sem feküdtünk. Én is elég jól elvagyok nélküle, párom is. De amikor lenne hozzá kedvem, akkor neki nincs, és fordítva. Igazából nem csak a fáradtság az, amiért sokszor nekem sincs kedvem a szexhez, hanem zavar, hogy a párom alig ad magára, elhanyagolja magát. Pedig én az utóbbi időben, még többet is törődöm magammal, lehet azért is, mert félig meddig már úgy érzem magam, mint egy szingli, keveset találkozom a párommal, és a munkahelyen is hoznom kell a formát. Ugye nem egészséges az, hogy igy el vagyunk távolodva egymástól? Lassan már úgy érzem, mintha a testvérem feküdne le mellém minden este az ágyba. Egyébként még ezt ide leírom, hogy vannak olyan reggelek, amikor úgy ébreszt, hogy 10-15 percig simogat, puszilgat míg fel nem kelek, ez nagyon jól esik, de neki sincs szándéka ennél többre, csak azért teszi ezt, mert szeret.. Próbáltam már régebben úgy öltözni este lefekvés előtt, hogy beindítsam a fantáziáját (jó nem durva ruhákra kell gondolni) de meg sem moccant benne semmmi. Szerintetek mit lehet tenni? Jah és 5 éve vagyunk együtt, utóbbi 2.5 évben mindennap együtt alszunk.
2011. szept. 18. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Mi mindennap. De néha-néha kimarad 1 nap, szóval elég jó :)
2011. szept. 18. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Ha még meg akarod menteni a kapcsolatotokat,akkor apró jelekkel,mondatokkal hívd fel arra a figyelmét,hogy többet foglalkozzon magával.Aztán csábítsd el egy esti gyertyafényes közös fürdőzésre,kis pezsgő,a többi rátok van bízva.
2011. szept. 18. 09:46
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Mi heti 3 alkalommal szoktuk. Amikor összeköltöztünk majdnem napi szinten csináltuk ezt, de mivel már mindketten dolgozunk, párom 12 órát, én 8 órát de van hogy 9 órát is bent vagyok, így már annyira fáradtan jövök haza hogy nincs energiám rá. De hétvégén ha úgy adódik mindig szoktuk :)
2011. szept. 18. 09:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Második vagyok,ja igen a kérdésedre válaszolva, a miénk is nagyon jó,4éve vagyunk együtt,és kb minden másnap vagyunk együtt,mert a párom sajnos 24órában dolgozik.
2011. szept. 18. 09:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem kedv kell hozzá, hanem kezdeményezés. Ha párom akarja, elő tudja varázsolni belőlem a libidót. Persze ha az egészség rendben van, nincs front, stb.

Sajnos sok férfinál már fiatalon sem működik ez a dolog, ennek az okát vagy meg lehet találni vagy nem...

60/F

2011. szept. 18. 10:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Heti 3szor átlagban. De fizikai munkát végzünk mindketten, így előfordul, hogy tényleg annyira fáradtak vagyunk, hogy kimarad 1 hét, de ilyenkor a hétvégét csak és kizárólag egymásnak szenteljük.
2011. szept. 18. 10:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi távkapcsolatban élünk egyelőre, úgyhogy csak hétvégén látjuk egymást, így van, hogy naponta többször is csináljuk. Persze ha együtt élünk majd, nem lesz elvárás a napi többszöri szex, de szerintem mindketten igényeljük naponta. Bár a miénk még amolyan rózsaszín-ködös szerelem, 1éve vagyunk még csak együtt.
2011. szept. 18. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi együtt élünk a férjemmel.Állítólag szeret..szerintem is így van.Évente 1x..2x...a szex.jól látod.
2012. febr. 20. 21:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Egész jó... mindennap b@szok mindenre.
2012. febr. 21. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!